De lach van Matteo Simoni brengt 4200 euro op voor Joe-luisteraar

vrijdag 14 juni 2019

De eerste lach van Joe is bekend. Joe-luisteraar Britt uit Mortsel wint 4200 euro dankzij de lach van Matteo Simoni. Sinds afgelopen dinsdag 11 juni kunnen de Joe-luisteraars elke dag tussen 7.00 en 19.00 uur meespelen met 'De Lach van Joe' en raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming.

Andere luisteraars gokten de afgelopen dagen o.a. op Rik Verheye, Bart Kaëll, Niels Destadsbader en Sieg De Doncker maar Britt had het bij het rechte eind. 'Oh mijn hart, ik ben volledig in de war. Ik ga ermee op vakantie!', vertelde een enthousiaste Britt op de radio bij Joe-dj Tess Goossens.

Ook de Joe-dj's weten zelf niet wie er achter de lach schuilt. Dat levert verrassende taferelen op als we naar Tess haar reactie kijken, die Britt vandaag aan de lijn had toen ze het juiste antwoord gaf: 'Het is juist! Dat meen je niet, ik was echt helemaal verkeerd. Ik dacht dat het Tom Waes was. Ik ben zelf in de war', riep Tess al lachend uit.

De Lach van Joe gaat meteen verder met een nieuwe lach van een bekende Vlaming, die je hier kan beluisteren: https://joe.be/de-lach-van-joe-is-terug-weet-jij-al-wie-het-is. Het principe is simpel: Joe speelt elke dag 'De Lach van Joe', waarbij de luisteraars kunnen raden naar een lach van een bekende Vlaming. De eerste inzet is 100 euro. Wie als tiende meespeelt via de Joe-app of smst naar 6622, mag een gok wagen. Is het antwoord juist, dan wint hij of zij de pot. Is het fout, dan is er het volgende uur 100 euro meer te winnen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers