De lach van Sean Dhondt brengt 2200 euro op voor Joe-luisteraar Erik uit Turnhout

woensdag 17 oktober 2018

Joe-luisteraar Erik uit Turnhout wint maar liefst 2200 euro dankzij de lach van Sean Dhondt. Al een hele week kunnen de Joe-luisteraars elke dag tussen 07.00 en 19.00 meespelen met 'De Lach van Joe' en raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming.

Erik wist meteen van wie de lach was: 'Ik dacht al van bij het begin aan Sean Dhondt. Super! Yes! Het geld ga ik nog even posteren op mijn spaarboekje. Volgend jaar ben ik 30 jaar getrouwd, dus dan kan ik het goed gebruiken', vertelde een blije Erik op de radio bij Joe-dj Tess Goossens.


'De Lach van Joe'
Iedereen lacht anders: de één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. Daarom speelt Joe elke dag 'De Lach van Joe', waarbij de luisteraars kunnen raden naar een lach van een bekende Vlaming. De eerste inzet is 100 euro. Wie als tiende meespeelt via de Joe-app of sms, mag een gok wagen. Is het antwoord juist, dan wint hij of zij de pot. Is het fout, dan is er het volgende uur 100 euro meer te winnen. Iedereen kan meespelen via de Joe-app of via 6622.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers