Dit is de jury voor 2de 'NRJ Open Mic Hip Hop'

maandag 7 oktober 2019

Het ochtend-duo van NRJ, Kim en Michaël, zoekt opnieuw muzikaal talent. Na het overdonderend succes van de eerste editie van NRJ Open Mic Hip Hop, komt er nu een tweede.

Wie volgt ASTRO op, die met glans de eerste wedstrijd won?


7 weken lang kunnen 7 kandidaten het beste van zichzelf geven tijdens de ochtendshow bij Kim en Michaël. Vanaf maandag 21 oktober zullen Hip Hop artiesten - tussen 8.00 en 9.00 uur - de jury proberen te overtuigen van hun uitzonderlijk talent. De jury bestaat uit Gille De Bruycker (FAKE Records/Uberdope), Sevi Geerts aka Safi, en NRJ-DJ Ken ‘Fatty K’ Flamant.

De NRJ Open Mic Hip Hop loopt van 21 oktober tot en met 2 december 2019. De finale vindt plaats op maandag 16 december waarin de 3 overgebleven kandidaten strijden om de felbegeerde titel én prijs.

De winnaar van de NRJ Open Mic Hip Hop wint een opnamesessie in Marmalade Sound Factory, onder begeleiding van Fatty K.

Meer info en inschrijven via NRJ.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers