Koen Wauters over nieuwe Q-ochtendstem Inge De Vogelaere - VIDEO

dinsdag 27 augustus 2019

Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck testen deze en volgende week of hun nieuwe ochtendcollega Inge De Vogelaere wel écht klaar is voor de ochtendshow van Qmusic in 'Operatie Ochtendshow', waarin ze haar 10 opdrachten voorleggen.

Maandag 26 augustus kreeg Inge haar eerste opdracht: als ochtend-dj moet je vrienden zijn met bv's. Inge trok met Sam en Wim backstage bij VTM waar ze onder andere Koen Wauters, Jonas Van Geel, Olga Leyers en Rani De Coninck tegen het lijf liep.


Een eerste verrassing was er toen Inge voor Koen Wauters duidelijk geen onbekende meer bleek te zijn: 'Jij hebt vorig jaar toch de nacht gepresenteerd, hé? Ik heb je dikwijls gehoord. Wat denk je dat ik deed als ik terug naar huis reed 's nachts? Dat was soms met u, Inge.' Vanmorgen kon Sam maar 1 conclusie trekken: 'Wij gingen Inge voorstellen aan bekende Vlamingen, maar even later moesten we al concluderen dat Inge meer bv's kent als mij.'


Opdracht 2: het gênante geheim van Inge
Vanmorgen legden Sam en Wim de tweede opdracht voor aan Inge: als ochtend-dj moet je jezelf bloot kunnen geven op de radio, dus vertel een geheim over jezelf. Inge verklapte dat ze vroeger, toen ze 13 à vier jaar was, twee posters van Sam De Bruyn in haar slaapkamer had hangen, wat tot de nodige verlegenheid zorgde bij Sam. Wim had ook een verrassing mee voor Inge en Sam: 'Ik heb een t-shirt mee met een foto van Sam erop en Inge, je mag dat vandaag een hele dag dragen.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers