Marc Almond op het Nostalgie Beach Festival

woensdag 30 januari 2019

De hele week al hoor en voel je de geweldige sfeer van de 80's door de luidsprekers knallen bij Nostalgie. Vandaag maakte 'Seb in de Ochtend' bekend dat Marc Almond de line-up van het Nostalgie Beach Festival komt vervoegen.

En nu vrijdag komt Kate Ryan met een akoestich concert de '80 uur 80's' bij Nostalgie afsluiten.

Over Marc Almond: Met het synth-pop duo Soft Cell werd Marc Almond één van de grootste 80's iconen uit de geschiedenis. Hun single 'Tainted Love' brak in 1981 alle verkooprecords en zit sindsdien in het collectieve geheugen van zowat alle generaties. Intussen verkocht Marc Almond al 30 miljoen verkochte platen, dat zegt iets over zijn muzikale capaciteiten.

Van Soft Cell heeft Marc ondertussen definitief afscheid genomen. Maar als geboren showman gaat hij solo verder met zijn 'Hits and Pieces Tour', verwacht je aan topsingles zoals 'Say Hello Goodbye', 'Something’s Gotta Hold Of My Heart' maar ook muzikaal coverwerk met o.a. Jacques Brel 'Jacky' en Donna Summer 'I Feel Love'.

Nostalgie Beach Festival: zaterdag 10 augustus in Middelkerke
Naast de onwaarschijnlijke sfeer en de eerder bekend gemaakte Clouseau is de set van Marc Almond een bijkomende redenen om nu je tickets te bestellen. Dat kan nog even aan early bird tarief op www.nostalgiebeachfestival.be.

Kate Ryan sluit '80 uur 80's' af bij Nostalgie
Kate Ryan sluit onze 80's week feestelijk af met een akoestische set op vrijdag 1 februari. Dat doet ze bij Nostalgie zelf en 30 luisteraars kunnen er exclusief bij zijn. SMS 'Kate' naar  6036 en wie weet kom jij samen met je partner in crime aanstaande vrijdag (1/02) meebrullen met de beste classics uit de 80's!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers