MNM schrapt 'Strafste School', hele dag op verzoek

vrijdag 13 maart 2020

Nu de lessen in de Vlaamse scholen geschorst zijn, komt ook de verkiezing van 'Strafste School' te vervallen. Maar MNM zorgt overdag wel voor een speciaal aanbod voor de jonge luisteraars die niet naar school kunnen.

MNM en het team van 'De Strafste School 2020' hebben beslist om de wedstrijd voor dit jaar stop te zetten. Geen 'Strafste School' dit jaar, maar MNM gaat uiteraard onverstoorbaar door, on air en online.

MNM is er voor jou
MNM is er met de vertrouwde stemmen en programma's, met 24 uur per dag de laatste informatie en de beste muziek zodat jonge luisteraars zelfs zonder school of jeugdbeweging zich geen moment hoeven te vervelen. De VRT-jongerenzender laat van 9.00 tot 16.00 uur de muziek kiezen door de luisteraars, de jongeren die niet naar school kunnen, iedereen die thuis werkt en al die andere vertrouwde luisteraars.

Normaal gezien zit MNM-dj Sen de Paepe op woensdag op 'Twitch', vanaf volgende week doet hij dat van maandag tot en met donderdag.



Lees ook:
Gezichten VRT, VTM en SBS geven samen preventietips tegen coronavirus
VIER en VIJF nemen corona-maatregelen: extra dagprogramma's voor de thuiszitters
Eén stelt 'Walk the Talk'-week uit, 30 jaar 'Samson & Gert' op pauze

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers