Nasrien Cnops werd ontslagen bij MNM

vrijdag 14 november 2014

Dj Nasrien Cnops, bekend als co-presentatrice van Peter Van de Veire, werd eind september ontslagen, dat laat Het Laatste Nieuws weten.

Nasrien, die het tot in de finaleweek schopte van 'Stars For Life', werd eind augustus na twee jaar als sidekick vervangen door de 22-jarige Julie Van den Steen. Cnops werkte tot eind september verder achter de schermen van het radiostation, maar het mocht niet zijn.


'Besparingen, hé. Ik heb drie jaar erg graag gewerkt bij MNM, maar daar is inderdaad een einde aan gekomen. Een totale verrassing was het, dus dat kwam behoorlijk hard aan. Ondertussen kan ik er wel al om lachen, maar ontslagen worden is nooit fijn', zo vertelt ze aan Clint.

Ontplooien
Het ontslag kwam onverwacht, maar bij nader inzien kon Cnops zich niet meer verder ontplooien. 'Naar verluidt paste mijn profiel niet meer bij de zender. De uitleg was vaag. Ik heb er drie jaar heel graag gewerkt, maar ik wou niets doen waar ik mij niet goed bij voelde.'

Single
Cnops focus ligt nu op muziek en op haar eerste single. 'Ik ben momenteel bezig met de opnames van een single. Het is een mix van pop, jazz en rock. Dus met een stevige dosis geluk kom ik binnenkort misschien weer op de radio. Je weet maar nooit!', lacht ze.

De band met de radiozender blijft goed. 'We zijn als vrienden uit elkaar gegaan en zo hou ik het graag', zegt ze.

Bron: hln.be - eigen bericht

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers