Nieuw online huiskamerconcert van Radio 2 met oa. Niels Destadsbader en Isabelle A

donderdag 2 april 2020

In coronatijden brengt Radio 2 optredens van bekende Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren Huiskamerconcerten.

De afgelopen twee weekends genoten luisteraars al van een live miniconcert van Gene Thomas, Willy Sommers, Stef Bos, Bart Käell en vele anderen. Bent Van Looy sprong in zijn pyjama achter de piano en Willy sloot het eerste huiskamerconcert af met de nu al legendarische 'Laat de zon in je hart'-polonaise.


Ook dit weekend gaat Radio 2 door met de muzikale actie. Nog meer Vlaamse artiesten - onder meer Niels Destadsbader, Isabelle A en Arne Vanhaecke - treden dit weekend aan met een uniek Beste Buren Huiskamerconcert. Niels Destadsbader schreef voor de gelegenheid een nummer over wat er nu leeft en brengt het vanuit zijn huiskamer voor alle Radio 2-luisteraars. Kim Debrie is vanuit de studio opnieuw gastvrouw van dienst. Meekijken kan op zaterdag en zondag vanaf 14.30 uur via de Radio 2 app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

Op de affiche:

Zaterdag 4 april
Isabelle A & Daalman
Buurman
Niels Destadsbader

Zondag 5 april
Peter Van Laet
OT
Arne Vanhaecke

Isabelle A & Daalman: nieuwe single én nieuwe liefde
Opvallend duo op de affiche voor zaterdag 4 april is Isabelle A & Daalman. Isabelle A gaf bij 'De Madammen' toelichting bij de nieuwe single die ze heeft gemaakt, samen met Daalman (Davy Macquoi). De single heet 'Jij'. Isabelle A: 'Ik heb de single opgenomen met Daalman, al noem ik hem gewoon Davy. We hebben de single samen opgenomen nadat hij me een voorstel deed om samen te werken via Instagram. We hebben ook samen een clip opgenomen in Parijs. Er was al een stevige klik... Maar daar is de vonk tussen ons ook overgeslagen. Er is dus een nieuwe single én een nieuwe liefde! We gaan het huiskamerconcert vanuit onze living geven. We hebben hier een muziekhoekje waar verschillende instrumenten staan. Davy zal gitaar spelen. Ik zing. Het zal heel vertrouwd aanvoelen.'

Benieuwd wie volgend weekend op de affiche staat? Houd radio2.be in de gaten.

DOSSIER: Coronacrisis op Vlaamse radio & tv

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers