Nostalgie-dj met gocart van Hasselt naar Middelkerke

zaterdag 13 juli 2019
© Nostalgie 2019

In de laatste week voor het Nostalgie Beach Festival trapt Nostalgie dj Bjorn Verhoeven zich met de gocart dwars door Vlaanderen een weg naar de zee: Bjorn to the Beach.

Op 3 augustus vertrekt Bjorn in Kermt bij Hasselt om op zaterdagavond 9 augustus (hopelijk heelhuids) aan te komen in Middelkerke.

Bjorn Verhoeven: 'Eindelijk heb ik een manier gevonden om tegelijk af te vallen én het goede doel te steunen. Ik hou best wel van een stunt en voor het  Nostalgie Beach Festival en Rode Kruis-Vlaanderen gooi ik graag al mijn gewicht in de schaal. Ik hoop onderweg ook veel fijne mensen te mogen ontmoeten. Tot ziens … misschien ergens tussen Hasselt en Middelkerke. Of op het Nostalgie Beach Festival zelf natuurlijk!'

Het precieze traject van 'Bjorn to the Beach' en de plekken waar Bjorn langsrijdt of een pauze inlast, kan je vanaf 1 augustus raadplegen op nostalgie.be.

Bjorn kan deze roadtrip uiteraard niet alleen  aan. Alle Nostalgieluisteraars  die op de één of andere manier willen helpen zijn welkom: meetrappen, een massage of aanmoedigingslied onderweg… laat het ons weten via zeghetaan@nostalgie.eu.

Daarnaast wordt Bjorn ook permanent bijgestaan door een aantal Zomerhelden van Rode Kruis-Vlaanderen. Woordvoerder Marjolein Van daele: 'Met onze Zomerheldencampagne willen we iedereen die deze zomer iets doet voor iemand anders via Rode Kruis-Vlaanderen in de kijker zetten. Bij Nostalgie kiezen de Zomerhelden al sinds begin juli hun favoriete classics, ook op het Nostalgie Beach Festival staan ze klaar om ervoor te zorgen dat iedereen een zorgeloze dag kan beleven. En met 'Bjorn to the Beach' kunnen we onze  Zomerhelden en onze werking op een plezante manier aan heel Vlaanderen tonen.'

Voor wie niet kan meetrappen of langsheen het traject komen supporteren maar toch wil helpen: via BE93 0000 0065 6667 kan je een bijdrage storten waarmee je de lokale afdelingen van Rode Kruis-Vlaanderen steunt. We vragen 1€/km die Bjorn en de Zomerhelden trappen. Uiteraard kies je de afstand en dus het bedrag dat je wil sponsoren. Giften vanaf 40€ zijn fiscaal aftrekbaar. Vermeld bij je storting 'Bjorn to the Beach'.

Onderweg overnacht Bjorn bij Limburgers die op of in de buurt van zijn traject wonen. Hij praat met hen over de zomer, over hun favoriete classics en over Limburg natuurlijk. Je leest, ziet én hoort de belevenissen van 'Bjorn to the Beach' vanaf zaterdag 2 augustus in Het Belang van Limburg, op TV Limburg en uiteraard zal alles ook te volgen zijn via Radio Nostalgie en de social media.

Hopelijk tot ziens ergens tussen Hasselt (03/08) en Middelkerke (10/08).

Meehelpen: zeghetaan@nostalgie.eu – Bijdrage:  BE93 0000 0065 6667

Op 10 augustus is er in Middelkerke het Nostalgie Beach Festival. Op de affiche o.a. Wet Wet Wet,  Big Country,  Clouseau, Fischer-Z, Marc Almond en Status Quo. Tickets, praktische informatie en alle goede redenen om deze zesde editie te beleven vind je op www.nostalgiebeachfestival.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers