NRJ start met podcast-serie 'Taxi Toon' - VIDEO

zaterdag 31 augustus 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

In de nieuwe podcast-serie 'Taxi Toon' kan je vanaf 4 september iedere twee weken meerijden langs het parcours van een bekende, Vlaamse artiest.

NRJ-DJ Toon Smet is chauffeur en onderweg praten ze over muziek, de weg naar succes, grote en kleine dromen. 'Taxi Toon' staat dus voor een goed gesprek in de auto, ideaal voor als je zelf onderweg bent.

Toon Smet: 'Ik heb de auto altijd al een prima setting gevonden voor een goed gesprek. Je bent samen onderweg, je kan niet weg…en je hoeft ook niet de hele tijd mekaar aan te kijken. Die veilige omgeving gecombineerd met mijn aangeboren nieuwsgierigheid resulteerde in het concept van Taxi Toon. Na 4 “ritten” moet ik alvast mijn medereizigers bedanken voor zoveel openheid, leuke anekdotes en boeiende verhalen waar alle luisteraars iets aan hebben.'

'Taxi Toon' is een podcast van NRJ. Om de twee weken komt er op woensdag een nieuwe aflevering online op de podcast-app van iTunes, Spotify en NRJ.be. De eerste taxi-reizigers zijn: Laura Tesoro, Lennert Wolfs, OT en Milo Meskens.

Tom Klerkx, managing director radio: 'Deze 'Taxi Toon'-podcastreeks zijn niet alleen handig als je in de auto zit of aan het joggen bent.. ze zijn ook een natuurlijke extensie van wat we bij NRJ dagdagelijks doen. Mensen informeren en entertainen met nieuws en muziek van geweldige artiesten. We're all 'on the road'.


AFL1 – Laura Tesoro (woensdag 4 september)
De allereerste gast in 'Taxi Toon' is meteen een topper van formaat. Laura Tesoro reed mee met Toon van bij haar thuis in Antwerpen naar het Studio 100 Pop-Up-Theater in Puurs, waar ze sinds begin dit jaar meespeelt in de spektakelmusical 40-45. Het werd een gezellige rit, vol boeiende muzikale verhalen en persoonlijke anekdotes van Vlaanderens meest spontane en enthousiaste zangeres.

AFL 2 – Lennert Wolfs (woensdag 18 september)
Lennert Wolfs is de man achter de successingles Firestarter en Papi Dime. Daarnaast is hij ook resident DJ in Carré en draaide hij al op Tomorrowland. Deze jonge, opkomende DJ deed de rit naar het Limburgse Oudsbergen voorbijvliegen, dankzij z’n interessante en oprechte verhalen uit de wereld van de beats. Wie hem nog niet kende, is na deze aflevering sowieso fan van dit jong talent.

AFL 3 – OT (woensdag 2 oktober)
Drie jaar geleden kende haast niemand Olivia Trappeniers, vandaag bouwt ze met succes aan een muzikale carrière als OT. Na haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen ging het snel: een MIA-nominatie voor Beste Doorbraak en twee succesvolle samenwerkingen met Regi. Tussen haar muzikale bezigheden en studies door, nam Olivia de tijd om met Toon mee te rijden naar de Thomas More Hogeschool in Mechelen.

AFL 4 – Milo Meskens (woensdag 16 oktober)
Voor de voorlopig laatste aflevering nam niemand minder dan Milo Meskens plaats in de passagiersstoel van Taxi Toon. Deze sympathieke singer-songwriter zorgde voor een enorm interessant gesprek, over z’n onweerstaanbare drang naar muziek schrijven, z’n gigantische passie voor het vak. Rondcruisen in het Oost-Vlaamse Wortegem-Petegem was nog nooit zo gezellig.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers