NRJ strikt Taylor Swift

vrijdag 23 augustus 2019

Ochtendduo Kim Muylaert en Michael Joossens maakten vrijdag bekend dat radiogroep NRJ een bijzonder straffe stunt heeft gerealiseerd.

NRJ slaagde erin om niemand minder dan Taylor Swift te strikken voor een exclusieve showcase op 9 september in L’Olympia in Parijs.


De Amerikaanse superster is nu al één van de bestverkopende artiesten uit de popgeschiedenis en ze is nog geen 30 jaar. Toen Taylor Swift eind april haar single 'Me!' dropte, werd die de eerste dag al meer dan 62 miljoen keer bekeken op Youtube.

Omdat NRJ op 3 september haar eerste verjaardag viert, stuurt de Vlaamse radiozender maar liefst 2 duo’s naar Parijs om Taylor Swift in real life te gaan bekijken. Zij zal er dan haar nieuwste en zevende album ‘Lover’ voorstellen. Dat album wordt vandaag gereleased. Tickets zijn enkel online en on air te winnen.

Alle info op www.NRJ.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers