Q-music heeft eigen strandprinter in Oostende

woensdag 18 juli 2012

Vanaf vandaag kan je op het strand aan het Q-Beach House in Oostende een persoonlijke boodschap laten afdrukken in het zand. Dat gebeurt met een 'strandprinter', een uniek toestel dat teksten kan printen op het strand. Nadien wordt een foto genomen van je boodschap. Die kan je als postkaart versturen, maar ook sharen via Facebook en twitter.

Uniek in de wereld
Nergens ter wereld vind je zo’n strandprinter. Hij werd speciaal ontwikkeld voor Q-music door een team ingenieurs. Vier maanden lang werd eraan gewerkt en het resultaat is verbluffend! Het Summer of Love-logo is bv. 300 m² groot. In principe kan een kilometerslange boodschap afgedrukt worden. En niet alleen tekst, maar ook tekeningen zijn printbaar. Alles wordt draadloos aangestuurd met een iPad.


Omdat de boodschappen alleen in nat zand kunnen afgedrukt worden, moet de strandprinter bij eb gebruikt worden. Dan trekt de zee zich terug en kunnen er drie uur lang teksten geprint worden in het zand

Print jouw persoonlijke boodschap in het zand
Q-luisteraars kunnen hun boodschappen en tekeningen doorgeven via http://www.q-music.be. Teksten mogen maximaal 30 karakters bevatten. Hoe liefdevoller de boodschappen, hoe beter, want deze zomer draait alles in het Q-Beach House rond 'The Summer Of Love'.

Elk jaar verhuist Q tijdens de zomer z’n studio naar het Q-Beach House in Oostende. Luisteraars waren er al welkom om een kijkje te nemen in de studio en iets te drinken of te eten op het Q-terras. Nu kunnen ze dus ook een persoonlijke boodschap laten printen op het strand.

NuopQ

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers