Qmusic brengt singles samen op Valentijn tijdens eerste Q-MasQuerade

maandag 14 januari 2019

Tijdens de feestperiode is de vraag die het meest gesteld wordt aan singles: heb je al een lief? Dat kan voor velen frustrerend zijn. Ben je nog vrijgezel en ben je het swipen op Tinder of nutteloos daten beu? Daar heeft Q iets gevonden. Binnen een maand, op Valentijn, organiseert de zender de Q-MasQuerade.

'Een soort van gemaskerd bal voor singles. We hopen dat die singles daar de man of vrouw van hun leven tegenkomen', kondigde Qmusic-dj Maureen Vanherberghen aan in de ochtendshow van Qmusic.


Iedereen kan vanaf nu via de website van Qmusic een vragenlijst invullen, die opgesteld is door seksuoloog Wim Slabbinck en relatietherapeut Margo Van Landeghem. Maureen vulde de lijst ook zelf in: 'We gaan het ook met alle Q-dj's invullen, wie weet welke dj's op onze vloer een match zijn', lachte ze.

Op donderdag 14 februari krijgt iedereen die een match heeft door de vragenlijst in te vullen een masker op tijdens de Q-MasQuerade in Wilrijk. Het masker zal groen oplichten als de match voor je staat. Iedereen kan zich tot 30 januari inschrijven via de website van Qmusic: https://qmusic.be/vind-je-droommatch-op-q-masquerade.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers