Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maken foute remix en bijhorende videoclip van 'Viva De Romeo's'

woensdag 5 juni 2019

Op woensdag 5 juni lanceerden Dorothee Vegas & Like Maarten, beter bekend als Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, de videoclip van hun foute remix van 'Viva De Romeo's'.

De hoofdrol in de videoclip is uiteraard weggelegd voor Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi van De Romeo's, maar ook Qmusic-collega's Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen, Wim Oosterlinck en Vincent Fierens hebben een glansrol te pakken. Ook frikandellen mochten niet ontbreken in de videoclip, een knipoog naar de Frikandel XXL van De Romeo's.


Maarten en Dorothee maakten de foute remix naar aanleiding van de Foute Party. Op vrijdag 28 juni barst immers opnieuw het foutste feest van het jaar los in Flanders Expo Gent. Naast De Romeo's staan ook 2 Unlimited, Dorothee Vegas & Like Maarten en Get Ready! op de affiche. Nu vrijdag 7 juni wordt er opnieuw een artiest van de Foute Party bekend gemaakt.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers