Qmusic matcht 17.000 singles tijdens de Q-MasQuerade

zaterdag 15 februari 2020

Het begon met bijna 20.000 singles die een vragenlijst invulden, samengesteld door relatie-experten. Daaruit kwamen 300 top matches, die op Valentijn, vrijdag 14 februari, uitgenodigd werden op de tweede Q-MasQuerade in Hasselt waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

De vrijgezellen kregen er een masker op met daarin een chip, die geprogrammeerd was om hun match te herkennen. Als hun match voor hen stond, lichtte het masker groen op.

Uit de vragenlijst kwamen ook 16.700 andere singles met potentiële matches. Zij kunnen hun matches voor het eerst digitaal ontdekken via een persoonlijke link. Bij wederzijdse interesse krijgen ze elkaars gegevens te zien en kan het daten beginnen.
       
Qmusic heeft dus in totaal 17.000 singles een Valentijnscadeau gegeven. “Na het succes van vorig jaar wilden we singles opnieuw een handje helpen op Valentijn”, vertelt een enthousiaste Qmusic-dj Maureen Vanherberghen. “Nu maar hopen dat de 17.000 singles de man of vrouw van hun leven vinden dankzij de Q-MasQuerade, maar evengoed kan het een soulmate of een nieuwe vriend of vriendin zijn.”
        

Enkele weetjes over de 17.000 singles van de Q-MasQuerade:


  •  De top 3 van de meest voorkomende voornamen bij de vrouwen: Sarah (152), Laura (146) en Sofie (133).
  •  De top 3 van de meest voorkomende voornamen bij de mannen: Tom (110), Thomas (106) en Kevin (81).
  • De meesten komen uit de provincies Oost-Vlaanderen (27,%), gevolgd door Antwerpen (26,1%). Vlaams-Brabant sluit de top 3 af (16,9%).
  • De top 3 van de steden met de meeste singles: Leuven (410), Dendermonde (196) en Lebbeke (78).
  • 1 op 3 vrouwen (33%) heeft een tattoo, bij de mannen is dat 1 op 5 (20%).
  • 1 op 5 vrouwen (20%) heeft een piercing, bij de mannen is dat 4%.
  • Bijna de helft van de mannen scheert het gezicht glad (47%). 1 op 3 mannen houdt het bij een stoppelbaard (33%) en slechts 0,1% draagt enkel een snor.
  • Bruin is de meest voorkomende haarkleur bij de mannen, gevolgd door blond en zwart. En dat is hetzelfde voor de vrouwen.

 


Lees ook:
#Breckxit: Qmusic-dj's Maarten & Dorothee nemen afscheid van Maarten Breckx
Qmusic-dj's Vincent Fierens en Joren Carels delen RIA's uit
Qmusic-dj's Maarten & Dorothee te zien in 'K3 Roller Disco' - VIDEO

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers