Radio Maria krijgt toestemming voor overname EXQI FM

woensdag 13 april 2011

Het doek valt definitief voor EXQI FM, de radiopoot van het geflopte multimediaplatform waarmee EXQI-topman Gabriël Fehervari Vlaanderen ging veroveren. De religieuze zender Radio Maria neemt de frequenties over. De deal was al rond, maar de Vlaamse Regulator voor de media moest nog zijn akkoord geven. Ook dat is nu in orde.

Momenteel is de Nederlandse versie van Radio Maria uitsluitend te beluisteren via de AM-frequenties en het internet. Maar daar komt dus verandering in. Radio Maria, een station dat uitsluitend katholieke programma's brengt, mag van de Vlaamse Regulator voor de Media nu ook uitzenden via de frequenties van het geflopte EXQI FM. Vorige week werd deze overname al bevestigd door EXQI-topman Gabriël Fehervari.


De World Family of Radio Maria is een wereldwijd netwerk met meer dan 50 stations. Na de overname en de goedkeuring door de VRM ligt de weg nu open voor een verovering van Vlaanderen. Radio Maria Vlaanderen wil al volgende week, bij het begin van de Goede Week, van start gaan.

Bron: De Standaard/Deredactie.be


Lees ook:
EXQI Plus is terminaal ziek

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier
radiomaria

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers