Radiozender Willy woensdag in teken van 'Belgian Music Matters'

dinsdag 31 maart 2020

De coronacrisis heeft het dagelijkse leven overhoop gehaald. Optredens worden uitgesteld of afgezegd, tours geannuleerd en concertzalen, groot en klein, sluiten de deuren tot begin april.

'Music Matters' bij Willy en daarom wil de radiozender artiesten 'van bij ons', wiens concerten in het water zijn gevallen, een hart onder de riem steken. Willy-dj’s Sofie Engelen en Annelies Orye draaien morgen, woensdag 1 april, alleen muziek van eigen bodem. Ze doen dat tussen 10-16u onder de noemer 'Belgian Music Matters'. 'Als muzikale troost laten we onze Belgische artiesten bij ons 'optreden' via de radio. Het wordt een toffe mix van gevestigde waarden, 'vergeten' bands uit het verleden en nieuw talent', zegt Sofie.


Sofie en Annelies hebben de Willy-luisteraars opgeroepen om hun favoriete Belgische plaat aan te vragen. Maar welke Belgisch platen staan eigenlijk bij Willy-dj’s Sofie en Annelies bovenaan het lijstje?

Top 3 Sofie Engelen:

The Hickey Underworld - Future words
Wizards of Ooze- Trippin
Toy - Suspicion

Top 3 Annelies Orye:

The Sore Losers - Girl’s Gonna Break It
Goose - Synrise
Benny Zen & The Syphilis Madmen -  Run Back To The Safety Of The Town

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers