Rob Vanoudenhoven centrale gast bij Evy Gruyaert op Nostalgie

vrijdag 18 januari 2019

Vlaanderen maakte afgelopen zaterdag kennis met het nieuwe radioprogramma van Evy Gruyaert op Nostalgie: '40 Something'. Daarin praat Evy elke week met een centrale gast over de mijlpalen in hun leven.

Met Dina Tersago zorgde dat in de eerste aflevering voor hartverwarmende, vrolijke en herkenbare gesprekken. Deze week legt Rob Vanoudenhoven zijn hart en mijlpalen bloot bij Evy.


Evy: 'Rob kennen we natuurlijk allemaal als de zeer populaire TV-personality uit 'De XII Werken', 'Alles kan Beter' en zoveel meer onevenaarbare momenten op het scherm. Sinds kort mag ik hem ook 'collega' noemen want Rob heeft  als 'vriend van de ochtend bij Seb' elke dinsdag een rubriek op Nostalgie. En ik kijk er heel erg naar uit om meer te weten over de mens Rob.'

Elke week kiest Evy's gast 3 Classics die zijn of haar leven op de één of andere manier beïnvloedden. Het verhaal achter die keuzes hoor je zaterdag bij Evy.

Rob: 'In mijn theatershow 'Het XIII Werk' geef ik al een stukje meer Rob bloot dan alombekende TV-momenten. Maar de vragenlijst van Evy gaat nog een stuk verder. Als dat maar goed afloopt deze zaterdag.'

'40 Something', zaterdag 19 januari van 10.00 tot 12.00 uur bij Nostalgie.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers