'Ruben's radio Block' vanaf vrijdag 1 november bij Willy

donderdag 31 oktober 2019
Foto: Willy - © DPG Media 2019

Op vrijdag 1 november 2019 tussen 19.00 en 20.00 uur is Ruben Block, de frontman van Triggerfinger, voor het eerst te horen bij rockzender Willy.

Zijn radioprogramma kreeg de toepasselijke naam 'Ruben’s radio Block'.

Ruben Block: 'Voor mijn programma bij Willy heb ik echt volledig carte blanche gekregen. Ik kies zelf de playlist en vertel er mijn eigen ding over. Het is de eerste keer dat ik radio ga maken, dus laat ons zeggen dat ik er met gezonde zenuwen aan begin.'

Hoewel presenteren op radio nieuw is voor Ruben, is de omgeving waarin hij dit zal doen dat niet. Ruben zal namelijk radio maken vanuit de opnamestudio van Triggerfinger. 'Er is geen draaiboek of vast kader waarin het programma gemaakt gaat worden, buiten de omgeving van m’n studio. Het wat en hoe ga ik gaandeweg uitzoeken. Het is heel fijn om opnieuw in een soort muzikale speeltuin te staan en delen van mijn muziekcollectie te herontdekken', vertelt Ruben.

Ruben’s radio Block zal tot eind december elke vrijdag om 19.00 uur te horen zijn.

Metronomy als tweede internationale band bij Willy
Editors palmde vorige vrijdagavond als eerste internationale band het blok 'Free Willy' in. Deze week is het de beurt aan de tweede internationale band: Metronomy. Twee weken geleden stonden ze nog in een uitverkochte Trix in Antwerpen. Nu vrijdag 1 november tussen 20.00 en 21.00 uur delen ze bij Willy een uur lang hun favoriete platen met Willy-luisteraars.

Benieuwd naar Ruben Block en Metronomy bij Willy? Luister dan zeker op vrijdag 1 november 2019 naar Willy via de website willy.radio, DAB+ en het Radioplayer-platform.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers