Wie is 'De Lach van Joe'?

maandag 15 oktober 2018

Iedereen lacht anders: de één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. Daarom speelt Joe vanaf vandaag, maandag 15 oktober, elke dag 'De Lach van Joe'.

Van 7.00 tot 19.00 kunnen de Joe-luisteraars raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming. Vanmorgen konden de luisteraars voor het eerst meespelen bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. De eerste inzet was 100 euro. Wie als tiende meespeelt via de Joe-app of sms, mag een gok wagen. Is het antwoord juist, dan wint hij of zij de pot. Is het fout, dan is er het volgende uur 100 euro meer te winnen. Iedereen kan meespelen via de Joe-app of via 6622.


De Lach van Joe is momenteel 800 euro waard en kan je hier beluisteren: https://joe.be/acties/vanaf-15-oktober-de-lach-van-joe.

Deze gokken waren het alvast niet:

- Born door Patrick uit Tienen
- Gene Bervoets door Anja uit Mol
- Jeroen Meus door Chantal uit Eksaarde
- Bart Peeters door Hans uit Oostrozebeke
- Leen Demaré door Ann uit Schaarbeek
- Axel Daeseleire door Patrick uit Paal
- Tom Waes door Kris uit Opglabbeek

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers