Willy strikt de Canadese band Sum 41

donderdag 23 januari 2020

Vorige week stond de internationale punkband Sum 41 op het podium van een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen. En ook radiozender Willy laat hun bezoek aan BelgiŽ niet ongemerkt voorbijgaan.

Deze vrijdag, 24 januari, draaien gitarist Dave Baksh en bassist Jason Cone McCaslin tussen 19.00 en 20.00 uur hun meest favoriete nummers tijdens het blok Free Willy.

Willy nodigde het duo niet enkel uit om muziek te kiezen, luisteraars komen ook meer te weten over het verhaal achter die keuze. Het nummer ‘Gotta Go’ van Agnostic Front mocht absoluut niet ontbreken. En ook hun liefde voor de rockband Turbonegro komt aan bod. Verder kozen de bandleden voor muziek van onder andere The Clash en Stone Roses en passeren ook enkele van hun eigen songs de revue.

Bekijk hier het aankondigingsfilmpje van Sum 41:


Met de komst van de band heeft radiozender Willy alweer een internationale artiest gestrikt. Eerder kwamen ook Editors, Metronomy en The Sheila Divine over de vloer bij Willy.

Benieuwd naar het volledige gesprek met Sum 41? Luister dan nu vrijdag tussen 19.00 en 20.00 naar Willy via de website willy.radio, DAB+ of het Radioplayer-platform.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers