Jeroen van der Boom deelt muzikale passie in nieuw seizoen van 'De Beste Liedjes Van…'

Jeroen van der Boom neemt weer plaats achter zijn piano in het nieuwe seizoen van 'De Beste Liedjes Van…'. In dit muzikale programma, dat vanaf zaterdag 21 april te zien is bij SBS6, ontvangt Jeroen (...)

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Komend weekend in 'Nieuwsweekend' en op 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1

Zaterdag 21 en zondag 22 april zijn er weer nieuwe uitzendingen van de MAX-programma’s op NPO Radio 1 te horen. In 'Nieuwsweekend' zijn onder meer Peter Middendorp en Roos van Rijswijk te gast. 'De Perstribune' ontvangt op zondag Esther Goedegebuurde en Henk Grol.

Lees meer
'Naar Bed met Irene' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

Brigitte Kaandorp eerste bedpartner voor Irene Moors in nieuw seizoen 'Naar Bed Met Irene'

Irene Moors ontvangt vanaf zaterdag 21 april acht weken lang weer spraakmakende gasten in 'Naar Bed Met Irene'. In de eerste aflevering heeft Irene de koningin van het Nederlandse cabaret te gast: Brigitte Kaandorp.

Lees meer
'Genius: Picasso' (foto: National Geographic - © FOX Networks Group 2018)

Schrijfster Frankenstein is nieuwe genie National Geographic

Mary Shelley, de auteur van Frankenstein, is het nieuwe genie dat in de derde 'Genius'-reeks van National Geographic wordt uitgelicht. Dat heeft de zender donderdagochtend bekendgemaakt, aan de vooravond van de start van de tweede reeks over Pablo Picasso.

Lees meer
logo RTL logo

Nieuwe strategie voor RTL Nederland

RTL Nederland lanceert vandaag een nieuwe groeistrategie, waarbij de behoeften en drijfveren van consumenten centraal komen te staan.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'The Voice Kids' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

'Voice Kids' met persoonlijke liedjes in grootse finale

Na acht weken gaan de vier overgebleven talenten de strijd met elkaar aan in de grote finale van 'The Voice Kids'. Eefje (Team Ilse), Kaylee (Team Douwe Bob), Stella (Team Ali) en Yosina (Team Borsato) bestijgen het podium maar liefst vier keer en geven vocaal alles wat ze in zich hebben.

logo MAX V3 MAX logo V3

Met 'De Eilanden' vrijdag op Terschelling

Vrijdag 20 aprilzendt MAX om 21.05 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering van De Eilanden uit. Op de Waddeneilanden voelt alles vrij en dynamisch aan. Is dat wel zo of zijn de Waddeneilanden gewoon verlengden van het vasteland? In De Eilanden neemt schrijver en presentator Midas Dekkers zes afleveringen én een jaar de tijd om deze complexe vraag te beantwoorden.

'Brandpunt+' (KRO-NCRV)

'Brandpunt+' over stijging toerisme in Nederland

Het gaat goed met het toerisme in Nederland. Steeds meer reizigers kiezen Nederland als bestemming. Dat is goed nieuws voor de economie maar vooral de binnenstad van onze hoofdstad zucht onder de druk van de hordes toeristen.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Keuringsdienst van Waarde': Single origin koffie

Een beetje koffiedrinker kiest tegenwoordig voor koffiebonen met een specifieke herkomst. Of zoals dat heet; Single origin. Koffie uit een bepaald land, streek of dorp.

logo Netflix logo

Eerste Nederlandse Original serie op Netflix

Netflix brengt dit jaar veel lokaal talent uit Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA), in nieuwe, diverse en nooit eerder vertoonde verhalen en deelt ze met de hele wereld.

'Foute Vriendinnen' - Anne-Marie Jung (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

Gênante vertoning op rode loper werk van 'Foute Vriendinnen'

Comédienne en actrice Anne-Marie Jung behoort naast Ilse Warringa tot de club van 'Foute Vriendinnen'. In het RTL 5-programma met de gelijknamige titel dagen drie vriendinnen een vierde uit, door haar en publique met behulp van een oortje gênante opdrachten uit te laten voeren.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
538Koningsdag

Nieuwe namen line-up 538Koningsdag bekend

Radio 538 heeft de line-up voor het grootste Oranjefeest van Nederland aangevuld met nationale en internationale artiesten. Ook Sigala, Jax Jones, Gerard Joling, LNY TNZ, Handsome Poets, Nielson, Hello August, Frans Duijts, Wulf, Rochelle en Vinchenzo staan op 538Koningsdag.

Lees meer
Leonie ter Braak (foto: SBS6 -© Talpa TV 2018)

Leonie ter Braak volgt koppels en singles in 'Niets Liever Dan Een Kind'

Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Lees meer
Bart Peeters in 'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Nu ook inschrijven voor 'The Voice Senior'

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Daarom gaat VTM op zoek naar zangtalent van werkelijk álle leeftijden. Naast nieuwe seizoenen van 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids' start de zender ook met de voorbereidingen van de allereerste 'The Voice Senior'.

Lees meer