'Brandpunt+': Op Eigen Kracht

Heechterp Schieringen is de armste wijk van Nederland. Daar treft Henk van der Aa de 42-jarige Sabina van der Schaaf die zich op alle mogelijke manieren vrijwillig inzet voor haar wijk.

Zij runt (...)

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

'Nederland op Film': Hollandse Huishoudens

Woensdag 21 maart zendt MAX rond 20.45 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering van 'Nederland op Film' uit. Een serie gemaakt over en vooral dóór Nederland. Een unieke documentaireserie, gepresenteerd door Richard Groenendijk.

Lees meer
Spike

Nickelodeon en Spike binnenkort 24/7 te bekijken bij Canal Digitaal

Viacom Benelux, bekend van de merken Nick Jr., Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Spike, en Europese betaaltelevisie-aanbieder M7 Group, eigenaar van onder meer Canal Digitaal, Online.nl en TV VLAANDEREN, gaan hun samenwerking binnen de Benelux markt versterken.

Lees meer
'Hier zijn de van Rossems' (foto: NTR - © Denise van Laar 2018)

Van Groningen tot Eindhoven: de Van Rossems gaan weer op pad

Ze zijn weer terug! In een vierde serie 'Hier zijn de Van Rossems' verkennen Maarten, Sis en Vincent van Rossem voor de NTR opnieuw een zestal steden. Dat doen ze op de manier zoals alleen zij dat kunnen: met veel kennis, zonder enige opsmuk en met gevoel voor humor.

Lees meer
Tim Hofman (foto: BNNVARA - © Stijn Ghijsen 2018)

Tim ontmoet de 19-jarige Michiel met Progeria in 'Je Zal Het Maar Hebben'

Je bent 19 jaar jong, in de bloei van je leven, maar je lijf is 152 jaar oud. Michiel heeft Progeria en daardoor een hoogbejaard lichaam. Ondanks zijn ouderdomskwalen probeert hij volop van het leven te genieten.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' (foto: Omroep MAX - © Elmer van der Marel 2017)

Martin van Waardenberg wint Zilveren Krulstaart voor 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen'

Martin van Waardenberg heeft een Zilveren Krulstaart gewonnen voor het scenario van MAX' dramaserie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen'. De prijs werd aan hem overhandigd in VondelCS in Amsterdam.

Katja Schuurman (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Memories': Liefde tijdens puinruimen na tsunami

Wanneer Eveline in 2004 de vreselijke verwoestingen van de tsunami ziet, wil ze maar één ding: helpen. Ze meldt zich als vrijwilliger in Thailand. Tijdens het puinruimen op het zwaar getroffen eiland Koh Phi Phi wordt ze verliefd op een andere vrijwilliger, de Amerikaan John. En hij op haar.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Dance Around the World': de Dabke in Jordanië

In het culturele reisprogramma 'Dance Around the World' gaan Jan Kooijman en zijn goede vriend Ish Ait Hamou de wereld over om de meest bijzondere dansen te leren.

'Nieuwsuur'

'Nieuwsuur' maandag live vanuit Rotterdam over de strijd om de kiezer

Aanstaande maandag in het Zalmhuis aan de oevers van de Maas een live uitzending van 'Nieuwsuur' over de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam.

The Passion 2018 in de Bijlmer

Nieuw: driedelige reportage over voorbereidingen 'The Passion'

Op de dagen voorafgaand aan 'The Passion', die traditiegetrouw op Witte Donderdag 29 maart om 20.30 uur op NPO 1 wordt uitgezonden, is een driedelige reportage te zien over de totstandkoming van het evenement.

NPO Radio 1 V3

Yvonne Keuls, Hannes Wallrafen e.a. in 'Podium Radio'

De uitzending van maandag staat geheel in het teken van de tweejaarlijkse Ida Gerhardt Poëzieprijs. De genomineerden zijn Martijn den Ouden voor zijn bundel 'Een kogelvrije zomer', Charlotte van den Broeck met 'Nachtroer' en de onlangs overleden Menno Wigman die 'Slordig met geluk' schreef.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Bart Peeters in 'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Nu ook inschrijven voor 'The Voice Senior'

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Daarom gaat VTM op zoek naar zangtalent van werkelijk álle leeftijden. Naast nieuwe seizoenen van 'The Voice van Vlaanderen' en 'The Voice Kids' start de zender ook met de voorbereidingen van de allereerste 'The Voice Senior'.

Lees meer
'Tussen Kunst en Kitsch' (foto: © AVROTROS 2018)

Opname 'Tussen Kunst en Kitsch' voor het eerst in Rijksmuseum

Het is een unicum in de lange geschiedenis van het AVROTROS-programma 'Tussen Kunst en Kitsch'. Nooit eerder streek het team neer in het Rijksmuseum in Amsterdam. Maar om te vieren dat het programma maar liefst 35 seizoenen bestaat, komt daar verandering in.

Lees meer
Spike

Joyce 'Trashcore' Kamania wint 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen 2'

De jury was unaniem in haar oordeel: de Belgische Joyce 'Trashcore' Kamania is de winnaar van 'Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2' en gaat naar huis met de titel Ink Master 2018 en het prijzengeld van 20.000 Euro.

Lees meer