Rob Janssen breekt in bij grote radiozenders voor opening stembussen Gouden RadioRing

Verschillende radio-dj's stonden vanochtend versteld toen hun radioshow onverwachts werd onderbroken door een boodschap van 3FM-dj Rob Janssen (alias Rob van de Radio). De nieuwe presentator van de (...)

Lees meer
'Sky Radio New Year Top 101' (foto: Net5 - © Talpa TV 2018)

Wietze en Airen presenteren de Sky Radio New Year Top 101 bij Net5

Op Oudejaarsavond presenteren Wietze de Jager en Airen Mylene de Sky Radio New Year Top 101, de gezelligste muzikale lijst om 2018 mee af te sluiten en 2019 in te luiden.

Lees meer
'Radar' (AVROTROS)

'Radar' over crowdfunding platformen en schade experts van verzekeraars

Ondertussen wemelt het ervan: crowdfunding platforms. Het is een alternatieve manier om een project te financieren. Je vermeldt welk bedrag je nodig hebt, en zo kan iedereen die wil, investeren in jouw project. Zo kreeg Boaz in korte tijd ruim €89.500 binnen via zo’n crowdfundings platform om een medische behandeling in Zweden te kunnen ondergaan.

Lees meer
logo NPO Radio 1 logo

Louise Korthals, Sahil Amar Aïssa, Saskia Houttuin & Charlotte Nijs en Wim Daniëls in 'Kunststof'

Louise Korthals is cabaretière en zangeres. In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunstfestival. Haar debuutprogramma ‘Vlieguur’ leverde haar in 2013 de Neerlands Hoop op, voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Lees meer
logo BNNVARA logo

'2Doc: On Her Shoulders' bij BNNVARA

Op 10 december ontvangt de 25-jarige Nadia Murad in Zweden de Nobelprijs voor de vrede. Zij werd als jonge Jezidi gevangengenomen door ISIS en overleefde in 2014 genocide en seksuele slavernij.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Wereld Draait Door' (foto: © BNNVARA 2018)

'DWDD Special': Rusland/Peter en de Wolf

'De Wereld Draait Door' staat op maandag 10 december in het teken van Rusland en het muzikale sprookje Peter en de Wolf van componist Sergej Prokofjev.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

KRO-NCRV 2Doc: Verdacht

Op de Internationale Dag van de Mensenrechten, maandag 10 december, is de documentaire Verdacht te zien bij KRO-NCRV. In deze documentaire van filmmaakster Nan Rosens doen Nederlanders verslag van hun soms bizarre en onthutsende ervaringen met de politie, waarbij hun huidskleur hen tot verdachte maakt.

'Tijd Voor Max' (foto: © Omroep MAX 2018)

Fred van Leer, Martijn Fischer en Carly Wijs te gast bij 'Tijd voor MAX

Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 december ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

logo MAX V3 MAX logo V3

'Bed & Breakfast': overnachten in een Friese stolpboerderij

Maandag 10 december zendt MAX om 21.20 uur op NPO 1 weer een nieuwe aflevering van 'Bed & Breakfast' uit. In alweer de laatste aflevering van dit seizoen logeren de b&b-houders onder meer in een Friese stolpboerderij.

'De Slimste Mens' (foto: © KRO-NCRV 2018)

Wie wordt deze winter 'De Slimste Mens'?

Wie wordt deze winter 'De Slimste Mens'? Vanaf maandag 10 december keert de succesvolle kennisquiz 'De Slimste Mens' terug op NPO 2.

'Mijn Kerst is de Beste' (foto: Net5 - © Talpa TV 2018)

Frank en Rogier presenteren 'Mijn Kerst is de Beste' bij Net5

Kerst valt dit jaar lekker vroeg bij Net5! Vanaf 10 december viert de zender elke werkdag om 18.30 uur feest in 'Mijn Kerst is de Beste'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Sky Radio New Year Top 101' (foto: Net5 - © Talpa TV 2018)

Wietze en Airen presenteren de Sky Radio New Year Top 101 bij Net5

Op Oudejaarsavond presenteren Wietze de Jager en Airen Mylene de Sky Radio New Year Top 101, de gezelligste muzikale lijst om 2018 mee af te sluiten en 2019 in te luiden.

Lees meer
'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars' (foto: Spike - © Viacom Benelux 2018)

Dennis Weening presenteert 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'

Dennis Weening presenteert de eerste editie van 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'. Dat maakt entertainmentzender Spike vandaag bekend.

Lees meer
Johnny de Mol (foto: SBS6 - © Talpa TV 2018)

In 'Down met Johnny' laten mensen met een beperking een wens voor een ander uitkomen

Johnny de Mol komt in het voorjaar van 2019 met een nieuw seizoen van 'Down met Johnny'. Opnieuw laat hij dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit keer: de wens moet voor een ánder zijn.

Lees meer