KRO-NCRV presentator Derk Bolt en cameraman terug vrij

'Spoorloos'-presentator Derk Bolt en zijn cameraman Eugenio Follender zijn vrijgelaten in Colombia. KRO-NCRV laat in een statement weten blij en opgelucht te zijn over de goede afloop.

'We zijn (...)

Lees meer
logo 2Doc logo

'2Doc' bij de VPRO: De Stelling van Foreest, een Schaakfamilie

Een portret van een bijzondere schaakfamilie met zes kinderen van negen tot zeventien jaar die op topniveau schaken, mede dankzij thuisonderwijs. Hoe is het voor de kinderen, en hun ouders, om deze ambitieuze opvoeding bij te benen, vol te houden en waar te maken?

Lees meer
Spike

Wie gaat door naar de finale van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'?

Vier kandidaten strijden in deze zevende aflevering nog steeds om de titel van de eerste 'Ink Master van de Lage Landen'.

Lees meer
Derk Bolt in 'Spoorloos' (foto: KRO, Fotograaf: Robert Elsing @ CreativeCrew.nl)

'Spoorloos': Colombiaanse zusjes op het Twentse platteland

Hoe vergaat het gasten van 'Spoorloos' nadat ze familie hebben teruggevonden? Deze prangende vraag wordt vanavond beantwoord in een extra aflevering van het programma.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

Fans helpen celebrity's aan dates in nieuwe MTV social show 'Single AF'

Bekende gezichten Farrah Abraham ('Teen Mom'), Marnie Simpson ('Geordie Shore'), Courtney Act ('RuPaul's Drag Race'), Jedward (Eurovisie Songfestival), Elliot Crawford en Casey Johnson gaan in MTV style de wereld over op zoek naar ware liefde en hebben jouw hulp nodig!

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Ben 10' (foto: © Cartoon Network 2016)

Duik vanaf 26 juni in het buitenaards goede avontuur met 'Ben 10'

TV-zender Cartoon Network, de bestemming voor de leukste en beste cartoons, zendt vanaf 26 juni om 18.50 uur gloednieuwe afleveringen van de populaire serie 'Ben 10' uit.

'Tijs en de Ramadan' (foto: EO - © Ruben Timman 2017)

'Tijs en de Ramadan' trapt af op Suikerfeest

In de driedelige reeks 'Tijs en de Ramadan' klopt Tijs van den Brink aan bij de Marokkaanse familie Rouidi. Samen met hen gaat hij de ramadan beleven. Ter voorbereiding aan zijn bezoek interviewt hij de tot de islam bekeerde Anne Dijk.

Pauselijke onderscheiding Leo Fijen (foto: KRO-NCRV - © Robert Aarts 2017)

Hoge pauselijke onderscheiding voor Leo Fijen

Leo Fijen, hoofd levensbeschouwing van KRO-NCRV, heeft zaterdag 24 juni in Utrecht een hoge pauselijke onderscheiding gekregen. Fijen is benoemd tot Ridder in de Orde van Sint Gregorius de Grote. Dit is het hoogste ereteken dat de katholieke kerk toekent aan een leek.

NTR logo V3

'Kwesties' op NPO Radio 1 zondag vanuit Maasbree en Nijmegen

In Noord-Limburg is er een fors tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten. En dat terwijl de drukste periode nog moet beginnen voor bijvoorbeeld de logistieke branche, de sterkst groeiende sectoren.

NPO Radio 1 V3

RTL-directeur Marco Louwerens en oud-judoka Jessica Gal op 'De Perstribune' van MAX

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur RTL-zenderdirecteur Marco Louwerens en oud-judoka Jessica Gal.

'Ex On The Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2017)

Slapen in de jungle & een emotioneel weerzien in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Je weet wat ze zeggen: 'The chase is better than the catch'. Terwijl het vorige week nog hot and happening was tussen Jeffrey en Chiara, lijken de vlinders meer ééndagsvliegen te zijn. En dit lijkt voor meer singles aan de orde te zijn.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Buddy Vedder (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017)

Stoere jongens en meiden gezocht voor 'Smart & Dart' op NPO Zapp

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar, kun jij goed darten en weet je teamgenoot antwoord op alle vragen (of andersom)? Geef je dan voor 26 juni op als duo voor de nieuwe quiz 'Smart & Dart' op Zapp!

Lees meer
'De Slimste Mens 2016' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'De Slimste Mens' zoekt publiek - OPROEP

Producent Skyhigh TV en KRO-NCRV zijn nog steeds op zoek naar een enthousiast publiek om weer een geweldige nieuwe serie te maken van 'De Slimste Mens'.

Lees meer
'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

'Podium Witteman' wil Carré vol krijgen

Op maandag 4 december wordt een bijzondere aflevering van het NTR-programma 'Podium Witteman' opgenomen. Koninklijk Theater Carré is dan voor één keer de locatie van het programma.

Lees meer