Alberto Stegeman presenteert Amerikaans experiment

Geweld, drugsgebruik en andere vormen van criminaliteit komen dagelijks voor in gevangenissen. In het programma 'Undercover Achter Tralies' laten zeven Amerikaanse burgers zich vrijwillig 60 dagen (...)

Lees meer
V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Keuringsdienst van Waarde': wijn met een krans

Wil je een goede wijn dan koop je een wijn met een krans. Maar in het supermarktschap lijkt bijna elke wijn een prijswinnaar te zijn. Het stikt er van de bronzen, gouden en zilveren medailles. Hoe weet je nu nog welke de beste is?

Lees meer
logo sbs6 logo

'Undercover Boss NL' na zes jaar terug bij SBS6

In het SBS6-programma 'Undercover Boss NL' verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer.

Lees meer
'Haagse Lobby' (Omroep WNL)

Donderdag in 'Haagse Lobby': de prijs van medicijnen

De NPO komt met een nieuw seizoen 'Haagse Lobby'. Daarin onderzoek Rick Nieman elke week de machten en krachten in politiek Den Haag. Wat speelt er zich af onder de spreekwoordelijke 'Haagse kaasstolp'.

Lees meer
NTR logo V3

'Het Uur van de Wolf': Ashton Brothers – vrolijkheid met pijn

'Pijn is een integraal onderdeel van wat we doen'. Ashton Brother Friso van Vemde zegt het lachend, maar uit de documentaire Ashton Brothers – vrolijkheid met pijn blijkt dat het absoluut klopt.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Verenigde Staten van Eva' (foto: © KRO-NCRV 2017)

Eva Jinek volgt gewone Amerikanen over Trump in 'De Verenigde Staten van Eva'

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, letterlijk een stem.

Sonja Barend Award 2017

Janine Abbring wint Sonja Barend Award 2017

Janine Abbring heeft de Sonja Barend Award gewonnen. Haar Zomergasten-interview met Eberhard van der Laan werd door de vakjury verkozen als beste tv-interview van het afgelopen seizoen.

'Tijd voor Meldpunt!' (foto: © Omroep MAX 2015)

Woensdag in 'Meldpunt!': Buitenlandse bellers jagen op Nederlands spaargeld

Buitenlandse beleggingsbedrijven jagen op Nederlanders met spaargeld. Ze bellen op met het verzoek deel te nemen aan lucratieve investeringen, beloven fantastische rendementen, maar keren de opbrengst nooit uit en verdwijnen met de totale inleg.

logo MAX V3 MAX logo V3

Paul de Leeuw, Marc-Marie Huijbregts en Hidde de Brabander in 'Smaakt Naar Meer'

Komende woensdag is het smullen bij MAX, want vanaf 21.25 uur op NPO 1 is het tijd voor een nieuwe aflevering van 'Smaakt Naar Meer'. Met zijn gasten, waaronder de afvaller van de week, bespreekt André van Duin de laatst uitgezonden aflevering, de best bekeken Heel Holland Bakt ooit.

Robin Martens aan het werk (foto: Media Tornado - ™ & © 2017 Cartoon Network. All Rights Reserved 2017)

Cartoon Network introduceert vierde 'Powerpuff Girl'

Ontmoet Bliss, de verdwaalde tienerzus van Blossom, Bubbles, en Buttercup, die is teruggekeerd naar Townsville om haar ware vermogen van haar superkrachten te ontdekken - waaronder vliegen, teleportatie, telekinesie en super sterk zijn!

Nienke presenteert 'Het Klokhuis' (foto: © NTR 2012)

'Het Klokhuis' over poep

Woensdag 18 oktober zie je in 'Het Klokhuis' (NTR) de aflevering Gezonde Darmen, een aflevering over... poep! Een boterham met kaas legt een weg af die wel 24 uur duurt voor ‘ie eruit komt als poep.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Team Vermissingen' (foto: SBS6 - © SBS Broadcasting 2017)

Gezamenlijke zoektocht 'Team Vermissingen' bij SBS6

Vanaf woensdag 11 oktober gaat SBS6 er alles aan doen om vermissingszaken op te lossen in 'Team Vermissingen'. Het team wordt aangevoerd door Rik van de Westelaken, die het nieuwe programma live vanuit de studio presenteert.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

De fonkelnieuwe programmering van MAX

Maandag vertoonde MAX de eerste aflevering van MAX’ nieuwste serie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' aan de pers. Maar, dit is uiteraard niet het enige wat komende periode bij MAX te zien is.

Lees meer
logo sbs6 logo

Zes onopgeloste moordzaken centraal in nieuw SBS6-programma 'Cold Case: Dader Gezocht'

Het nieuwe SBS6-programma 'Cold Case: Dader Gezocht' brengt in samenwerking met de politie wekelijks een cold case onder de aandacht, met als doel deze oude moordzaak in samenwerking met het publiek alsnog op te lossen.

Lees meer