Defensieminister Ank Bijleveld bij Rick Nieman

Rick Nieman komt deze maand met een late night-editie van 'WNL Op Zondag'. Vanwege de Olympische Spelen is het populaire zondagochtend-programma verhuisd naar de zondagavond.

De komende maand (...)

Lees meer
Wilfred Kemp (foto: KRO - © Daniel J. Ashes 2015)

'Kruispunt': Had ik maar….(over spijt en gemiste kansen)

Wat als je je leven over mocht doen? Zou je het dan anders doen? Uit onderzoek van Ouderenbond KBO-PCOB onder 1700 55plussers blijkt dat meer meer dan de helft zijn leven anders zou inrichten.

Lees meer
BNNVARA

'Als Je Alles Hebt Gehad!' met Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw

Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw nemen op zondagavond de week door in het nieuwe televisieprogramma 'Als Je Alles Hebt Gehad!'.

Lees meer
'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

Vera Beths en Miranda van Kralingen in 'Podium Witteman'

Paul Witteman ontvangt violist Vera Beths, sopraan Miranda van Kralingen, basklarinettist Maarten Ornstein, zangeres Rima Khcheich en luitist Mike Fentross en het Dudok Kwartet.

Lees meer
logo sbs6 logo

Ouders ruilen van huis en kinderen in 'Jullie Huis, Onze Regels'

In het nieuwe SBS6-programma 'Jullie Huis, Onze Regels' ruilen twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, van huis, kinderen en huisregels.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

V3 Zapp logo (2012)

Het vergeten kind: 'Mensjesrechten' vanaf zondag op NPO Zapp

De première van 'Mensjesrechten' op schooltv.nl vormt het startschot van de nationale Week van het Vergeten Kind (29 jan – 4 feb). Een themaweek waarin er o.a. met een filmfestival en op scholen aandacht wordt gevraagd voor kwetsbare kinderen in Nederland.

logo MAX V3 MAX logo V3

Dit weekend in 'Nieuwsweekend' en 'De Perstribune' bij MAX

Zaterdag 24 en zondag 25 februari zijn nieuwe uitzendingen van de MAX-programma's op NPO Radio 1 te horen. In Nieuwsweekend: slapend slimmer worden, Chinese internetreus Alibaba verjaagt lokale winkelketens en Kristien Hemmerechts over haar nieuwe boek Wolf.

NPO Radio 5

Viktor Brand, Mamas Gun en Jan Dirk Vis bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 24 februari tot en met vrijdag 2 maart ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Viktor Brand, Mamas Gun en Jan Dirk Vis komen langs.

logo NPO Radio 4 logo

Een weekend lang Bernard Haitink op NPO Radio 4

Op zaterdag 24 februari dirigeert Bernard Haitink, één van de allergrootste dirigenten van de afgelopen vijftig jaar, de NTR ZaterdagMatinee.

logo Andere Tijden logo

'Andere Tijden': De Bende van Nijvel

In de jaren 80 zaaide de Bende van Nijvel dood en verderf in België. In een periode van drie jaar vielen bij 17 overvallen 28 doden en tientallen gewonden.

'The Voice Kids' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Strijd tussen coaches intenser dan ooit in nieuw seizoen 'The Voice Kids'

In het zevende seizoen van 'The Voice Kids' neemt voor het eerst in de geschiedenis van het programma een vierde coach plaats in de draaiende stoelen. Namelijk niemand minder dan Douwe Bob.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo sbs6 logo

Irene Moors presenteert 'Topper Gezocht' - OPROEP

Irene Moors gaat 'Topper Gezocht' presenteren. In deze talentenjacht gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar.

Lees meer
'Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond' (AVROTROS)

Tweede editie 'Muziekfeest van het Jaar'

Ook 2018 krijgt haar 'Muziekfeest van het Jaar'. Na het grote succes van vorig jaar volgt op vrijdag 7 december de tweede editie in de Ziggo Dome en later ook op televisie.

Lees meer
Carlos - 'Expeditie Robinson' (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

Strijd om plek voor onbekende Nederlanders in 'Expeditie Robinson' barst weer los

Carlos wist vorig jaar als onbekende Nederlander het haast onmogelijke te bereiken door het achttiende seizoen van 'Expeditie Robinson' te winnen. Dit jaar krijgen onbekende Nederlanders opnieuw de kans dit succesverhaal waar te maken.

Lees meer