Twee nieuwe afleveringen 'Nieuwe Tijden' per week en vervolgseizoen bij Videoland

Lucas Sanders (Ferry Doedens) krijgt in de nieuwste aflevering van 'Nieuwe Tijden' bij Videoland bezoek van zijn moeder Janine (Caroline De Bruijn).

Hij heeft zijn moeder gevraagd naar Utrecht te (...)

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Ruth Jacott, Huub Stapel en Frits Lambrechts bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 december ontvangen de MAX-programma's op NPO Radio 5 wederom veel interessante gasten mét een bijzonder verhaal.

Lees meer
Sander de Kramer (foto: © KRO 2013)

'De Wandeling' zaterdag met Conny Moes

Conny Moes krijgt op haar negentiende van haar vader te horen dat ze drie maanden naar Amerika moet. Hij houdt haar voor dat ze daar een fantastische familie gaat ontmoeten en aansluitend een rondreis mag maken.

Lees meer
'Grand Café Kranenbarg' (foto: © KRO-NCRV 2015)

Patrick Lodiers zaterdag hoofdgast in 'Grand Café Kranenbarg'

Zaterdag is Patrick Lodiers de hoofdgast in 'Grand Café Kranenbarg'. Vroeger 'Over Mijn Lijk' bij BNN, nu 'De Reünie' bij de KRO-NCRV. Patrick is groot muziekliefhebber, maar beperkt zich zaterdag tot liedjes in de Nederlandse taal.

Lees meer
'BZT Muziek Show' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Victor Mids, Saskia Weerstand en Rutger Vink 'Furtjuh' in de 'BZT Muziek Show'

Zaterdag 3 december is er weer een nieuwe aflevering van de 'BZT Muziek Show' te zien. In deze aflevering staat de categorie Iets anders 2 van Saskia Weerstand centraal. Ook vervullen Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg wensen van kinderen, dit keer met hulp van Victor Mids!

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo MAX V3 MAX logo V3

'MAX Maakt Mogelijk' verrast Ingrid met een topdiner

Het leven van Ingrid kenmerkt zich door veel ziek zijn. Ze kan niet meer werken en is aan huis gekluisterd. Ingrid heeft daarom weinig contacten en is erg eenzaam. Dankzij stichting OOPOEH kwam daar verandering in.

logo Andere Tijden logo

Start tweeluik over Rusland in 'Andere Tijden'

In de vroege ochtend van maandag 19 augustus 1991 rollen de tanks door de straten van Moskou. De Russische bevolking krijgt te horen dat Gorbatsjov vanwege zijn gezondheid het leiderschap van de Sovjet-Unie niet meer kan vervullen.

NTR logo V3

Rick Nieman zaterdag in 'Verborgen Verleden'

Presentator Rick Nieman weet – zoals de meeste mensen – heel weinig van zijn familiegeschiedenis. Maar zoals het een goed journalist betaamt, is hij er wel heel nieuwsgierig naar.

'One Of Us' (foto: BBC First - © BBC Worldwide 2016)

Meer drama, thrillers en een nieuwe kerst special op BBC First in december

In december zendt BBC First enkele schitterende dramaseries uit, beginnend met de lancering van 'One of Us', een boeiende nieuwe dramaserie van de makers van 'The Missing'.

'RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

RTL-gezichten bezorgen mensen een memorabel moment met 'RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen'

RTL 4 staat vanaf donderdag 1 december de hele maand in het teken van 'RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen'. Tijdens de donkere dagen brengen diverse RTL-gezichten via deze campagne dagelijks een glimlach, maar ook ontroering in de Nederlandse huiskamers.

The Comedy Central Roast of Gordon (foto: Comedy Central - © Viacom Benelux 2016)

Comedy Central maakt Roast Master en eerste Roasters bekend

De eerste Roasters die Gordon gaan grillen zijn bekend. Stand-up comedian en presentator Jörgen Raymann krijgt de eervolle rol van Roast Master tijdens The Comedy Central Roast of Gordon.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
RTL Basecamp (RTL)

RTL geeft droombaan weg

Avontuurlijke reisfanaten kunnen nu solliciteren naar hun droombaan. Voor het nieuwe programma 'Backpackers' is het online-reisplatform RTL Basecamp op zoek naar twee reislustige deelnemers, die een aantal maanden lang willen backpacken door Azië.

Lees meer
KRO-NCRV Radioschool 2016

KRO-NCRV start met tweede editie Radioschool

De KRO-NCRV gaat in januari van start met een tweede editie van de Radioschool. Jonge radiotalenten krijgen hier de kans om alles te leren wat je als eigentijdse radiomaker moet weten.

Lees meer
'DWDD University presenteert: Evolutie, door Freek Vonk' (foto: VARA - © Paco Nunez 2016)

'DWDD University' presenteert: Evolutie, door Freek Vonk

Waarom zijn we bang voor slangen? Waarom zit onze neus boven onze mond? En hoe kan het dat baby's zich zo goed aan een waslijn vast kunnen houden? Op vrijdagavond 9 december geeft bioloog Freek Vonk voor de tweede keer een college voor 'DWDD University'.

Lees meer