Geef je op voor 'Switch', de nieuwe kennisquiz van AVROTROS - OPROEP

Hou je van quizzen, heb je goede algemene kennis, ben je competitief en hou je wel van een gezellig gesprekje? Geef je dan op voor 'Switch', de nieuwe dagelijkse kennisquiz van AVROTROS gepresenteerd (...)

Lees meer
'Kerstfeest op de Dam' (foto: Evangelische Omroep - © Willem-Jan de Bruin 2017)

IJskoude editie ‘Kerstfeest op de Dam’ verwarmt vele harten

Xander de Buisonjé, Leona Philippo, Dwight Dissels en Do brengen op Eerste Kerstdag het kerstgevoel in de huiskamer. Het muzikale tv-evenement 'Kerstfeest op de Dam' werd op zondag 10 december, tijdens een koude winterse dag met sneeuw opgenomen.

Lees meer
Eva Jinek - 'Jinek' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Oscar-genomineerde en Golden Globe winnares Jessica Chastain te gast bij 'Jinek'

Hollywoodster Jessica Chastain is in Nederland voor de première van haar film Molly’s Game. Morgenavond (dinsdag 12 december) schuift ze aan bij 'Jinek' (KRO-NCRV) voor een gesprek over deze nieuwe film en haar succesvolle carrière.

Lees meer
NPO Radio 1 V3

Nieuw zaterdagochtendprogramma op NPO Radio 1: 'MAX Nieuwsweekend'

Vanaf 6 januari 2018 presenteren Mieke van der Weij en Peter de Bie wekelijks het ochtendprogramma 'MAX Nieuwsweekend' op NPO Radio 1. Elke zaterdag van 8.30 tot 11.00 uur spreken ze met diverse gasten over wetenschap, cultuur, sport en nieuws uit binnen- en buitenland.

Lees meer
'OnsBelang' (foto: © AVROTROS 2017)

OnsBelang volgt lokale politici voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen

AVROTROS komt in maart met een driedelige documentaireserie op NPO 2 over de gemeenteraadsverkiezingen 2018: 'OnsBelang'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Wintercliffhanger 'GTST' (foto: RTL 4 - © RTL 2017)

Welke Meerdijkers raken verstrikt in het web van Jan?

Naast de vertrouwde zomercliffhanger, introduceert 'Goede Tijden, Slechte Tijden' voor het eerst in 28 jaar een wintercliffhanger.

logo ONS logo

Documentaireserie over Paul van Vliet bij nostalgische televisiezender ONS

In de maand december start bij nostalgische televisiezender ONS een zesdelige documentaireserie over theaterfenomeen Paul van Vliet. In de reeks 'Paul van Vliet – Een Leven Lang Theater' wordt de kijker meegenomen door de omvangrijke carrière van deze veelzijdige cabaretier.

logo V3 AVROTROS V3 AVROTROS logo

BN’ers beleven eerste zomervakantie opnieuw in 'De Eerste Vakantie Van...'

Wie herinnert zich niet die zomer, waarin je voor het eerst zonder ouders op vakantie ging? Met je beste vriend(in) of hele vriendengroep met de bus naar Spanje, op de boot naar Terschelling of met de trein op rondreis door Europa.

Paul de Leeuw (foto: BNN-VARA - © John Kramer 2015)

Knoop Gala 2017 met o.a. Brigitte Kaandorp, K3 en Racoon

Met veel trots organiseren de NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten voor de zevende keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking.

Beau van Erven Dorens ontvangt Jeroen Pauw in eerste aflevering van '5 Jaar Later' (foto: RTL 4 - © RTL 2017)

Beau begint het nieuwe jaar met '5 Jaar Later'

Beau van Erven Dorens is van dinsdag 2 tot en met vrijdag 9 januari te zien als presentator van het programma '5 Jaar Later'. Elke avond is vanaf 22.30 uur een ander persoonlijk gesprek te zien bij RTL 4.

'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' (foto: Omroep MAX - © Elmer van der Marel 2017)

Het is augustus in 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen'

Maandag zendt MAX om 22.15 uur op NPO 1 de achtste aflevering van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' uit. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Klaas van der Eerden (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017)

Geef je op voor 'Switch', de nieuwe kennisquiz van AVROTROS - OPROEP

Hou je van quizzen, heb je goede algemene kennis, ben je competitief en hou je wel van een gezellig gesprekje? Geef je dan op voor 'Switch', de nieuwe dagelijkse kennisquiz van AVROTROS gepresenteerd door Klaas van der Eerden!

Lees meer
'House Rules' - fianle 2016 (foto: Net5 - © SBS Broadcasting 2016)

Finaleweek 'House Rules NL' op bij Net5

Het derde seizoen van het succesvolle Nederlandse realityprogramma 'House Rules NL' nadert volgende week de ontknoping. In de laatste twee afleveringen blikt presentatrice Daphne Bunskoek samen met de finalisten, de afvallers en de jury (bestaande uit Odette Simons en Osiris Hertman) terug op een spannende reeks met vele hoogte- en dieptepunten.

Lees meer
'Een Gat in de Lucht' (Ketnet)

Ketnet maakt dromen waar in 'Een Gat in de Lucht' - OPROEP

De meeste dromen zijn bedrog. Maar daar wil Ketnet graag verandering in brengen. Vanaf 14 januari maken de zes Ketnet-wrappers de dromen van kijkertjes waar in het gloednieuwe programma Een gat in de lucht.

Lees meer