'De Luizenmoeder' wint de Zilveren Nipkowschijf - VIDEO

De komedieserie 'De Luizenmoeder' heeft de prestigieuze Zilveren Nipkowschijf, uitgereikt door een vakjury van televisiecritici, gewonnen.

De makers en een deel van de cast, Jennifer Hoffman, (...)

Lees meer

Radioprogramma 'Vroege Vogels' wint de Zilveren Reissmicrofoon

Het BNNVARA-radioprogramma 'Vroege Vogels' is zojuist onderscheiden met de Zilveren Reissmicrofoon. De jury gaf de prijs aan het programma, omdat het – met inmiddels zo’n tweeduizend uitzendingen – (...)

Lees meer
logo EO logo Evangelische Omroep logo

Dwars door Europa en India met 'Rail Away'

Van de Alpen in Zwitserland tot de Himalaya in India. Deze zomer neemt 'Rail Away' de kijker weer mee naar bijzondere landschappen, culturen en toeristische bezienswaardigheden.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

MAX start zomercampagne 'MAX is er weerbericht'

Een zomer vol herhalingen? Nou, niet bij MAX! MAX is er altijd, en dus óók in de zomer. Met een groot aantal gloednieuwe programma’s, heerlijke radio-uitzendingen, grote én kleine evenementen en nog veel meer.

Lees meer
BNN DJ Domien Verschuuren 3FM BNN

Qmusic verwelkomt Domien Verschuuren

Q verwelkomt een nieuwe dj in het team... Domien Verschuuren. Hij komt over van BNNVARA waarvoor hij op NPO 3 FM de ochtendshow presenteerde.

Lees meer
SLAM!

SLAM! mixt 200 zomertracks tijdens de 'SLAM! Summerjam 200'

Dura van de Puerto Ricaanse Daddy Yankee is volgens de luisteraars van radiozender SLAM! dé ultieme zomerhit. De afgelopen twee weken kon via slam.nl gestemd worden op de SLAM! Summerjam 200, een lijst met de 200 beste zomerhits ooit gemaakt.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NTR logo V3

Heerlijke Beatles documentaire in 'Het Uur van de Wolf'

'We wilden gewoon spélen. Spelen was het allerbelangrijkst'. En gespeeld hebben ze: tussen 1963 en 1966 gaven The Beatles wereldwijd zo’n 250 concerten. Daarna werd de situatie onhoudbaar en legde de groep zich toe op baanbrekende studio-opnamen.

Bart Nolles presenteert 'Tour du Jour' (foto: RTL 7 - © RTL 2018)

Nieuwe presentator ‘Tour Du Jour’ is Bart Nolles

Bart Nolles wordt de nieuwe presentator van ‘Tour Du Jour’ bij RTL 7. Samen met Michael Boogerd ontvangt hij dagelijks wielerkenners om de etappes en ook de rustdagen door te nemen. Ook dit jaar komt ‘Tour Du Jour’ live vanuit de haven van Breda.

Sky Radio

Sky Radio nummer 1 onder vrouwen

Sky Radio is markt- en bereiksleider onder vrouwen. Het non-stop muziekstation heeft een marktaandeel van 12,0% in de meetperiode april-mei 2018 en wekelijks stemt een kwart van alle vrouwen af op Sky Radio. Dit zijn 1,9 miljoen unieke vrouwelijke luisteraars per week.

MTV logo V3 MTV

'Black Panther' en 'Stranger Things' grootste winnaars MTV Movie & TV Awards 2018

Afgelopen nacht zijn de winnaars van de MTV Movie & TV Awards 2018 bekendgemaakt. 'Black Panther' won maar liefst vier awards, waaronder voor Beste Film. 'Stranger Things' ging ook naar huis met vier awards, waaronder voor het tweede jaar op rij de award voor Beste Show.

Jan Willem Roodbeen (foto: © NPO Radio 2/Jasper Zwartjes 2018)

Jan-Willem Roodbeen naar de ochtend op NPO Radio 2

Jan-Willem Roodbeen wordt de nieuwe presentator van de ochtendshow bij BNNVARA op NPO Radio 2. De radio-dj volgt Gerard Ekdom op, die eind juni zijn laatste uitzending heeft.

NTR logo V3

Khalid Sinouh in documentaire 'Khalid en de leeuwen van de Atlas'

Oud-doelman en voormalig Marokkaans international Khalid Sinouh gaat in de documentaire 'Khalid en de leeuwen van de Atlas' op zoek naar de achtergronden van Marokkaanse spelers en hun drijfveren. Gemakkelijk is dat niet.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo RTL 4 logo

Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Lees meer
logo sbs6 logo

SBS6 presenteert 'Wat is de uitslag?'

In het nieuwe SBS6-programma 'Wat is de uitslag?' bezoekt presentatrice Leonie ter Braak mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. Haalt een jongen met faalangst na zeven keer zakken eindelijk zijn rijbewijs?

Lees meer
'De Slimste Mens 2016' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Woon een opname bij van 'De Slimste Mens'

Na weer een succesvol seizoen van 'De Slimste Mens', komt KRO-NCRV deze zomer terug met het 12e seizoen van de populaire kennisquiz.

Lees meer