Filemon Wesselink en Sahil Amar Aïssa presenteren de 'Mediawijsheidtest'

Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie (...)

Lees meer

Nieuw hartverwarmend SBS6-programma 'Mag ik jullie oma zijn?'

Er zijn in Nederland meer dan één miljoen eenzame ouderen en dat aantal neemt nog steeds toe. Aan de andere kant zijn er ook steeds meer jonge gezinnen zonder oma of opa.

In het nieuwe (...)

Lees meer
VPRO Logo V3

'NPO 2Doc Primeur': Bellingcat – Truth in a Post-Truth World

Kunnen we nog uitgaan van een waarheid, in deze tijden van nepnieuws en alternatieve feiten op alle niveaus? Bellingcat, een internationaal netwerk van gewone burgers en jonge computernerds, heeft een nieuwe methode ontwikkeld om dichterbij de waarheid te komen.

Lees meer
'Kanniewaarzijn' (foto: BNNVARA - © credits: Annemieke van der Togt 2018)

Absurde situaties in 'Kanniewaarzijn'

Een locatie waar je als gehandicapte naar toe moet om je te laten keuren, maar waar je met je rolstoel niet in kunt… Gelukkig is 'Kanniewaarzijn' weer terug!

Lees meer
AVROTROS

'Lauren!' duikt in de mannenhobby's

Deze aflevering gaat Lauren op stap met mannen die heel gelukkig worden van hun mannenhobby. Zo staat ze op het stockcar circuit met de Friese Seye, die zeker weet dat vrouwen er niks van het racen snappen.

Lees meer
Sky Radio

Online pop-up station 'Hits van de Sint' bij Sky Radio

Pakjesavond laat niet lang meer op zich wachten, want vanaf morgen is Sinterklaas weer in het land. Om alvast helemaal in de stemming te komen lanceert Sky Radio een speciaal online pop-up station met de beste Sinterklaasnummers.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Anita Wordt Opgenomen' - vrouwengevangenis (foto: © KRO-NCRV 2018)

Het verhaal van Ingrid in 'Anita Wordt Opgenomen'

In het vierde seizoen van 'Anita wordt Opgenomen' verblijft Anita een aantal maanden in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis waar normaal gesproken de deuren voor buitenstaanders gesloten blijven.

'Tijd Voor Max' (foto: © Omroep MAX 2018)

Leontien van Moorsel, Wolter Kroes en Nova van Dijk te gast bij 'Tijd voor MAX'

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 november ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij 'Tijd voor MAX' weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal.

'Radar' (AVROTROS)

'Radar' maandag over maaltijdboxen en onverwachte schuld

Het gemak van de maaltijdboxen die je tegenwoordig kan bestellen met daarin ingrediënten en recepten voor meerdere maaltijden dient de mens. Het aantal aanbieders van de boxen is in korte tijd flink gestegen.

'Koffietijd Pakt Uit' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Oprah Winfrey-achtige taferelen in Gooische 'Koffietijd'-villa

Tien seizoenen lang was 'Koffietijd' te zien vanuit de 'Koffietijd'-villa in Eemnes. Maar binnenkort nemen Loretta, Quinty en Pernille plaats in een gloednieuwe studio in het pand van de Goede Doelen Loterij in Amsterdam.

logo NPO Radio 1 logo

Willem Otterspeer, Maarten van Rossem, Margriet van der Linden en Jan Beuving in 'Kunststof'

Willem Otterspeer (1950) is hoogleraar geschiedenis aan de universiteit van Leiden en biograaf van W.F. Hermans. Nu verschijnt zijn debuutroman Een ontgifting.

logo MAX V3 MAX logo V3

'Bed & Breakfast': overnachten in Drenthe en Friesland

Maandag 19 november zendt MAX om 21.15 uur op NPO 1 weer een gloednieuwe aflevering van 'Bed & Breakfast' uit. In de vierde aflevering overnachten de b&b-houders in Drenthe en Friesland.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Undress For Love' (foto: RTL 5 -  © RTL 2018)

Lieke van Lexmond presenteert 'Undress For Love'

Het nieuwe RTL 5-programma 'Undress For Love' is het ideale alternatief voor singles die daten via apps of internet helemaal zat zijn en het lef hebben een stapje verder te gaan.

Lees meer
'Boxing Stars' (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

'Boxing Stars' maken zich op voor live boksspektakel

In 'Boxing Stars' stappen vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bekende durfallen de boksring in. In nauwe samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden de deelnemers verdeeld over drie klassen.

Lees meer
'Praat Nederlands Met Me' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Art Rooijakkers presenteert nieuw programma bij RTL 4: 'Praat Nederlands Met Me'

Art Rooijakkers presenteert vanaf 3 november het RTL 4-programma 'Praat Nederlands Met Me': een komische quiz over álle nieuwe vormen van taal. Denk bijvoorbeeld aan straattaal ('Me bitch die is vegan maar toch is ze me kip'), kantoortaal ('We hebben zo een standup'), het taalgebruik in Whatsapp ('brb ff aand8 4 (*_*)') of communiceren met behulp van emojis, waar we tegenwoordig hele zinnen mee bouwen.

Lees meer