Eerste uitzending 'Pauw & Jinek: De Verkiezingen'

In 'Pauw & Jinek: De Verkiezingen' praten Eva Jinek en Jeroen Pauw met alle politici, politiek commentatoren, prominenten en de belangrijkste gasten uit het nieuws over de komende verkiezingsstrijd. (...)

Lees meer
'Totally Fit Kidz' (foto: RTL Telekids - © Robin Kamphuis 2017)

Derde seizoen 'Totally Fit Kidz' start bij RTL Telekids

Vanaf april is het tv-programma 'Totally Fit Kidz' weer terug bij RTL Telekids. Presentatrice Ingrid Jansen zal dit jaar samen met Elindo Avastia ieder weekend de jeugdige kijkers weer inspireren en nieuwe dingen leren over gezonde voeding en beweging.

Lees meer
'RTL 7 Fight Night' presenteert absolute kraker tussen Anthony Joshua en Wladimir Klitschko (foto: RTL 7 - © RTL 2017)

'RTL 7 Fight Night' presenteert absolute kraker tussen Anthony Joshua en Wladimir Klitschko

Zaterdag 29 april staan Anthony Joshua (27) en Wladimir Klitschko (40) voor het eerst in hun carrière lijnrecht tegenover elkaar. Jeugd tegen ervaring, kampioen tegen legende, maar vooral hard tegen hard.

Lees meer
Sybrand Niessen (foto: Omroep MAX - © Mike Roelofs 2014)

'Droomhuis Gezocht' op Ibiza

Kijk maandag 27 februari om 21.20 uur op NPO 1 naar een nieuwe aflevering van 'Droomhuis Gezocht'! Sybrand Niessen helpt Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene bij hun zoektocht naar een huis op het Spaanse eiland Ibiza.

Lees meer
logo Net5 logo V3 Net5 V3

Exclusief en live bij Net5 en Superguide: de Oscaruitreiking 2017

De hele maand februari staat in het teken van de Oscars® bij Net5. Niet alleen brengt de zender de beste Oscarwaardige films, maar ook is er exclusief en live de uitreiking van The Oscars® 2017 op 27 februari.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Herman van der Zandt (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2016)

20ste jaargang 'Met het Mes op Tafel' bij Omroep MAX

Slijpt uw messen, want er komt een nieuw en extra feestelijk seizoen van dé kennis- en blufquiz aan. 'Met het Mes op Tafel' bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd.

'Boer zoekt Vrouw Internationaal' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Boer zoekt Vrouw Internationaal': boeren op dagdate

De boeren van 'Boer zoekt Vrouw Internationaal' zijn nog altijd in Nederland om de vrouwen beter te leren kennen. Elke boer heeft nog vijf vrouwen die zijn hart proberen te veroveren.

'Carlo's TV Café' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

Carlo en Yolanthe maken nominaties TV Beelden 2017 bekend

Op 28 maart 2017 worden de TV Beelden uitgereikt: dé Nederlandse televisievakprijzen waarmee makers en bedenkers uit de industrie elkaar jaarlijks eren voor hun werk. De genomineerden worden op 27 februari bekend en Carlo en zijn co-host Yolanthe Sneijder-Cabau hebben de eer om vooruitlopend hierop de eerste nominaties in 'Carlo's TV Café' bekend te maken.

Govert van Brakel (foto: © Omroep MAX 2015)

Paul van der Lugt en Margje Teeuwen op 'De Perstribune' van MAX

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur omroepman Paul van der Lugt en oud-hockeyster Margje Teeuwen.

WNL Op Zondag

Politieke kopstukken verheugen zich op vrouwendebat in 'WNL Op Zondag'

Alle deelnemers aan het eerste grote tv-debat voor vrouwelijke politici zijn bevestigd. Op zondagmorgen 26 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van 'WNL Op Zondag' waarin topvrouwen uit de Nederlandse politiek met elkaar in debat gaan.

'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

15-jarige pianovirtuoos Aidan Mikdad in 'Podium Witteman'

Paul Witteman ontvangt pianist Aidan Mikdad, componist Valentin Silvestrov, violiste Maria-Paula Majoor en het Matangi Quartet, LUDWIG en Fuse.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Totally Fit Kidz' (foto: RTL Telekids - © Robin Kamphuis 2017)

Derde seizoen 'Totally Fit Kidz' start bij RTL Telekids

Vanaf april is het tv-programma 'Totally Fit Kidz' weer terug bij RTL Telekids. Presentatrice Ingrid Jansen zal dit jaar samen met Elindo Avastia ieder weekend de jeugdige kijkers weer inspireren en nieuwe dingen leren over gezonde voeding en beweging.

Lees meer
'Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland 2016)

'Janzen & van Dijk' zoeken publieksjury

In het nieuwe RTL 4 zaterdagavond programma ‘Janzen & van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ luiden Chantal Janzen en Wendy van Dijk de huwelijksklokken. Twee gezinnen nemen het in de studio tegen elkaar op met als doel het winnen van een mooi geldbedrag voor hun droombruiloft.

Lees meer
Miljuschka Witzenhausen in 'Topchef Academy' (foto: RTL 5 - © Jasper Suyk 2017)

Zoektocht naar nieuwe TV-chef in 'Topchef Academy'

Voor alle kooktalenten die met hun sterrendiner niet verder komen dan de eigen keukentafel biedt RTL, vanaf maart, een ultieme kans.

Lees meer