Nieuw bij MAX: 'Gezond Verstand'

MAX zendt vanaf dinsdag 23 mei om 21.25 uur op NPO 1 een gloednieuw programma uit! In 'Gezond Verstand', gepresenteerd door Martine van Os, komen kandidaten uit het hele land langs om hun originele (...)

Lees meer
'De Rijdende Rechter' (foto: © KRO-NCRV 2016)

'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd': Klim-er-es-op en Muurvast

In deze laatste aflevering van 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' gaat presentatrice Jetske van den Elsen terug naar twee klimop-zaken. In Hengelo heeft Meneer Vos een prachtige tuin met op de muur van de uitbouw van zijn buren een mooie klimop.

Lees meer
logo FunX logo

Churandy Martina, Dave Roelvink, Supergaande en Defano Holwijn reiken FunX Music Awards uit

Aanstaande dinsdag 23 mei organiseert NPO FunX de vierde editie van de FunX Music Awards: dé publieksprijzen van FunX voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem.

Lees meer
NOS logo V3

De week van Rood Wit en Roze: alles over Ajax en de Giro

Van maandag 22 t/m vrijdag 26 mei zendt de NOS dagelijks een ingelast programma uit over de twee grote sportevenementen van die week: de finale van de Europa League en de slotweek van de Giro d’Italia.

Lees meer
'Anita Wordt Opgenomen' - seizoen 2 (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Anita wordt Opgenomen' in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

In het derde seizoen van het programma 'Anita wordt Opgenomen' bezoekt Anita wekelijks een ander ziekenhuis en onderzoekt steeds een ander specialisme in een andere leeftijdsgroep.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Derk Bolt (foto: KRO - © Yvette Wolterinck 2014)

'Spoorloos': Kleurrijke Globetrotter

De ouders van Tristan - Ralph en Ivonne - hadden een tumultueuze relatie die pas eindigde op dag dat Ivonne schoon genoeg had van de vele streken die Ralph haar had geleverd.

'Snap Het' (Nickelodeon)

Spannende fotobattle tussen Nederland en België in nieuwe dagelijkse Nickelodeon-show 'Snap Het'

Wie hebben de scherpste ogen en snelste hersenen, de Nederlanders of de Belgen? Je ziet het vanaf maandag 22 mei in 'Snap Het' op Viacom-zender Nickelodeon!

Uefa Europa League (foto: RTL 7 - © RTL Nederland 2013)

RTL 7 brengt uitgebreide programmering rondom finale UEFA Europa League

Woensdagavond 24 mei is de spannende finale van de UEFA Europa League. Ajax neemt het op tegen het Manchester United van Jose Mourinho met als doel voor het eerst sinds 1995 weer een Europese hoofdprijs te bemachtigen.

logo MAX V3 MAX logo V3

Nieuw bij MAX: 'Verborgen Dorpen'

MAX zendt vanaf maandag 22 mei het nieuwe programma 'Verborgen Dorpen' uit. Iedere werkdag neemt Penelope Keith u vanaf 19.00 uur op NPO 1 mee naar bijzondere dorpen in Groot-Brittannië.

Antoinette Hertsenberg (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2017)

'Radar Extra': Antoinette Hertsenberg onderzoekt opties voor werkloze vijftigplusser

Ze sturen honderden sollicitatiebrieven en krijgen vaak niet eens een ontvangstbevestiging. Laat staan een uitnodiging voor een gesprek.

logo 2Doc logo

Thema-avond: 40 jaar na de Molukse kapingen in 2Doc: 'Wij willen leven!'

Op maandag 23 mei 1977 kaapten Zuid-Molukse jongeren een passagierstrein bij het dorpje De Punt en gijzelde een andere groep een lagere school in Bovensmilde. Negentien dagen later ontzette het leger zowel de trein als de school, waarbij zes treinkapers en twee gegijzelden in de trein om het leven kwamen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2016)

'Podium Witteman' wil Carré vol krijgen

Op maandag 4 december wordt een bijzondere aflevering van het NTR-programma 'Podium Witteman' opgenomen. Koninklijk Theater Carré is dan voor één keer de locatie van het programma.

Lees meer
'Het Instituut' (foto: NTR/BNN - © Wim Kluvers 2016)

Van Deudekom en Urgert zoeken weer mensen voor 'Het Instituut'

'Het Instituut', de serie die afgelopen najaar voor het eerst op NPO 1 te zien was, komt terug. Opnieuw sluiten Joep van Deudekom en Rob Urgert 100 mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede en onderwerpen hen aan wetenschappelijke experimenten.

Lees meer
'Holland's Next Top Model 2017' (foto: RTL 5 - © RTL 2017)

Ook mannen kans op titel 'Holland's Next Top Model' 2017 - VIDEO

'Holland's Next Top Model' krijgt het aankomende seizoen een verrassende twist. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het programma kunnen zowel meisjes als jongens zich aanmelden voor de zoektocht naar hét model van dit moment.

Lees meer