'NOS Jeugdjournaal' vanaf 21 augustus om 19.00 uur

Maandag 21 augustus start het 'NOS Jeugdjournaal' op een nieuw tijdstip en verdubbelt de uitzending in lengte. Hierdoor is er meer ruimte voor binnenlands en buitenlands nieuws, uitleg en (...)

Lees meer
NPO Radio 1 V3

'Kunststof Radio' met Ivo Niehe, Rembrandt Frerichs, K. Schippers en Vonne van der Meer

Kan iemand met het syndroom van Down succesvol een universitaire studie volgen? Het lukte de Spanjaard Pablo Pineda Ferrer. Zijn verhaal inspireerde Ivo Niehe om een filmisch muziektheaterstuk te maken: Dr. Down.

Lees meer
logo RTL 5 logo RTL5 logo

'De Verdwijning van Natalee Holloway' volgt vader Holloway tijdens nieuwe, veelbesproken zoektocht

De verdwijning van Natalee Holloway domineerde deze week opnieuw volop het nieuws. Met nieuwe informatie over de plek waar zij mogelijk begraven ligt, startte Dave Holloway samen met een privédetective in 2015 opnieuw een onderzoek.

Lees meer
Govert van Brakel (foto: © Omroep MAX 2016)

Ajouad El Miloudi en Stephan Veen op 'De Perstribune' van MAX

Het NPO Radio 1-programma 'De Perstribune' van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur Ajouad El Miloudi en Stephan Veen.

Lees meer
NPO Radio 1 V3

'Kwesties' zondag op NPO Radio 1 vanuit Delft over pretstudies: beteugelen of niet?

Op dit moment zijn 286.000 studenten bezig aan een studie die hun in de toekomst waarschijnlijk geen werk oplevert. Dat werk zal in de loop van de komende twintig jaar bijvoorbeeld overgenomen worden door computers en robots, waardoor veel van de banen waarvoor de studenten een opleiding volgen, overbodig worden.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NTR logo V3

'City Folk' zondag in Dhaka

In de derde aflevering van 'City Folk' drie portretten van opmerkelijke bewoners van de hoofdstad van Bangladesh: Dhaka.

Alberto Stegeman met 'Stegeman op de Bres' bij SBS6

Alberto Stegeman ontdekt nieuwe trend in illegale prostitutie in 'Undercover in Nederland'

Alberto Stegeman is vanaf zondag 20 augustus terug met 'Undercover in Nederland' bij SBS6. Zijn verborgen camera's zorgen ook in deze nieuwe reeks voor opzienbarende beelden.

Ajouad El Miloudi (foto: NTR - © Tuvalu Media 2017)

'Van DNA tot Z': je eigen baby ontwerpen

DNA is vrijwel elke dag in het nieuws. Of het nu gaat om baanbrekend onderzoek, een misdaad die eindelijk wordt opgelost, of een kind dat eindelijk ontdekt wie zijn werkelijke vader is. DNA is overal.

'Mees Kees' (foto: © AVROTROS 2017)

Populaire Mees Kees te zien in serie bij AVROTROS

Hij is de leukste meester van Nederland, Mees Kees! Ietwat slungelig en onhandig, maar ook lief en grappig. Zijn manier van lesgeven is anders dan anders, maar maakt hem favoriet bij al zijn leerlingen.

VPRO Logo V3

'VPRO Zomergasten' met Frans de Waal

Primatoloog Frans de Waal is op zondag 20 augustus te gast in 'VPRO Zomergasten'. Frans de Waal ('s Hertogenbosch 1948) is directeur van het Living Links Center van het Yerkes Primate Research centrum en hoogleraar Psychologie aan de Emory University in Atlanta, Georgia (VS) en Universiteitshoogleraar aan de Universiteit Utrecht.

SLAM!

Eerste namen SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome bekend

De officiële kaartverkoop voor de SLAM! MixMarathon live in de Ziggo Dome is zojuist om 17.00 uur gestart. Het is de tweede keer dat het evenement georganiseerd wordt, de eerste editie in 2016 was direct uitverkocht.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
Alberto Stegeman met 'Stegeman op de Bres' bij SBS6

Alberto Stegeman ontdekt nieuwe trend in illegale prostitutie in 'Undercover in Nederland'

Alberto Stegeman is vanaf zondag 20 augustus terug met 'Undercover in Nederland' bij SBS6. Zijn verborgen camera's zorgen ook in deze nieuwe reeks voor opzienbarende beelden.

Lees meer
logo sbs6 logo

Rijk en arm gezin ruilen week lang van huis, budget en levens bij SBS6

In het nieuwe SBS6-programma 'Steenrijk, Straatarm' ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken?

Lees meer
Giel Beelen (foto: © VARA/3FM 2015)

Nieuwe programmering NPO 3FM: EXIT Giel Beelen

Zaterdag 2 september start NPO 3FM met een nieuwe programmering. Eva Koreman (BNNVARA) is op werkdagen tijdens de lunch te horen. Angelique Houtveen (KRO-NCRV) verhuist naar de doordeweekse middag van 14.00 tot 16.00 uur en Mark + Rámon (BNNVARA) zijn iedere werkdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen.

Lees meer