In SBS6-realityserie 'Welkom aan Boord' geeft Transavia een kijkje achter de schermen

Transavia-vliegtuigen hebben een maximale vlieghoogte van 12.500 meter, een hoogte gelijk aan 38 op elkaar gestapelde Eiffeltorens. Zo hoog vliegt de consument naar een zonnige vakantiebestemming of (...)

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Nieuw seizoen van 'Max Maakt Mogelijk'

Vanaf zaterdag 20 oktober zendt MAX om 18.00 uur op NPO 2 het nieuwe seizoen van 'MAX Maakt Mogelijk' uit, het programma dat leefomstandigheden van ouderen verbetert en wensen vervult.

Lees meer
'Vos & Haas' (foto: © KRO-NCRV 2018)

Submarine en KRO-NCRV presenteren de première van 'Vos & Haas' tijdens Cinekid

De animatieserie 'Vos & Haas' gaat op zaterdag 20 oktober in première op Cinekid in Amsterdam, het film-, tv en mediafestival voor kinderen.

Lees meer
'Adventure Time' - 'Come Along With Me' (foto: © Day One MPM/Cartoon Network 2018)

Cartoon Network viert finale 'Adventure Time' met epische marathon

Na 8 jaar, 10 seizoenen en maar liefst 283 afleveringen beleeft popcultuurfenomeen 'Adventure Time' ('Tijd voor Avontuur') op 20 oktober zijn grote finale op Cartoon Network!

Lees meer
logo 538 logo

Armin van Buuren ontvangt 538Dance Smash Award

Armin van Buuren is vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld en met zijn programma ‘A State of Trance’ al jaren te horen op Radio 538.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Netflix logo

Nieuw deel 'Making A Murderer' op Netflix

Vanaf vrijdag 19 oktober is het langverwachte tweede deel van de veelgeprezen, met Emmy Award bekroonde, Original documentaireserie 'Making A Murderer' beschikbaar op Netflix.

'Lekker Dan' (foto: © AVROTROS 2018)

Online dramaserie 'Lekker Dan' voor en door millennials

Lykke en Marijn, twee huisgenoten van eind 20, proberen de jungle van de arbeidsmarkt en alle chaos in hun persoonlijke leven te overleven.

'Marvel's Daredevil' - seizoen 3 (foto: © Coopr/Netflix 2018)

'Marvel’s Daredevil' seizoen 3 op Netflix

Na een maandenlange afwezigheid verschijnt Matt Murdock (Charlie Cox) weer op het toneel. Een gebroken man met een onzekere toekomst, zowel voor Daredevil als voor advocaat Matthew Murdock.

logo BNNVARA logo

Eva Jinek wint Sonja Barend Award 2018

Eva Jinek heeft de Sonja Barend Award 2018 gewonnen voor haar interview met DENK-Kamerlid Farid Azarkan. Ze ontving de vakprijs voor het beste tv-interview van het seizoen, een initiatief van de VARAgids, uit handen van Sonja Barend zelf.

NPO Zapp

Sinterklaasjournaal en intocht opnieuw met gebarentolk

Vorig jaar was 'Het Sinterklaasjournaal' voor het eerst ook met een gebarentolk te zien. Dat bleek een schot in de roos, omdat de publieke omroep hiermee tegemoet kwam aan een grote wens van dove en slechthorende kinderen en hun ouders.

NTR logo V3

Nieuw op NPO 2: 'Voor de Vorm'

Iedere dag drinken we uit een glas, trekken we onze sneakers aan, zitten we op de wc en stappen we op de fiets. Voor ons alledaagse voorwerpen die we als vanzelfsprekend gebruiken.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Boxing Stars' (foto: RTL 5 - © RTL 2018)

'Boxing Stars' maken zich op voor live boksspektakel

In 'Boxing Stars' stappen vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bekende durfallen de boksring in. In nauwe samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden de deelnemers verdeeld over drie klassen.

Lees meer
'Praat Nederlands Met Me' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Art Rooijakkers presenteert nieuw programma bij RTL 4: 'Praat Nederlands Met Me'

Art Rooijakkers presenteert vanaf 3 november het RTL 4-programma 'Praat Nederlands Met Me': een komische quiz over álle nieuwe vormen van taal. Denk bijvoorbeeld aan straattaal ('Me bitch die is vegan maar toch is ze me kip'), kantoortaal ('We hebben zo een standup'), het taalgebruik in Whatsapp ('brb ff aand8 4 (*_*)') of communiceren met behulp van emojis, waar we tegenwoordig hele zinnen mee bouwen.

Lees meer
'Kroongetuige' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

Nieuwe rechercheurs 'Kroongetuige' bekend

Voor het tweede seizoen van het RTL-programma ‘Kroongetuige’ kruipen Vivienne van den Assem, Eva Cleven, Bo Maerten, Kluun, Viggo Waas, Kaj van der Ree, Loretta Schrijver, Birgit Schuurman en Fred Teeven vanaf maandag 15 oktober in de huid van rechercheur.

Lees meer