Ochtendshow voor Sander Hoogendoorn op NPO 3FM

Sander Hoogendoorn wordt het nieuwe geluid van de ochtend op NPO 3FM! Dat heeft hij bekend gemaakt bij zijn 3FM-collega’s Mark en Rámon.

Vanaf 3 september is Sander iedere werkdag tussen 6.00 en (...)

Lees meer
'Mijn Zaak is de Beste' (RTL 4)

Ondernemers nemen elkaars zaak onder de loep in 'Mijn Zaak Is De Beste'

Welke ondernemer is het klantvriendelijkst, welke zaak scoort hoog op hygiëne en wie beschikt over de meeste kennis van zijn of haar vak? In het nieuwe RTL 4-programma 'Mijn Zaak Is De Beste' beoordelen drie concurrerende ondernemers uit dezelfde branche elkaars zaak op verschillende aspecten.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Special 'Tour de Celeb' bij Omroep MAX

Op woensdag 18 juli, om 20.30 uur op NPO 1 zendt MAX de éénmalige special 'Tour de Celeb' uit. In het programma fietsen zes bekende Nederlanders een echte Tour de France-etappe om zo donateurs te werven voor de Nierstichting en onderzoek naar de genezing van nierziekten te versnellen.

Lees meer
NTR logo V3

De NTR filmt in Saoedi-Arabië

De NTR kreeg toestemming uitgebreid te filmen in Saoedi-Arabië voor de serie 'Hoop en Wanhoop in het Midden-Oosten'. In het land waar strenge censuur heerst en tot nu toe buitenlandse documentairemakers zelden werden toegelaten, spreken de geïnterviewden zich opvallend openhartig uit over de veranderingen na 1979.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

Meeste nominaties MTV Video Music Awards voor Cardi B en Beyoncé & Jay Z

Viacom-zender MTV maakt vandaag de nominaties bekend van de genderneutrale MTV Video Music Awards 2018: Cardi B maakt kans op maar liefst 10 awards, waaronder 'Video', 'Song' en 'Artist of the Year'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Jan Kooijman (foto: © KRO-NCRV 2016)

'Reünie: 21' - Pestkop van toen helpt nu anderen verder

In 'Reünie: 21' worden groepen jongeren die ongeveer 10 jaar geleden samen in groep 8 zaten, tien jaar later weer bij elkaar gebracht om te kijken hoe hun levens zijn verlopen en wat ze verwachten van de toekomst.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Het Gevoel van de Vierdaagse', editie 2018 op NPO 1

Het blijft een mooie traditie want ook dit jaar is van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli is 'Het Gevoel van de Vierdaagse' weer te zien bij KRO-NCRV.

Ruud de Wild (foto: © KRO-NCRV 2018)

'De Wild in de Middag' live vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

NPO Radio 2 doet verslag van de 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. KRO-NCRV DJ Ruud de Wild gaat met zijn programma 'De Wild in de Middag' op zoek naar verhalen van wandelaars, het publiek en het evenement.

538 logo Radio 538 logo 538

538 brengt Tomorrowland naar Nederland

Luisteraars van 538, kijkers van TV 538 en bezoekers van 538.nl beleven Tomorrowland van dichtbij. Van 20 tot en met 22 juli doet 538 als enige Nederlandse radiozender on air, online en via TV 538 verslag van het grootste dancefestival ter wereld.

'The Spike Room' (foto: Spike - © Viacom Benelux 2018)

Spike en LifeHunters creëren multiplatform gameshow 'The Spike Room'

'The Spike Room' is de nieuwe grensverleggende gameshow van Viacom-zender Spike. Maandag 16 juli om 20.30 uur gaat de show in premiere op TV, maar fans hebben de afgelopen weken al een voorproefje kunnen krijgen van de show dankzij de digitale extensie van het format.

logo MAX V3 MAX logo V3

Arthur Brand in nieuw MAX-programma 'De Kunstdetective'

Vanaf dinsdag 17 juli zendt MAX om 21.10 uur op NPO 2 'De Kunstdetective' uit. In het gloednieuwe programma volgt Omroep MAX Arthur Brand tijdens zijn speurtocht naar gestolen kunst.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo sbs6 logo

Johnny de Mol en Romy Monteiro presenteren 'DanceSing' bij SBS6

'DanceSing' is de nieuwe talentshow voor talenten die alles in huis hebben. Die kunnen dansen EN zingen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake. Niemand minder dan RedOne - dé producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez, One Direction e.v.a. - verbindt zijn naam aan deze show.

Lees meer
NTR logo V3

NTR op zoek naar nieuwe Rembrandt

Begin 2019, de start van het Nationale Rembrandt jaar, komt de NTR met een nieuw televisieprogramma, waarin in acht afleveringen op zoek wordt gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.

Lees meer
logo RTL 4 logo

Dr. Pol zoekt Nederlandse collega

Presentatrice Nicolette Kluijver gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Lees meer