'Streetlab gaat op Reis' vanaf maandag op NPO 3

Klopt het dat Duitsers geen gevoel voor humor hebben? Zijn Zweden zo afstandelijk als men beweert? Kun je als gewone Hollandse jongen overleven in de Surinaamse jungle? Kun je doorgaan als (...)

Lees meer
'El-Tjabo El-Tjabo: De Rotterdamse Beautyexpert' (foto: RTL XL - © RTL 2016)

RTL XL volgt excentrieke Rotterdammer in realityserie 'El-Tjabo El-Tjabo: De Rotterdamse Beautyexpert'

Excentriek, politiek incorrect en extreem ad rem: El-Tjabo. Een 31-jarige levensgenieter uit Rotterdam. Met zijn stevige Haagse accent en imposante voorkomen is El-Tjabo een bijzondere verschijning.

Lees meer
Kensington in 'RTL Late Night' (foto: RTL 4 - © RTL 2016)

Kensington primeurt nieuw album 'Control' in 'RTL Late Night' - VIDEO

In 'RTL Late Night' staat komende week de Nederlandse topband Kensington centraal. Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober staat de Utrechtse band iedere dag in de spotlights bij Humberto Tan.

Lees meer
'Anita Wordt Opgenomen' - seizoen 2 (foto: © KRO-NCRV 2016)

Nieuwkomers Rico en Ricardo in 'Anita Wordt Opgenomen'

Anita ziet hoe de aan alcoholverslaafde Harry (27) vroegtijdig de kliniek verlaat omdat hij denkt dat hij het zelf weer aan kan. Ook de aan crackverslaafde Rianne verlaat voortijding de kliniek, maar dan om andere redenen.

Lees meer
'Rundfunk' (foto: © KRO-NCRV 2016)

Nieuw seizoen 'Rundfunk' op NPO 3: nu nog absurder en grappiger!

Op maandag 24 oktober start op NPO 3 het nieuwe seizoen van 'Rundfunk': de brutale, nietsontziende en absurdistische comedyserie over beste vrienden Tim (Yannick van de Velde) en Erik (Tom van Kalmthout) die in hun eindexamenjaar op de middelbare school zitten.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Nationale Gezondheidstest 2016' (foto: RTL 4 - © RTL 2016)

'De Nationale Gezondheidstest' geeft antwoord op eethypes, gezondheidsmythes en zelfbenoemde goeroes

Een gezonde levensstijl, het is misschien wel het meest besproken onderwerp de afgelopen jaren. Voeding, beweging, het lichaam, de geest en de verleidelijke zonden stellen veel Nederlanders dagelijks voor flinke dilemma's.

'The Walking Dead' (foto: FOX - © FOX Networks Group 2016)

Nieuw seizoen 'The Walking Dead' terug op FOX na grootste cliffhanger ooit

Na de zenuwslopende cliffhanger van seizoen zes van 'The Walking Dead', is op dit moment de grote vraag: wie van Rick's groep overleefde de prikkeldraadknuppel van schurk Negan niet?

Derk Bolt (foto: KRO - © Yvette Wolterinck 2014)

Het verhaal van Erno maandag in 'Spooloos'

In deze aflevering wordt verteld over Erno (45) die door zijn Nederlandse moeder Johanna direct na geboorte afgestaan is ter adoptie. De vader van Erno is een Italiaanse gastarbeider, Salvatore.

NPO Zapp

'Snapje?' wint Gouden Kinderkast

Vrijdagavond is bekend gemaakt dat de NTR-serie 'Snapje?' de Cinekid Gouden Kinderkast 2016 heeft gewonnen. De Gouden Kinderkast is een genre overstijgende prijs, waarmee de vakjury van Cinekid bepaalt welk programma het beste jeugdtelevisieprogramma van het jaar is.

EO met 'Een jaar zonder mijn ouders' en de 'Anti Pest Club' in de prijzen op Cinekid (foto: © Evangelische Omroep 2016)

EO met 'Een jaar zonder mijn ouders' en de 'Anti Pest Club' in de prijzen op Cinekid

Vanavond zijn de EO-jeugdprogramma's de 'Anti Pest Club' en 'Een jaar zonder mijn ouders' bekroond met een Kinderkast, de belangrijkste televisieprijs voor jeugdprogramma's.

Rick Nieman (foto: © Omroep WNL 2016)

Diederik Samsom bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert hij 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Het Collectief Geheugen' (foto: © TINCAN 2016)

Publiek gezocht voor 'Het Collectief Geheugen' (RTL4)

Komend najaar komt RTL4 met een nieuw seizoen van 'Het Collectief Geheugen' onder leiding van Chantal Janzen samen met cabaretiers Jan Jaap van der Wal en Diederik Ebbinge.

Lees meer
'Maestro Eén voor Kinderen' (foto: AVROTROS - © Daniel J. Ashes 2016)

BN'ers op de bok in 'Maestro Eén voor Kinderen'

In 'Maestro Eén voor Kinderen' bestijgen zowel ex-kandidaten uit diverse seizoenen als kersverse kandidaten de bok voor een speciale, eenmalige editie van het succesvolle programma 'Maestro'.

Lees meer
Popgroep gezocht (foto: FOX - © FOX Networks Group 2016)

FOX op zoek naar mannelijk zangtalent

FOX start volgend jaar in samenwerking met VTM een zoektocht naar Nederlands en Vlaams zangtalent om een nieuwe Nederlandstalige popgroep te vormen.

Lees meer