Jeroen Meus trekt op culinaire trip doorheen Schotland

zondag 17 maart 2024
Foto: Eén/VRT - © Filip Van Roe 2020

In het culinaire reisprogramma 'De Mosterd van Meus' gaat Jeroen op zoek gaat naar heerlijke lokale gerechten, speciale kooktechnieken en ongekende ingrediënten.

Maar ook vooral naar bijzondere culinaire verhalen uit de keuken van alledaagse mensen van over heel de wereld.


Na een bezoek aan Tony Singh, een gerenommeerde tv-kok met Indische roots, vertrekt Jeroen op reis door Schotland richting de adembenemende Highlands. Onderweg proeft hij van de traditionele gastronomie en levensstijl. Zo leert Jeroen echte 'pie' maken, proeft hij van klassiekers zoals haggis en venison stew, en ervaart hij de lokale pubcultuur.

'De Mosterd van Meus', maandag 18 maart om 20.40 uur op VRT 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers