De messen zijn geslepen voor 'The Battles'

donderdag 7 december 2017
Foto: RTL 4 - © RTL 2017

Vrijdagavond is 'Voice'-avond. 'The Blind Auditions' zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor 'The Battles'. En de messen zijn scherp, vlijmscherp, dit seizoen.

Er zijn tranen, onverwachte keuzes en er gebeurt iets dat nog nooit eerder is gebeurd in de eerdere seizoenen van RTL 4's 'The voice of Holland'.

De strijd in de ring barst in alle hevigheid los. De coaches zitten er bovenop en al tijdens de repetities zijn ze genadeloos. Het is niet alleen heet in de ring, ook het vuur tussen de coaches laait op. De muzikaliteit viert hoogtij en de coaches moeten harde keuzes maken tussen de sterke vocalisten. Het belooft een muzikale en pittige strijd te worden.

In vier 'Battle'-afleveringen worden de teams gehalveerd en ook dit seizoen hebben de coaches de mogelijkheid een talent van een ander team te stelen. De steal kan meerdere keren ingezet worden, dus de talenten op de stealseats zijn pas zeker van een ticket naar 'The Knockouts' als de laatste battle is gestreden.

Het achtste seizoen van 'The Voice of Holland' wordt geproduceerd door Talpa. De presentatie van 'The Battles' is in handen van Martijn Krabbé.

'The Voice of Holland - The Battles', vanaf vrijdag 8 december om 20.30 uur bij RTL 4.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers