Evelien en Jo verlaten 'Het Onbekende' vlak voor de finale

maandag 8 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Vanavond in 'Het Onbekende' koos Team Groen voor de bekende eliminatie. Evelien, Liz en Loïc stonden voor een moeilijke keuze en worstelden met hun geweten.

Uiteindelijk werd Evelien weggestemd, waardoor maatjes Liz en Loïc naar de finale gaan voor Team Groen met een totaal van 15.100 euro in de geldkoffer. 'Ik heb echt tot de laatste seconde getwijfeld. Dit is echt heel dom eigenlijk, maar ja', klonk het bij Liz.


Team Rood daarentegen onderging de onbekende eliminatie. Zij moesten zo snel mogelijk hun eigen leeftijd dobbelen. Jo had pech en moest het spel verlaten. 'Dit was gewoon puur geluk. Niets persoonlijks', verklaarde Silvana achteraf.

In de finale zullen Davy en Silvana dus de eer van Team Rood verdedigen, met een totaal van 16.550 euro in de koffer. Wat staat er op maandag 15 april te gebeuren in de finale van 'Het Onbekende'? Spelen de teams samen of tegen elkaar? En wie gaat naar huis met de hoofdprijs?


 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers