Gemoederen raken verhit in 'Big Brother': 'Ik irriteer me aan haar'

vrijdag 23 februari 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In het 'Big Brother'-huis blijft het rommelen. Opnieuw zijn Ronahi en Ashley de spilfiguren in het drama. Zo lijkt het ook deze week uit te draaien op een liveshow met tranen of opluchting.

De gemoederen raken opnieuw verhit in het 'Big Brother'-huis. 'Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt,' vertelt Ronahi aan Tyron als ze de acties van Ashley in het huis bespreken.



En zo wordt 'Winners Week' een woeilige week. Het wordt dan ook uitkijken naar wie de nominatiebank overleeft. Randy, Doriana, Glenn of Danny. Een van hen moet zaterdagavond het huis definitief verlaten.


Lees ook:
Woelige week in 'Big Brother': tranen bij Tom, woede bij Ronahi

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers