Spannend weerzien voor nieuw personage Céline Verbeeck en Juan Gerlo in 'Milo'

woensdag 10 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Na een concurrentiestrijd met 900 andere kandidaten, debuteerde ze op haar dertiende als Wiske in de film 'De Duistere Diamant' (2004), en de jonge televisiekijkers kennen haar vooral als het elfje Keelin in de fictiereeks 'Nachtwacht'.

Vanaf donderdag 11 april neemt Céline Verbeeck - in een ver verleden ook de Kleine Assepoester in de Studio 100-musical - alweer een andere gedaante aan: die van Kato Muschoot in de telenovelle 'Milo'. De serie met actrice en popsensatie CAMILLE in de hoofdrol, zet overigens de ijzersterke telenovelle-traditie van VTM voort, met topscores op alle gebied: met een marktaandeel van gemiddeld 51% op de jongere doelgroep 15-24 zorgt de telenovelle voor een monsterscore, en ook op VVA 18-54 scoort de reeks sterk met 34%. 'Milo', goed voor een gemiddelde van 480.000 kijkers per aflevering, is ook op VTM GO een absolute toptitel: met 7,6 miljoen views (inclusief VTM GO+) is de titel het tweede best bekeken format van de voorbije weken.


Céline kruipt in de huid van Kato, vroeger de grote liefde van Aron (Juan Gerlo), die het met hem uitmaakte omdat hij te verstikkend was. Het was te snel, te veel, voor Kato, die met de noorderzon verdween. Kato maakt op donderdag 11 april haar intrede in de reeks als jurylid voor de preselecties van het toonmoment op de popacademie Kosmos. Aron schrikt ervan haar terug te zien, maar Kato was 'gewapend' voor hun weerzien, althans, dat dacht ze. Beiden proberen zich in eerste instantie professioneel te gedragen, maar dat houden ze niet lang vol…


'Milo', maandag tot donderdag om 18.20 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers