Tranen en euroforie: Michiel kiest voor Rune, Kato en Anouchka

maandag 8 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Dat melkveeboer Michiel (27) erin is gesmeten, is het minste dat je kan zeggen na afloop van de zesde aflevering van 'Boer zkt Vrouw' op zondagavond 7 april. Als ontbijt kreeg hij flink wat bevallige dames voorgeschoteld, en na onder andere een cocktailworkshop waarbij de tongen werden losgemaakt, moest Michiel bij zonsondergang al kiezen welke drie meisjes een weekje hun intrek mogen nemen in het ouderlijk huis.

Michiel had van meet af aan een hele goede klik met de 23-jarige Rune uit het Oost-Vlaamse Lede, dus dat bleek een no-brainer te zijn, al viel Rune volledig uit de lucht. Ook de 22-jarige Kato, die net als Michiel in Geraardsbergen woont, mag nog een weekje langer op de boerderij blijven. En tot slot kreeg de 23-jarige Anouchka uit Leuven een denkbeeldig ticketje, wat haar tot tranen toe beroerde.



 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers