VTM maakt nieuwe fictiereeks 'De Ontvoering van Phil Frisco'

dinsdag 8 mei 2018

VTM komt, waarschijnlijk dit najaar al, met de nieuwe fictiereeks 'De Ontvoering van Phil Frisco', dat schrijft Het Nieuwsblad. De reeks wordt gemaakt door productiehuis dedsit, bekend van onder meer 'Tegen de Sterren Op'. Koen Van Sande en Raf Reyntjens regisseren de serie.

'De Ontvoering van Phil Frisco' gaat over een ambitieuze... ijsmaker die alles geeft voor zijn bedrijf en zijn medewerkers, maar alles wat familie is aan zichlaat voorbijgaan. Zijn vrouw is dat grondig beu e ze verkoopt de zaak, achter de rug van haar man, aan een Amerikaanse investeerder. En dan is het hek van de dam...


Volgens Het Nieuwsblad omschrijven de makers hun serie als 'een bitterzoet crime drama, over wat het leven in petto heeft voor iedereen die is verblind door hebzucht en eigenbelang, en alleen z’n eigen geluk nastreeft'.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers