Jennifer Lopez schittert in eerste beelden van 'Atlas'

woensdag 13 maart 2024
Foto: © Netflix 2024

Netflix onthult de teaser trailer van de sci-fi film 'Atlas', met Jennifer Lopez in de rol van een analist op wiens schouders de toekomst van de wereld rust.

Naast haar hoofdrol is Jennifer Lopez ook betrokken als producent van de film. 'Atlas' is vanaf 24 mei exclusief te zien op Netflix.



Over 'Atlas'
Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) is een briljante data-analist die weinig heeft met mensen en een sterk wantrouwen koestert tegen kunstmatige intelligentie. Ze neemt deel aan een missie om een rebelse robot te onderscheppen waarmee ze een mysterieus verleden deelt. Maar wanneer de situatie uit de hand loopt, blijkt vertrouwen op AI de enige kans om de toekomst van de mensheid te redden.

Cast: Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla en Mark Strong
Regisseur: Brad Peyton
Scenaristen: Leo Sardarian en Aron Eli Coleite
Producenten: Brad Peyton en Jeff Fierson (ASAP Entertainment),; Joby Harold en Tory Tunnell (Safehouse Pictures) Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas en Benny Medina (Nuyorican Production), en Greg Berlanti en Sarah Schechter (Berlanti/Schechter Films)
Uitvoerende producenten: Samson Mücke en Michael Riley McGrath

'Atlas' is vanaf 24 mei exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers