Kijk 'Pokemon Horizons', de serie vanaf nu op Netflix

donderdag 7 maart 2024
Foto: © Media Tornado 2024

The Pokémon Company International heeft aangekondigd dat de langverwachte 'Pokémon Horizons: De serie' vanaf nu exclusief op Netflix zal worden uitgezonden in Nederland en België.

Met een nooit eerder vertoonde verhaallijn kunnen fans de dubbele hoofdrolspelers Liko en Roy volgen - en hun respectievelijke partner Pokémon Sprigatito en Fuecoco - terwijl ze op avontuur gaan vol actie, aandoenlijke personages als Friede en kapitein Pikachu tegenkomen en de mysteries ontdekken van de Pokémon-wereld.


'Pokémon Horizons: De serie'
Er begint een nieuw avontuur in de wijde wereld van Pokémon! Als ze op de Indigo Academy aankomt, ontvangt een meisje genaamd Liko haar eerste partner-Pokémon, Sprigatito. Maar al snel wordt ze achtervolgd door de Explorers, een mysterieuze groep die vastbesloten is om de hangketting die ze draagt ​​af te pakken. Liko staat er echter niet alleen voor, want Friede, kapitein Pikachu en de andere Rising Volt Tacklers bieden haar bescherming aan boord van hun luchtschip. Ondertussen droomt een jongen genaamd Roy ervan om Pokémon Trainer te worden. Hij is zich echter niet bewust van het geheim dat verborgen zit in de Ancient Poké Ball die hij bij zich draagt. Wat voor ontdekkingen staan Liko, Roy en de Rising Volt Tacklers te wachten als ze koers zetten naar nieuwe horizonten?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers