Netflix onthult eerste beelden van 'KAOS' met Jeff Goldblum als Zeus

woensdag 20 maart 2024
Foto: © Netflix 2024

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van 'KAOS', een nieuwe serie van de schrijver van onder andere 'The End of The F***ing World'.

Jeff Goldblum vertolkt de rol van Zeus: koning van de goden en heerser van de wereld. 'KAOS' biedt een gedurfde, duister komische, eigentijdse kijk op de Griekse mythologie en verkent thema's als liefde, macht en het leven in de onderwereld. De serie bestaat uit 8 afleveringen en is dit jaar nog te zien op Netflix.



Over 'KAOS'
Lang genoot Zeus van zijn status als koning van de goden, zijn heerschappij onaantastbaar. Dat verandert echter wanneer hij op een ochtend wakker wordt en een rimpel ontdekt op zijn voorhoofd. Vastberaden om dit te zien als een voorteken van zijn ondergang, valt hij ten prooi aan paranoia en neurose. Geobsedeerd door tekenen van zijn naderende val, begint de almachtige God der Goden gevaarlijk zelfdestructief te worden.

Zijn zorgen zijn terecht. Zeus' voormalige vriend, nu gevangene, Prometheus, smeedt een plan om hem ten val te brengen. Het plan omvat drie verschillende mensen, die zich allemaal totaal niet bewust zijn van hun kosmische betekenis of de rol die ze moeten spelen in het redden van de wereld. Geen druk verder. (Nou ja, een beetje druk).

'KAOS' is in 2024 wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers