You are under arrest! Netflix blaast 'Beverly Hills Cop' nieuw leven in

donderdag 14 december 2023

Netflix brengt een nieuwe film uit in de befaamde 'Beverly Hills Cop'-franchise. Eddie Murphy keert terug in de iconische rol van de eigenzinnige rechercheur Axel Foley.

Ook Billy Rosewood als Judge Reinhold, John Taggart als John Ashton, Jeffrey Friedman als Paul Reiser, en Serge als Bronson Pinchot maken hun comeback. 'Beverly Hills Cop: Axel F.' staat naar verwachting in de zomer van 2024 op Netflix.



Over 'Beverly Hills Cop: Axel F.'
Detective Axel Foley (Eddie Murphy) is opnieuw te vinden in Beverly Hills. Wanneer het leven van zijn dochter wordt bedreigd, bundelen Jane (Taylour Paige) en het team van Foley hun krachten met zowel een nieuwe partner (Joseph Gordon-Levitt) als oude vertrouwelingen Billy Rosewood (Judge Reinhold) en John Taggart (John Ashton) om de druk op te voeren en een samenzwering bloot te leggen.

Regisseur: Mark Molloy
Cast: Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot en Kevin Bacon
Gebaseerd op de karakters van: Danilo Bach en Daniel Petrie, Jr.
Verhaal door: Will Beall
Scenario: Will Beall, Tom Gormican en Kevin Etten
Producent: Jerry Bruckheimer, p.g.a., Eddie Murphy, p.g.a., Chad Oman, p.g.a.
Co-producent: Melissa Reid
Uitvoerende producenten: Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster en Lorenzo Di Bonaventura

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers