Weerman Maurice Middendorp presenteert het avondweerbericht op RTL 4

donderdag 10 augustus 2017
Foto: RTL Weer - © RTL 2017

Vanaf vandaag, donderdag 10 augustus, start meteoroloog Maurice Middendorp van Buienradar met het presenteren van de weerblokken in de avonduitzendingen van het 'RTL Nieuws' en 'Editie NL'.

Hij vult hiermee, samen met andere meteorologen van Buienradar, het gat op dat is gevallen na het vertrek van Helga van Leur.

Maurice is al een bekend gezicht van de weeruitzendingen van RTL. Hij presenteert het weer bij het 'RTL Ontbijtnieuws', RTL Z en op RTL 4 overdag. Daarnaast geeft hij de weerupdates op Buienradar.

Maurice Middendorp: 'Ik ben ooit bij RTL terecht gekomen door de Facebookactie 'Jij vs. Helga' van Buienradar. Ik heb daarmee een stage bij Buienradar gewonnen en zodoende mijn eerste stappen bij RTL gezet. Buienradar is namelijk onderdeel van de RTL-nieuwsorganisatie. Nu is een logische volgende stap het presenteren van de avonduitzending van het 'RTL Weer'.'

Het Buienradar-team bestaat uit de volgende meteorologen: Amara Onwuka, Jennifer Faber, William Huizinga, Dennis Wilt, Nicolien Kroon en Maurice Middendorp.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers