SLAM!FM lanceert donderdag SLAM!TV

donderdag 1 februari 2007

Donderdag lanceert SLAM!FM een nieuw televisiekanaal: SLAM!TV. SLAM!TV is televisie voor en door jongeren. Een interactief jongeren TV-kanaal met 24 uur per dag, 7 dagen per week de populairste muziekclips. Daarnaast kunnen kijkers vanaf eind februari hun zelfgemaakte filmpjes toevoegen aan de programmering via www.slamtv.nl.

Kijk

ers kunnen via sms stemmen op hun favoriete clips of filmpjes. SLAM! speelt hiermee in op de verandering van kijkgedrag onder jongeren van traditionele TV naar internet tv.

Jacqueline Bierhorst, algemeen directeur SLAM!FM: "SLAM!TV is een geweldige aanvulling op onze radiozender SLAM!FM en de evenementen die wij organiseren. Wij willen met SLAM!TV jongeren de kans bieden creatief en laagdrempelig met televisie om te gaan en zelf televisie te maken. Door de lancering van SLAM!TV zijn we weer een stap dichterbij onze ambitie om SLAM! te ontwikkelen tot het jongeren (multi)mediaplatform van Nederland."

Het technische platform achter SLAM!TV wordt mogelijk gemaakt en ontwikkelt door TRUE, de vaste leverancier van alle internetdiensten van SLAM!FM. SLAM!TV is via een standaard breedband internetverbinding overal en altijd in Nederland te zien. Doordat SLAM!TV in hoge kwaliteit wordt aangeboden is het signaal ook geschikt om te bekijken via een gewone televisie.
SLAM!FM wil met radio, televisie, online, consumenten producten en evenementen uitgroeien tot het populairste jongeren platform van Nederland.
Persbericht SLAM!FM
http://www.slamtv.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers