Videoland Original 'PATTY' vanaf zondag te streamen

zaterdag 17 februari 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

Op 18 februari is het zover. Dan is de nieuwe Videoland Original 'PATTY' in zijn geheel te streamen bij Videoland. De nieuwe vijfdelige dramaserie 'PATTY', naar een idee van Will Koopman, is geďnspireerd op het leven van één van de bekendste vrouwen uit de Nederlandse showbizzwereld: Patty Brard.

De serie is een gedramatiseerde versie van het levensverhaal van Patty Brard en de carrière van deze strijder waarin Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven beiden de rol van Patty spelen. De meiden van de groep Luv' worden gespeeld door Julia Lammerts (José) en Teunie de Brouwer (Marga).



Regisseur Will Koopman: ''PATTY' gaat over vallen en opstaan. Ik wilde deze serie heel graag maken omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor.'

De Videoland première van de eerste aflevering van 'PATTY' is op 18 februari om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Over de Videoland Original 'PATTY'
Patty Brard is een fenomeen. Een vrouw die de Nederlandse Showbizz op uitbundige wijze al jarenlang op stelten zet, maar heeft laten zien dat hoe diep je ook valt en hoe blut je ook bent, je altijd weer in staat bent om je eigen boontjes te doppen in 'a Man's world'.

De Videoland Original 'PATTY' is vanaf zondag18 februari exclusief te streamen bij Videoland en is een productie van Blooming Media, geregisseerd door Reinier Smit en Will Koopman.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers