Wie wint het elfde seizoen van 'Heel Holland Bakt'?

zaterdag 16 maart 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2024

Op zondag 17 maart om 20.25 uur is de finale-aflevering van 'Heel Holland Bakt' te zien bij MAX op NPO 1. Wie gaat er met de winst vandoor?

Na acht weken vol spanning, waarin elke week een bakker afviel. De drie overgebleven bakkers strijden in een zenuwslopende finale om de titel De Beste Thuisbakker van Nederland.


De spanning stijgt… Wie wordt De Beste Thuisbakker van Nederland? Acht weken hebben Aruna Sitaram, Susan Veninga en Tim Huijser alles gegeven en nu is de eindstreep in zicht. De finalisten kunnen even op adem komen tijdens de eerste opdracht, ze moeten namelijk suikerblazen. Tijdens het spektakelstuk, de laatste opdracht van het seizoen, moeten de bakkers zich van hun meest romantische kant laten zien en een spectaculaire voorjaarsbruidstaart bakken. Wie van de drie neemt de bokaal in ontvangst en mag zich De Beste Thuisbakker van Nederland 2024 noemen?

'Heel Holland Bakt - De finale', zondag 17 maart om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers