Blue Monday wordt wat minder Blue bij Play Nostalgie

zondag 14 januari 2024
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2024

Maandag 15 januari is het Blue Monday, de somberste dag van het Jaar. Bij 'Team Ochtend' staan Bart & Friends in de starblokken om daar iets aan te doen.

Bart De Raes: 'Tijdens ons intussen bekende 'Grote Play Nostalgie Kwart voor Negen Meezingmoment' krijgen we altijd veel reacties van luisteraars die ons laten weten hoe blij ze daarvan worden. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat meezingen helpt tegen humeurigheid. Daar gaan we maandag mee aan de slag!' Naast een show vol meezing-momenten lanceert 'Team Ochtend' maandag ook De Grote Play Nostalgie Meezinglijst op Spotify.


Ook bij 'Leen & Michaël' wordt het één en al Positive Power. Niet enkel maandag maar de hele week. Niet toevallig, want Leen Demaré is ambassadrice van de 'Kies Positief-actie' en van de zopas gelanceerde Klaagbarometer. Zij brengt samen met Michaël tijdens de avondspits een week lang positieve, hartverwarmende verhalen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers