'Elke Beller Wint Tickets voor Taylor Swift' bij 'Maarten & Dorothee'

dinsdag 14 november 2023
Foto: Qmusic - © DPG Media 2023

Meer dan 8 miljoen fans voerden deze zomer een bikkelharde strijd om zeer gewilde tickets te bemachtigen voor de Europese Eras Tour van popkoningin Taylor Swift. Gelukkig zijn Swifties die naast een ticket grepen bij Q-dj's Maarten & Dorothee aan het juiste adres.

De ochtendstemmen van Qmusic hebben tickets voor de ho-pe-loos uitverkochte show van Taylor Swift in Amsterdam kunnen bemachtigen. Elke beller die op donderdag 16 november tussen 7.00 en 9.00 live in de show van Maarten & Dorothee komt, wint tickets.


Q-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe: 'Indrukwekkende decors, ingewikkelde dansroutines, flashy outfits en haar allergrootste hits: The Eras Tour van Taylor Swift is een spectaculaire show waar wereldwijd over gepraat wordt. Eén klein minpuntje: het was vechten voor tickets en alle shows zijn hopeloos uitverkocht. De Q-luisteraars dragen Taylor Swift op handen dus we hebben alles uit de kast gehaald om toch nog tickets voor hen te bemachtigen.'

Q-luisteraars die één van de succesvolste artiesten van het moment live aan het werk willen zien, hoeven niet alle weetjes over Taylor Swift uit het hoofd te leren of hun innerlijke Taylor boven te halen. Het enige wat Q-luisteraars moeten doen om kans te maken op tickets voor Taylors show in Amsterdam, is zich als beller registreren in de Q-app en op donderdag 16 november tussen 7.00 en 9.00 uur hun telefoon bij de hand houden. Wie wordt opgebeld door Maarten & Dorothee en tussen 7.00 en 9.00 uur live in de show komt, staat in Amsterdam oog in oog met één van dé sensaties van dit moment.

Q-dj Maarten Vancoillie is niet zo'n grote van van Taylor Swift… Of toch wel?!


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers