Qmusic zet Sportpaleis opnieuw in vuur, vlam en glitter met nieuwe editie van Q-Pop

maandag 18 september 2023
Foto: Qmusic - © DPG Media 2022

Alle hits van Qmusic live in de meest iconische concertzaal van ons land, een heleboel nationale en internationale topartiesten, glitter and glamour en bekende sterren op de rode loper.

Zaterdag 9 december barst met de tweede editie van Q-Pop opnieuw een muzikaal feest los in het Sportpaleis. Tijdens deze spetterende spektakelshow van Qmusic kunnen duizenden muziekliefhebbers genieten van de grootste Q-hits, live gebracht door hun favoriete artiesten uit binnen- én buitenland. En dat een hele avond lang!


Qmusic houdt haar luisteraars niet lang in spanning, want vanaf dinsdag komen ze al te weten welke nationale en internationale kleppers op 9 december het Sportpaleis op zijn grondvesten doen daveren. Vanaf dinsdag 19 september verklappen Maarten & Dorothee (6.00-10.00 uur) en Vincent Fierens (16.00-19.00 uur) al de eerste lading namen uit de line-up. Tickets voor Q-Pop zijn vanaf vrijdag 22 september om 8.00 uur beschikbaar. Muziekliefhebbers die op vrijdag een ticket voor Q-Pop kopen, maken kans op een exclusieve prijs…

Tijdens de eerste editie van Q-Pop brachten zo’n 15-tal nationale en internationale artiesten, waaronder Sam Ryder, Tom Grennan, Bazart, Suzan & Freek en CAMILLE, live hun grootste hits tijdens een gigantisch muzikaal feest.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers