Ruslana komt naar 'De Foute Party'

donderdag 21 maart 2024
Foto: © Qmusic 2022

Naast de Spaanse vibes van Las Ketchup, de Vlaamse meezingers van Willy Sommers en de opzwepende beats van Get Ready! en Lasgo, kunnen feestvierders van 'De Foute Party' op vrijdag 28 juni ook volledig losgaan op de iconische 'Wild Dances' van niemand minder dan Ruslana.

Met haar krachtige stem belooft de Oekraïense ster de legendarische avond compleet te maken en het dak van Flanders Expo in Gent eraf te blazen.



Wie het foutste feest van het jaar en het állerlaatste optreden van Get Readyi op het podium van 'De Foute Party' van Qmusic niet wil missen, kan zich maar beter haasten, want vorig jaar vlogen de tickets in no time de deur uit. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via Qmusic.be.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers