Sean Dhondt neemt afscheid van Qmusic, niet van de radio!

donderdag 24 augustus 2023
Foto: Qmusic - © DPG Media 2023

Een emo-momentje donderdagnamiddag aan het Q-Beach House in Oostende. Na 8 jaar neemt Sean Dhondt definitief afscheid van Qmusic. Toch is het geen afscheid van de radio...

Een verrassing voor heel wat trouwe Q-luisteraars. Begin deze zomer maakte Sean Dhondt bekend dat zijn contract bij Qmusic niet langer verlengd werd. De warme middagstem van Qmusic kreeg zijn ontslag.

Donderdag nam hij dan ook officieel afscheid van de zender waar hij 8 jaar lang een van de vaste stemmen was. Zijn Q-collega's verrasten Sean nog met een mooi afscheid. Toch blijkt het geen afscheid van de radio te worden. Aan de krant Het Laatste Nieuws laat Sean weten dat hij actief blijft bij de radio: 'Gewoon niet meer bij Q', klinkt het. Waar Dhondt binnenkort opduikt, is nog niet bekend.


 

 


Lees ook:
Sean Dhondt ontslagen bij Qmusic: 'Einde van een tijdperk'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers