Sfeervolle Candlelight Sessions bij Play Nostalgie

zondag 10 december 2023
Foto: Play Nostalgie - © Play Media 2023

Weg met de herfst, hier met de Kerst! Leen & Michaël hingen de laatste bollen aan de Kerstboom in de Play Nostalgie-studio en kreeg de playlist een sfeervolle lading Kerst-classics erbij.

Wie zich met familie of vrienden wil onderdompelen in de kerstsfeer, is welkom in het Play Nostalgie Wintercafé in Roeselare.


Ook nieuw zijn de Candlelight Sessions waarmee Play Nostalgie uitpakt: een unieke combinatie van gospel en pop-classics, met special guests Jasper Steverlinck, Mentissa en Paul Michiels. Ook de locatie is uniek: de Augustijnenkerk van het Klein Seminarie in Roeselare. Tickets voor deze twee exclusieve Candlelight Sessions – op 23/12, om 16.30 uur en om 20.00 uur - zijn enkel te winnen in de photobooth van het Play Nostalgie Wintercafé of door te luisteren naar 'Leen & Michaël' tussen 16.00 en 19.00 uur. Vanaf maandag 18/12 presenteren Leen & Michaël trouwens de avondspits live vanuit het Wintercafé in Roeselare. Spring zeker eens binnen!

The Most Wonderful Time of The Year? Play Nostalgie.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers