Acteur Loek Peters is verteller bij EO-ode aan de 'Matthäus Passion'

Acteur Loek Peters neemt de rol van verteller op zich in het nieuwe EO-evenement 'Matthäus aan de Maas'. Op 21 maart wordt in Ahoy Rotterdam een ode gebracht aan de Matthäus Passion.

Peters gidst (...)

Lees meer
logo TLC logo

'Say Yes To The Dress America' op TLC

Fashion designer Randy Fenoli maakt in de nieuwe serie Say Yes To The Dress America de ultieme road-trip door Amerika. Hij reist het hele land door om bruiden te verrassen die zich hadden opgegeven om hun staat te vertegenwoordigen tijdens het grootste trouw-event van het jaar!

Lees meer
logo Qmusic logo

Hila Noorzai en Jordi Warners krijgen allebei eigen soloshow op Qmusic

Qmusic dj's Hila Noorzai en Jordi Warners krijgen vanaf maart allebei een eigen soloshow op Qmusic. De zender geeft hiermee ruimte aan de twee talenten om zich verder te ontplooien.

Lees meer
'Au Pairs' (foto: © BNNVARA 2020)

Vier meiden reizen naar L.A. voor het avontuur van hun leven in 'Au Pairs'

Poepluiers, drammerige peuters en slapeloze nachten, maar dat allemaal wel in Los Angeles, The City of Dreams. In het nieuwe BNNVARA-programma 'Au Pairs' vertrekken Lily (19), Leah (21), Gohar (22) en Sharel (19) naar L.A. voor het avontuur van hun leven.

Lees meer
Nickelodeon logo

BE & NL genomineerden voor 'Nickelodeon Kids' Choice Awards' bekend

Nog even en het is tijd om de oranje loper uit te rollen! De 'Nickelodeon Kids' Choice Awards 2020' is het grootste en meest slijmerige feest van het jaar voor kinderen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NPO Radio 4

NPO Radio 4 presenteert 'Zing mee: De Nieuwe Wereld'

NPO Radio 4 staat dit voorjaar uitgebreid stil bij de bevrijding van Nederland 75 jaar geleden. Als onderdeel daarvan biedt de klassieke muziekzender iedereen vanaf maandag 17 februari de gelegenheid om deel te nemen aan 'Zing mee: De Nieuwe Wereld'.

'Kruispunt' - Wilfred Kemp (foto: © KRO-NCRV 2019)

'Kruispunt': 'Hoe kon ik zo stom zijn?'

Een kwart van de senioren heeft ermee te maken gehad: oplichters die met een glad verhaal proberen geld en goederen te stelen. Dat bleek eind vorig jaar uit onderzoek van de ouderenbond KBO-PCOB.

'Tijd voor MAX Oudejaarsshow' (foto: Omroep MAX - © Hans Vink 2019)

Olga Commandeur, Bart Chabot en Brainpower te gast bij ''Tijd voor MAX'

In de week van maandag 17 februari tot en met vrijdag 21 februari ontvangen Sybrand Niessen en Martine van Os interessante gasten.

logo Kunststof Radio logo kunststof radio - NTR

Laura Starink, Wimie Wilhelm, Harold Hamersma in 'Kunststof Radio'

Journalist Laura Starink schreef een nieuw boek, 'Post uit Rusland'. Hierin vertelt ze over de band die zij heeft met het land sinds zij daar in de jaren ’70 in Leningrad (Sint-Petersburg) studeerde.

UEFA Champions League

Achtste finales UEFA Champions League LIVE bij Veronica

Voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen: de achtste finales van de UEFA Champions Leaguewedstrijden zijn in aantocht en live te volgen bij Veronica.

'Lingo VIPS' in actie vooor de Hartstichting (foto: SBS6 - © Talpa Network 2020)

BN'ers in actie voor de Hartstichting in 'Lingo VIPS'

Hoeveel woorden raden Nick en Simon samen? En hoe goed vullen Dennis van der Geest en Patty Brard elkaar aan? In 'Lingo VIPS' spelen bekende Nederlanders een korte snelle versie van het populaire taalspelletje Lingo voor het goede doel.

DOSSIER: Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

volledig dossier
Jeangu Macrooy op het Eurovisie Songfestival (foto: © AVROTROS 2020)

Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival 2020

Jeangu Macrooy gaat Nederland vertegenwoordigen op de 65ste editie van het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam. Dit nieuws is vandaag bevestigd door de selectiecommissie in het nieuwe AVROTROS-programma 'Humberto' op NPO Radio 1.

Lees meer
Eurovisie Songfestival 2019 in Rotterdam (foto: © NPO 2019)

Diek Pothoven aangesteld als 'Head of Styling' Eurovisie Songfestival 2020

Voor het Eurovisie Songfestival 2020 breidt het creatieve team zich uit met designer Diek Pothoven. Diek Pothoven is als 'Head of Styling' verantwoordelijk voor de look & feel van artiesten en dansers in de speciale acts tijdens de twee halve finales en de grote finale.

Lees meer
Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam - artwork

Gezocht: Groepen, straten en verenigingen om songfestivaldeelnemers te verwelkomen

De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 roept Nederlanders op om één van de 41 deelnemers te onthalen in hun straat, sportclub, groep, gemeenschap of vereniging.

Lees meer