Duncan Laurence vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64ste editie van het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv.

De Nederlandse inzending van het Songfestival heeft de (...)

Lees meer

'Mars tegen Venus': wie begrijpt de andere sekse het best?

Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman? (...)

Lees meer
'Typisch' (BNNVARA/EO)

Docuserie 'Typisch' van start in Limburgse Thorn

Vanaf vanavond kijken de camera's mee met de mensen uit het Limburgse witte stadje Thorn. Hier stoppen de bussen vol toeristen uit China en Japan, die zich allemaal komen vergapen aan de bijzondere Middeleeuwse kerk met een geschiedenis die teruggaat tot in de 11e eeuw.

Lees meer
NTR logo V3

De Van Rossems zijn terug! Onder meer in Almere, Zwolle, Breda en Alkmaar

Vanaf dinsdag 22 januari 2019 is een nieuwe reeks afleveringen te zien van het NTR-programma 'Hier zijn de Van Rossems'. Elke dinsdag om 20.25 uur op NPO 2.

Lees meer
'Just Tattoo Of Us Benelux' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2019)

Koen Kardashian en Jaimie Vaes presenteren 'Just Tattoo of Us Benelux'

Na de succesvolle - en schokkende - seizoenen in de UK en Amerika, volgt MTV nu met haar eerste seizoen van 'Just Tattoo of Us Benelux'!

Lees meer
'Spoorloos' (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Spoorloos': Khomkham wacht verrassing in Thailand

In deze aflevering van een nieuw seizoen 'Spoorloos' reist Jetske met de 22-jarige Khomkham en haar adoptiemoeder Yvonne naar haar geboorteland Thailand.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Tijd Voor Max' (foto: © Omroep MAX 2018)

Lisse Knaapen, Frits Sissing en Elles de Bruin te gast bij 'Tijd Voor MAX'

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 januari ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer bijzondere gasten met een interessant verhaal.

logo NPO Radio 1 logo

Jurjen Blick, Will Koopman en Anne Eekhout in 'Kunststof' op NPO Radio 1

Regisseur Jurjen Blick is de man achter het tv-programma 'de Hokjesman'. Nu komt Blick met een vierdelige documentaireserie waarin een aantal mensen in een revalidatiecentrum worden gevolgd.

'Experimensen' (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2019)

Stefano Keizers legt feiten onder vergrootglas van absurditeit en verbazing in 'Experimensen'

Hoe verklaar je dat koppels op elkaar gaan lijken? Hebben mannen met een snor een evolutionair voordeel? Dansen politici beter dan orkestleiders en veroorzaken breakdancers minder auto-ongevallen.

Jort Kelder (foto: AVROTROS - © Ruud Baan 2019)

Jort Kelder bespreekt taboes over de ouderenzorg

Hoeveel kosten we per persoon eigenlijk aan zorg? Is het terecht door te gaan met medische behandelingen van ouderen als er geen toekomstperspectief meer is? Nu we steeds ouder worden en de zorgkosten de pan uit rijzen, ontkomen we niet meer aan deze prangende vragen.

'WNL Op Zondag' (Omroep WNL)

ABN-AMRO topman Kees van Dijkhuizen in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

logo NPO Radio 5 logo

Frank Boeijen en Sean McConnell bij MAX op NPO Radio 5

Volgende week staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programmaís op NPO Radio 5. Onder anderen Frank Boeijen en Sean McConnell komen langs.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Mars tegen Venus' (Net5)

'Mars tegen Venus': wie begrijpt de andere sekse het best?

Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman?

Lees meer
'De Mannen van Taal' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2019)

Creatieve taalopdrachten in 'De Mannen van Taal'

Vanaf het voorjaar van 2019 nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op, in een nieuw programma. Dit programma miste nog een titel, en daarvoor werd de hulp ingeroepen van de kijker.

Lees meer
'Love Island' (foto: RTL 5 - © RTL 2019)

RTL brengt Nederlandse versie van internationale hitserie 'Love Island'

De grootste internationale datingshow 'Love Island' komt naar Nederland. Vanaf morgen kunnen singles die op zoek zijn naar de liefde zich opgeven voor een romantische zomer onder de hete zon. De Nederlands-Vlaamse versie wordt vanaf mei uitgezonden bij RTL 5 en Videoland.

Lees meer