Zondag speciale uitzending van 'Podium Witteman' rond thema 'Alleen'

Podium Witteman gaat in deze periode door met speciale uitzendingen rond een thema. We trappen af met het thema 'Alleen'. Met bijdragen van Paul Witteman, Floris Kortie en Mike Boddé.

En een nieuw (...)

Lees meer
VPRO Logo V3

'VPRO Tegenlicht': corona crash

Op vrijdag 19 maart verzamelde een klein deel van de 'Tegenlicht'-redactie zich in het bijna geheel verlaten VPRO-gebouw in Hilversum. Zij hadden een select gezelschap van financiële insiders van over de hele wereld aangeschreven.

Lees meer
'Boer zoekt Vrouw' (foto: © KRO-NCRV 2020)

'Boer zoekt Vrouw': keuzemoment voor boeren Geert en Bastiaan en boerin Annemiek

In 'Boer zoekt Vrouw' van zondag 29 maart staan drie keuzemomenten voor de deur. De logé(e)s voelen die spanning. Nu Betty bij boer Geert Jan het erf heeft verlaten, zijn Karine en Jacqueline nog samen over.

Lees meer
'3 Op Reis' (BNNVARA)

Colombia, Chileens Patagonië en Lens in '3 Op Reis'

Maurice reist verder door Chileens Patagonië over de Carretera Austral, een 1200 kilometer lange weg die dwars door deze wildernis loopt.

Lees meer
'De Perstribune' (Omroep MAX)

Merijn Zeeman op 'De Perstribune' van MAX

Zondag 29 maart is Merijn Zeeman te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 13.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo MAX V3 MAX logo V3

Omroep MAX zendt muziekspecial Liesbeth List opnieuw uit

Zondag 29 maart om 14.00 uur zendt MAX op NPO 1 nogmaals de muziekspecial '70 jaar Liesbeth' uit. Dit in verband met het overlijden van Liesbeth List.

#nietalleen (EO)

Ruim duizend lokale hulpinitiatieven via #Nietalleen

Kinderopvang, maaltijden, een wandeling, boodschappen doen, gebed of gewoon even een luisterend oor. Via 0800-1322 en via de website nietalleen.nl zijn er inmiddels honderden van dit soort hulpvragen binnengekomen en ook opgelost.

logo NPO Radio 2 logo

Emmely de Wilt krijgt nieuw programma op NPO Radio 2

DJ Emmely de Wilt start met een nieuw programma bij KRO-NCRV op NPO Radio 2: 'Het Oor Wil Ook Wat'. Naast Bureau De Wilt op zondagmiddag en Motel De Wilt op zondagnacht is ze vanaf 4 april elke zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur te horen.

'Beau Blijft Binnen' talktv in coronacrisis met Beau van Erven Dorens op RTL4

Ga dit weekend in gesprek met Beau van Erven Dorens (VIDEO!)

Live vanuit zijn huiskamer in Amsterdam, maakt Beau van Erven Dorens dit weekend zijn gloednieuwe RTL 4-programma ‘Beau Blijft Binnen’.

NPO

NPO staat op tv en radio stil bij overlijden Liesbeth List

De Publieke Omroep staat vandaag en de komende dagen in diverse programma’s op televisie, radio en NPO Start stil bij het overlijden van Liesbeth List, de grande dame van het Nederlandse chanson. De zangeres en actrice is op 78-jarige leeftijd in haar slaap overleden.

NTR logo V3

'Het Laatste Woord' van Liesbeth List. Bijzonder interview van Jeroen Pauw, vanavond op NPO1

Vandaag is zangeres Liesbeth List op 78-jarige leeftijd overleden. In 2016 sprak Jeroen Pauw uitgebreid met haar in het kader van het programma 'Het Laatste Woord'.

DOSSIER: Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

volledig dossier
Hooverphonic

VRT en Hooverphonic nemen volgend jaar opnieuw deel aan Eurovisie Songfestival

De EBU, European Broadcasting Union, maakte zonet meer details bekend over het Eurovisie Songfestival 2021. Na de annulering van de editie van 2020 mogen landen voor de volgende editie vrij kiezen of ze met de al gekozen kandidaat voor 2020 deelnemen. Aan alle landen wordt gevraagd om met een nieuw nummer deel te nemen in 2021.

Lees meer
Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam - artwork

'Eurovisie Songfestival' 2020 gaat niet door

Het 'Eurovisie Songfestival' 2020, dat op 12, 14 en 16 mei in Rotterdam Ahoy zou worden gehouden, gaat niet door. Op grond van de maatregelen die de Nederlandse en buitenlandse overheden hebben genomen heeft de EBU (European Broadcasting Union) besloten dat het Eurovisie Songfestival 2020 niet kan plaatsvinden.

Lees meer
Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam - artwork

Noodscenario voor Eurovisie Songfestival?

Nederland broedt op verschillende scenario's voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival nu het coronavirus steeds meer de kop op steekt. Welke alternatieven dat zijn, is nog niet bekend.

Lees meer