Philippe Geubels een wandelende medische encyclopedie in ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’

Op donderdag 24 januari om 21.30 uur is de eerste aflevering van de nieuwe televisiequiz 'Is Er Een Dokter In De Zaal' te zien bij RTL 4.

Onder leiding van de Vlaamse comedian Philippe Geubels (...)

Lees meer
'The Oscars' (Net5)

Net5 zendt The Oscars exclusief uit in Nederland

Traditiegetrouw mag The Oscars-uitreiking ook dit jaar niet ontbreken bij Net5. Wie gaan er met een felbegeerd gouden beeldje naar huis? In de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari wordt de awardshow live om 02.00 uur uitgezonden en op 25 februari is de samenvatting te zien om 18.30 en 23.15 uur.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Livemuziek in 'Haandrikman!', 'De MAX!' en 'TinekeShow'

Het is een bijzondere week bij MAX op NPO Radio 5. Donderdag 24 januari komt namelijk niemand minder dan Steve Harley op visite bij Bert Haandrikman.

Lees meer
'Oogappels' (foto: BNNVARA - © Wessel de Groot 2019)

Dramaserie 'Oogappels' over ouderstress en puberleed

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor veel mensen herkenbaar.

Lees meer
'Groeten Uit 19xx' (foto: RTL 4 - © RTL 2019)

Natasja Froger neemt gezinnen mee naar het verleden in tweede seizoen 'Groeten uit 19xx'

In een nieuw seizoen 'Groeten Uit 19xx' maken zeven bekende gezinnen samen met presentatrice Natasja Froger een sprong terug in de tijd en brengen een weekend door in een woning waarin de tijd heeft stilgestaan.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

NTR logo V3

Nieuwe afleveringen 'Verborgen Verleden' voortaan op donderdag

In 2019 start 'Verborgen Verleden' alweer met seizoen 12, dit keer op de donderdagavond. Opnieuw is het gelukt om met een aantal boeiende persoonlijkheden verrassende verhalen te vinden over hun familiegeschiedenis.

Talpa Radio logo

Gezamenlijk marktaandeel radiozenders Talpa Network hoger dan ooit

Het gezamenlijk marktaandeel van de zenders van Talpa Network - Radio in de doelgroep 20-49 jaar is gestegen naar 43,1% (nov-dec ’18). Dit is het hoogste marktaandeel sinds het samengaan van de zenders.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars' (foto: Spike - © Viacom Benelux 2018)

Dennis Weening versterkt team met juryleden Robert Aalbers en Vinnie Stones in 'Ink Master'

'Ink Master' presentator Dennis Weening vormt samen met de tattoo-artists Robert Aalbers en Vinnie Stones het team van juryleden voor 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars!'.

'Tijd Voor Max' (foto: © Omroep MAX 2018)

'Tijd voor MAX' in het teken van slokdarmkanker

'Tijd voor MAX' staat op woensdag 23 januari 2019 om 17.10 uur op NPO 1 in het teken van slokdarmkanker. Nederland staat momenteel wereldwijd tweede op de ranglijst van landen waar slokdarmkanker het meest voorkomt.

'Tussen Kunst en Kitsch' (@ AVROTROS/Fotocredits: Michel Schnater 2018)

Nieuwe aflevering van 'Tussen Kunst en Kitsch'

In deze uitzending van 'Tussen Kunst en Kitsch' vanuit diverse musea taxeert expert Wim Bouwman een tegeltableau. Dit tableau is gemaakt in Perzië tijdens de Kadjaren dynastie.

logo National Geographic logo NGC logo

Oscarnominatie voor National Geographic-documentaire 'Free Solo'

Bioscoophit 'Free Solo' maakt volgende maand tijdens de Academy Awards kans op een Oscar. Het is de eerste Oscarnominatie ooit voor een productie van National Geographic.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Mars tegen Venus' (Net5)

'Mars tegen Venus': wie begrijpt de andere sekse het best?

Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman?

Lees meer
'De Mannen van Taal' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2019)

Creatieve taalopdrachten in 'De Mannen van Taal'

Vanaf het voorjaar van 2019 nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op, in een nieuw programma. Dit programma miste nog een titel, en daarvoor werd de hulp ingeroepen van de kijker.

Lees meer
'Love Island' (foto: RTL 5 - © RTL 2019)

RTL brengt Nederlandse versie van internationale hitserie 'Love Island'

De grootste internationale datingshow 'Love Island' komt naar Nederland. Vanaf morgen kunnen singles die op zoek zijn naar de liefde zich opgeven voor een romantische zomer onder de hete zon. De Nederlands-Vlaamse versie wordt vanaf mei uitgezonden bij RTL 5 en Videoland.

Lees meer