Wielertalkshow 'Tour Du Jour' vanaf zaterdag 6 juli bij RTL 7

Wielerfans kunnen vanaf zaterdag 6 juli hun hart ophalen als 'Tour Du Jour' weer te zien is bij RTL 7. Presentator Bart Nolles voorziet kijkers in de talkshow van het laatste nieuws over de (...)

Lees meer
'Orange is the New Black' - seizoen 7 (foto: © Netflix/Coopr 2019)

Netflix lanceert nieuwe trailer 'Orange is the New Black' - VIDEO

Het zevende seizoen van de hitserie 'Orange is the New Black' staat voor de deur: vanaf 26 juli is het laatste seizoen te zien op Netflix.

Lees meer
'De Wereld Draait Door' (foto: © BNNVARA 2018)

Cécile Koekkoek nieuwe eindredacteur 'De Wereld Draait Door'

Cécile Koekkoek wordt per 1 juli de nieuwe eindredacteur van het BNNVARA-programma 'De Wereld Draait Door'. Ze volgt Marco Versluis op, die de afgelopen drie jaar de eindredactie van het programma deed.

Lees meer
VPRO Logo V3

Lotje Ijzermans presenteert Rock & Roll podcast 'Psychocandy'

Lotje IJzermans keert na 25 jaar terug als dj. Vanaf 27 juni is zij te horen in 'Psychocandy', een wekelijkse NPO Radio 2-podcast.

Lees meer
logo NPO Radio 2 logo

NPO Radio 2 live vanaf Concert at SEA 2019 - VIDEO

NPO Radio 2 zendt ook dit jaar live uit vanaf Concert at SEA op de Zeeuwse Brouwersdam. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni doen de NPO Radio 2-dj’s Ruud de Wild, Wouter van der Goes, Frank van ’t Hof en Daniel Dekker verslag van het festival.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Het Uur van de Wolf' (NTR)

'Het Uur van de Wolf': Het wonder van Le Petit Prince

Na de Bijbel is 'Le Petit Prince' van Antoine de Saint-Exupéry het meest vertaalde boek ter wereld. Er zijn inmiddels versies in meer dan 375 talen.

'Smeris' (foto: BNNVARA - © Diederick Bulstra 2019)

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in finale van 'Smeris'

Na vier succesvolle seizoenen van 'Smeris' zendt BNNVARA komend seizoen het driedelige finaleseizoen van de politieserie uit.

Nickelodeon Familie Festival (foto: Nickeloden - © Viacom Benelux 2019)

Broederliefde en MAAN zetten podium Nickelodeon Familie Festival op z’n kop

Tijdens het grootste familiefestival van Nederland, het Nickelodeon Familie Festival aan het Almeerderstrand in Almere, sluiten opnieuw bekende Nederlandse artiesten aan in de programmering.

Gouden Televizier-ring 2019

NikkieTutorials ambassadeur van nieuwe prijs Gouden Televizier-Ring

Online video is niet meer weg te denken uit de media én uit het leven van veel Nederlanders. De Gouden Televizier-Ring Verkiezing opent daarom vandaag de stembus voor een nieuwe publieksprijs, de Televizier-Ster: Online-videoserie.

logo AVROTROS logo

Harm Edens laat het Nederland van de toekomst zien

Hoe ziet ons land eruit over tien jaar? En over twintig? In 'De Wereld van Morgen' onderzoekt Harm Edens het Nederland van de toekomst.

TVVlogo blue + fulltekst

TVvisie zoekt (eind)redacteurs

TVvisie is bijna 14 jaar actief als dé website met televisienieuws in Vlaanderen. In Nederland blijft onze zustersite tv-visie.nl stevig groeien. Om al het werk de baas te blijven zoeken we nieuwe medewerkers op vrijwillige basis.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
TVVlogo blue + fulltekst

TVvisie zoekt (eind)redacteurs

TVvisie is bijna 14 jaar actief als dé website met televisienieuws in Vlaanderen. In Nederland blijft onze zustersite tv-visie.nl stevig groeien. Om al het werk de baas te blijven zoeken we nieuwe medewerkers op vrijwillige basis.

Lees meer
'Sterren Muziekfeest op het Plein' (foto: © AVROTROS 2019)

Volledige line-up 'Muziekfeest van het Jaar' bekend

De derde editie van het 'Muziekfeest van het Jaar', op zaterdag 14 december in de Ziggo Dome, belooft weer één groot feest te worden.

Lees meer
TVVlogo black

Love Koppels uit België en Nederland gezocht! - OPROEP

Productiebedrijf Blue Circle is dit moment bezig met de voorbereidingen voor een groot nieuw realityprogramma. Daarvoor zoekt de productie koppels uit Nederland en België.

Lees meer