'Eigen Huis & Tuin' moet wijken voor 'Editie NL'

RTL kondigt op 9 april aan dat vanaf september de programmering van de vooravond op zaterdag en zondag bij RTL 4 wordt vernieuwd. Zo wordt de doordeweekse horizontale programmering doorgetrokken naar (...)

Lees meer

NPO biedt breed palet aan paasprogrammering

Met onder meer een nieuwe reeks van Dragonsí Den, dramaseries, levensbeschouwing, cabaret, zang, muziek en NPO 3FM Serious Request: Never Walk Alone biedt de publieke omroep met Pasen een breed palet (...)

Lees meer
Qmusic's Quaarantaine Quiz (foto: © Qmusic 2020)

Domien Verschuuren presenteert 'Qmusic's Quarantaine Quiz'

Domien Verschuuren presenteert vanaf 'Qmusic's Quarantaine Quiz'. Twee keer per week verschijnt er een nieuwe quiz, waarbij steeds twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen.

Lees meer
'Max Meldpunt' - Elles de Bruin (© MAX/Roland J. Reinders 2019)

Vrijdag in 'Meldpunt': het drama slapeloosheid

Bijna een kwart van de Nederlanders kan de slaap niet vatten. Helemaal in deze onzekere tijden van corona is slapeloosheid een groot en onderschat probleem. Waar komt dit vandaan en wat is hieraan te doen?

Lees meer
logo Juke logo

Nieuw audioplatform 'Stenders & Blokhuis' op JUKE

'Stenders & Blokhuis' is het nieuwe muziek- en podcastplatform van de gelijknamige bekende radio- en televisiemakers. Beiden staan al decennia bekend als de twee popmuziek-autoriteiten van Nederland.

Lees meer
Dplay

'Diabolical: Deadly Love' te bekijken op Dplay

Er zijn gewetenloze mensen die hun sluwheid en charmes gebruiken om anderen te manipuleren en zelfs om ongestraft met moord weg te komen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Amazon Prime Video

Film '21 Bridges' nieuw op Amazon Prime Video

De niet eerder in de Nederlandse bioscoop vertoonde film '21 Bridges' met in de hoofdrol Chadwick Boseman is vanaf 10 april exclusief te streamen via Prime Video.

'Tijd Voor Max' (foto: © Omroep MAX 2018)

Resultaten onderzoek Hou Ritme Tegen Corona in 'Tijd voor MAX'

Onderzoek van het Amsterdam UMC in samenwerking met Omroep MAX laat zien dat ouderen weerbaar zijn tegen de coronacrisis en een toename van stress laten zien.

logo NPO logo

GfK-onderzoek in opdracht van NPO: kijker wil nieuws, meer humor en films

Het Nederlandse kijkerspubliek heeft naast actuele nieuwsverslaggeving over de coronacrisis, in deze tijden juist behoefte aan meer humor, cabaret en satire op televisie. Ook het aanbod aan films mag worden uitgebreid.

logo Discovery logo

'The D-Files': een weekend vol mysterie op Discovery

Speciaal tijdens het Paasweekend staat Discovery in het teken van mysterie en zendt de zender een reeks van programmaís uit die enkele mysterieuze zaken belichten of oplossen.

Scoop Network op KIJK.nl (foto: KIJK.nl - © Talpa Network 2020)

KIJK.nl presenteert nieuw entertainmentplatform: Scoop Network

Vanaf deze week breidt KIJK.nl haar aanbod in entertainmentnieuws uit met een internationale blik. Op het nieuwe platform Scoop Network wordt de kijker meegenomen in de wereld van glitter en glamour.

logo 3FM logo

Digitale AI Songfestival gaat door

Hoewel het Eurovisie Songfestival in Rotterdam helaas is afgelast, gaat het digitale AI Songfestival wťl door. In aanvulling op het Eurovisie Songfestival is er door de VPRO, NPO Innovatie en NPO 3FM gewerkt aan een liedjeswedstrijd voor artificiŽle intelligentie.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Eigen Huis & Tuin' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

'Eigen Huis & Tuin' moet wijken voor 'Editie NL'

RTL kondigt op 9 april aan dat vanaf september de programmering van de vooravond op zaterdag en zondag bij RTL 4 wordt vernieuwd. Zo wordt de doordeweekse horizontale programmering doorgetrokken naar het weekend. 'Editie NL' is hierdoor ook op zaterdag- en zondagavond rond de klok van 18.00 uur te zien.

Lees meer
logo SBS6 logo SBS 6 logo

Vanaf augustus iedere werkdag '5 Uur Show' op SBS6

Het tv-programma '5 Uur Show' is vanaf maandag 31 augustus te zien bij SBS6. Het middagmagazine is live en legt de nadruk op de gebeurtenissen van de dag. Daarnaast is er ruim aandacht voor achtergrondverhalen en amusement, maatschappelijke themaís en persoonlijke verhalen. Natuurlijk passeren films en series, mode en lifestyle, natuur en wetenschap ook de revue.

Lees meer