Openhartige Peter van der Vorst in gesprek met Tijs van den Brink in 'Adieu God?'

In het 12e seizoen van 'Adieu God?' is Peter van der Vorst te gast bij Tijs van den Brink. De kersverse programmadirecteur van RTL vertelt op 24 maart in de aflevering openhartig over de week waarin (...)

Lees meer
V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Kruispunt': Zuster Leona 105

Een wel heel bijzondere jarige in 'Kruispunt', een oude bekende voor veel kijkers: zuster Leona uit Maastricht viert haar 105e verjaardag. Daarmee is ze de oudste zuster in haar klooster Onder de Bogen.

Lees meer
logo Netflix logo

Ryan Murphy’s 'The Politician' vanaf 27 september op Netflix

Ryan Murphy onthulde via Instagram de releasedatum en cast van de nieuwe Netflix Original series 'The Politician'. De cast zal bestaan uit; Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones en Benjamin Barrett.

Lees meer
'WNL Op Zondag' (Omroep WNL)

VVD-prominent Hans Wiegel bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.

Lees meer
'De Perstribune' (Omroep MAX)

Toine van Peperstraten en Simon Cziommer op 'De Perstribune' van MAX

Aanstaande zondag 24 maart zijn presentator Toine van Peperstraten en oud-voetballer Simon Cziommer te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'MTV's Just Tattoo Of Us Benelux'

Haat, liefde en tranen in tweede aflevering MTV’s 'Just Tattoo of Us Benelux'

Hoeveel drama brengt aflevering twee van 'Just Tattoo of Us Benelux'? Onder leiding van MTV-hosts Jaimie Vaes en Koen Kardashian trappen hartsvriendinnen Rachel en Jaimy de avond af.

'Stranger Things' (foto: © Coopr/Netflix 2019)

Nieuw seizoen van 'Stranger Things' staat voor de deur! - TRAILER

'School is out, pool is open. Welcome the to summer of ‘85 in Hawkins.' Netflix heeft de eerste trailer voor 'Stranger Things' S3 vrijgegeven. Het derde seizoen is vanaf 4 juli, op Independence Day, te zien op Netflix.

Paul Witteman (foto: NTR - © Jean Pierre Heijmans 2018)

Zondag in 'Podium Witteman': Edgar Moreau, Caspar Vos, Jelmer de Moed en Rik Kuppen

Paul Witteman ontvangt de Franse cellist Edgar Moreau, pianist Caspar Vos, klarinettist Jelmer de Moed en pianist Rik Kuppen, de Marinierskapel der Koninklijke Marine en Fuse.

logo NPO Radio 5 logo

Jelle Paulusma en Erwin Nyhoff te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 23 tot en met vrijdag 29 maart staat er weer veel leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5.

538 TOP 50

Songfestivalinzending omarmd door 538-luisteraars

Twee weken na de release staat 'Arcade' van Duncan Laurence al in de top 5 van de 538 TOP 50. De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival is niet alleen bij de internationale bookmakers de absolute favoriet, ook de 538-luisteraars omarmen het nummer massaal.

'Jacobine' (KRO-NCRV)

Zaterdag 23 maart praat Jacobine Geel met haar gasten over vergeving

Predikant Ebi Wassenaar overleefde in 2017 ternauwernood een aanslag op haar leven. Anderhalf uur lag zij badend in haar bloed op de koude kerkvloer. Voor dood achtergelaten door de dader.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'NOS Jeugdjournaal' (NOS)

'Jeugdjournaal' zoekt jonge talenten

Het 'NOS Jeugdjournaal' zoekt kinderen met journalistiek talent. In samenwerking met het Instituut voor Beeld en Geluid organiseert het programma de 'NOS Jeugdjournaalwedstrijd'.

Lees meer
Jan Kooijman (foto: © KRO-NCRV 2018)

Nieuw KRO-NCRV programma met Jan Kooijman over seks en intimiteit: 'Wie Doet Het?'

KRO-NCRV presenteert het nieuwe programma 'Wie Doet Het?'. In dit programma vertellen BN’ers aan twee deelnemende teams hoe seks & daten er bij hen aan toe is gegaan, toen zij in hun eerste ontluikende seksuele fase zaten.

Lees meer
logo EO logo Evangelische Omroep logo

'The Passion' zoekt Dordtse koorleden

Opnieuw stelt 'The Passion' een koor samen met lokaal talent. Inschrijven voor de auditie kan tot maandag 18 februari via de website van 'The Passion'.

Lees meer