Programma's Kaj van der Ree geschrapt na beschuldiging seksueel wangedrag

BNNVARA schrapt per direct alle programma's van Kaj van der Ree nadat de presentator vrijdag in opspraak kwam. Er kwamen tal van beschuldigingen van grensoverschrijdend seksueel gedrag. BNNVARA ging (...)

Lees meer
Rick Nieman in 'WNL Op Zondag' (foto: © Omroep WNL 2020)

Kamervoorzitter Khadija Arib bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. WNL Op Zondag wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Lees meer
'3 Op Reis' (BNNVARA)

Geraldine trekt voor '3 Op Reis' door Taiwan

Maurice is in Finland, in Lakeland, een regio met veel natuur, duizenden meren en weinig mensen. Maar midden in deze oase van rust ligt een piepklein dorp dat die rust verstoort: Lemi, de metalhoofdstad van de wereld.

Lees meer
'De Perstribune' (Omroep MAX)

Tatum Dagelet en Hugo Haak op 'De Perstribune' van MAX

Zondag 19 januari zijn programmamaker Tatum Dagelet en Coach van het jaar 2019 Hugo Haak te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Lees meer
'De Kliniek' (RTL 5)

Plastisch chirurgen en cosmetisch specialisten centraal in ‘De Kliniek’

Wat motiveert een plastisch chirurg? Hoe is het om honderden cosmetische operaties te doen per jaar? Hoe ver gaat een arts voor het schoonheidsideaal van een ander? En waar ligt de grens?

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Podium Witteman' (foto: NTR - © Lilian van Rooij 2019)

'Podium Witteman': Vincent de Kort & Alexandre Tharaud

Paul Witteman ontvangt dirigent Vincent de Kort, pianist Alexandre Tharaud, contrabassist Sasha Witteveen, Duo Serenissima, Club Classique en Fuse!

logo Discovery logo

'River of No Return' op Discovery

Verscholen in de canyons van het prachtige berglandschap van Idaho woont een kleine gemeenschap van avonturiers die van deze plek hun thuis hebben gemaakt.

logo NPO Radio 5 logo

Nina June, The Mark, Frank Boeijen en anderen bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 18 januari tot en met vrijdag 24 januari staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

logo MAX V3 MAX logo V3

Erik van Muiswinkel in 'TV Monument'

In 'TV Monument' blikt Han Peekel terug op de carrières van grote televisiepersoonlijkheden. Op zaterdag 18 januari om 17.05 uur bij MAX op NPO 1 staat Erik van Muiswinkel centraal.

'Jacobine' (KRO-NCRV)

'Jacobine': een jaar na de Nashvilleverklaring

Een jaar geleden woede er een storm in de media over de Nashvilleverklaring, waar honderden predikanten en andere prominenten, zoals politicus Kees van der Staaij, hun handtekening onder hadden gezet.

538 op Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020

538 drie dagen live vanaf Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020

538 is het hele raceweekend in mei live aanwezig bij Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020. Wietze de Jager maakt samen met Klaas van der Eerden en Chris Bergström op vrijdag, zaterdag en zondag programma vanaf het circuit in Zandvoort.

DOSSIER: Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

volledig dossier
Jeangu Macrooy op het Eurovisie Songfestival (foto: © AVROTROS 2020)

Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival 2020

Jeangu Macrooy gaat Nederland vertegenwoordigen op de 65ste editie van het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam. Dit nieuws is vandaag bevestigd door de selectiecommissie in het nieuwe AVROTROS-programma 'Humberto' op NPO Radio 1.

Lees meer
Eurovisie Songfestival 2019 in Rotterdam (foto: © NPO 2019)

Diek Pothoven aangesteld als 'Head of Styling' Eurovisie Songfestival 2020

Voor het Eurovisie Songfestival 2020 breidt het creatieve team zich uit met designer Diek Pothoven. Diek Pothoven is als 'Head of Styling' verantwoordelijk voor de look & feel van artiesten en dansers in de speciale acts tijdens de twee halve finales en de grote finale.

Lees meer
Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam - artwork

Gezocht: Groepen, straten en verenigingen om songfestivaldeelnemers te verwelkomen

De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 roept Nederlanders op om één van de 41 deelnemers te onthalen in hun straat, sportclub, groep, gemeenschap of vereniging.

Lees meer