Talkshowcrisis bij de NPO: wie volgt Jinek op?

De NPO is druk op zoek naar vervanging voor Eva Jinek. Zij begint op 1 januari aan een nieuw avontuur bij RTL 4. Jeroen Pauw die tot eind december in de late avond op NPO 1 zit, wil haar niet (...)

Lees meer
'De Vergelijkers' (foto: © KRO-NCRV 2019)

'De Vergelijkers': Vakantie

Steeds meer mensen willen duurzame keuzes maken. Maar als je er wat langer bij stil staat dan heeft vrijwel ieder alledaags product zo zijn voors en tegens.

Lees meer
'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

'Keuringsdienst van Waarde': Kefir

Er is een nieuwe exotische verschijning in het zuivelschap. Kefir. Het is niet goedkoop, maar het zou reuze gezond zijn. Bovendien is het bereid volgens een authentiek recept, helemaal uit de Kaukasus.

Lees meer
'The Crown' - seizoen 3 (foto: © Coopr/Netflix 2019)

Nieuw seizoen van 'The Crown' in november op Netflix - VIDEO

In het derde seizoen van 'The Crown' maakt een nieuweling zijn opwachting op Downing Street terwijl Queen Elizabeth (Olivia Colman) en haar familie worstelen met een snel veranderend politiek klimaat in Groot-BrittanniŽ.

Lees meer
'Broeders in Berlijn' (foto: © NTR 2019)

'Broeders in Berlijn': Maarten en Vincent van Rossem onderzoeken invloed van Berlijnse Muur

Dertig jaar geleden viel de Berlijnse Muur, een jaar later gevolgd door de eenwording van Duitsland. Het betekende voor onze oosterburen een sociale, economische en culturele uitdaging van ongekende omvang.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo ZEMBLA logo

Deel 2 van 'Zembla' over de MSC ZoŽ

Op nieuwjaarsdag voltrekt zich een ramp boven de Waddeneilanden als vrachtschip MSC ZoŽ tijdens een storm 342 containers verliest. De ravage blijkt enorm.

logo Qmusic logo

Luistercijfers: Qmusic ruikt marktleiderschap

Waar vorige meting het verschil tussen Qmusic en marktleider Radio 538 nog 0,8%-punt was, staan de zenders nu bijna gelijk.

'Keizersvrouwen' (foto: AVROTROS - © Sophie Silbermann 2019)

Nieuwe dramaserie 'Keizersvrouwen' binnenkort op NPO 3

Een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.

NPO 3Lab

'3LAB: Rats & Slaves' toont levendige handel in gehackte computers

In de '3LAB'-documentaire 'Rats & Slaves' onderzoekt filmmaker Anthony van der Meer de levendige digitale handel in gehackte computers. Hij infiltreert op een hackersforum voor 'RATters'; hackers die mensen bespioneren, bestelen of afpersen. Deze slachtoffers worden 'slaves' genoemd.

logo AVROTROS logo

'Tussen Kunst en Kitsch' vanuit Aviodrome Lelystad

In deze uitzending van 'Tussen Kunst en Kitsch' vanuit Aviodrome Lelystad taxeert expert Kitty Lamťris een tegeltableau.

Martien Meiland met de vijf handelaren uit 'Cash or Trash?'

Martien Meiland als gastheer in het fort voor 'Cash or Trash?'

Na het inrichten van twee Franse kastelen weet Martien Meiland als geen ander hoe je moet struinen, waarderen en onderhandelen als het om bijzondere spullen gaat.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Keizersvrouwen' (foto: AVROTROS - © Sophie Silbermann 2019)

Nieuwe dramaserie 'Keizersvrouwen' binnenkort op NPO 3

Een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.

Lees meer
'Rooijakkers over de Vloer' (RTL 4)

Art Rooijakkers 'Over de Vloer' bij bekend Nederland

Diverse bekende Nederlanders en internationale sterren nodigen Art Rooijakkers uit voor een kijkje in hun leven. In 'Rooijakkers Over De Vloer' ontmoet hij ze thuis, op het werk en heeft hij openhartige en persoonlijke gesprekken met onder andere Ronald Koeman, Frank Lammers en zijn vrouw Eva Posthuma De Boer, Sergio Herman, Krezip, Martine Sandifort en Rob Jetten.

Lees meer
'Dancing On Ice' (foto: SBS6 - © Talpa Network 2019)

'Dancing on Ice' keert deze winter terug op SBS6

'Dancing on Ice' is terug! Het oude, vertrouwde live TV-spektakel voor de hele familie krijgt de beste plek op de zender: de zaterdagavond.

Lees meer