Vrijdag in 'Meldpunt': niet kunnen rondkomen van alleen AOW

Honderdduizenden huishoudens die moeten rondkomen van alleen AOW, al dan niet aangevuld met een klein pensioen, hebben het financieel zwaar.

Stijgende huren, toenemende zorgkosten en een hogere (...)

Lees meer
'Ik Vertrek' (AVROTROS)

'Ik Vertrek' naar de Franse PyreneeŽn

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

'Wat een Verhaal': de lijmvinger

Zaterdag 20 april om 22.05 uur op NPO 1 zendt MAX weer een gloednieuwe aflevering van 'Wat een Verhaal' uit. In het zaterdagavondprogramma met Anne-Marie Jung en Andrť van Duin staat het waargebeurde verhaal van Bionda centraal.

Lees meer
GTST Stories - Valentijns Vlucht (foto: RTL 4 - © RTL 2019)

'GTST' brengt nieuw verhaal 'Valentijns Vlucht' exclusief voor Instagram

'GTST' heeft als eerste Nederlandse dramaserie een verhaal ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories, dat exclusief via het 'GTST'-account te volgen is.

Lees meer
'Gepest van 9 tot 5' (foto: © Evangelische Omroep 2019)

'Gepest van 9 tot 5' met Bert van Leeuwen nieuw bij de EO

Het nieuwe programma 'Gepest van 9 tot 5' vertelt schokkende verhalen over pesten op de werkvloer. Zo zijn de ervaringen van Corrie en Nassrin te zien.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo 538 logo

Little Mix maakt line-up 538 Koningsdag compleet

Little Mix maakte zojuist op Radio 538 bekend dat zij volgende week op 538 Koningsdag staan. De wereldberoemde girlband reist speciaal naar Nederland af voor een exclusief optreden op het grootste Oranjefeest van Nederland.

VPRO Logo V3

Nieuw seizoen 'Ersin in Wonderland' bij de VPRO

In vier nieuwe afleveringen van 'Ersin in Wonderland' onderzoekt Ersin Kiris opnieuw de twee gezichten van vakantiebestemmingen. Hij reist in een dubbelrol als journalist en toerist onder andere naar Hoi An in Vietnam en hij bezoekt de vulkanen rondom Antigua in Guatemala.

'The Passion' - 2018 (foto: Evangelische Omroep - © Willem Jan de Bruijn 2018)

'The Passion' krijgt 'TV Monument'

De negende editie van 'The Passion' krijgt een eigen 'TV Monument'. In het iconische programma van Han Peekel wordt teruggeblikt op de carriŤres van grote tv-persoonlijkheden en tv-programma's.

NPO 1

'The Passion' met gebarentolk en audiodescriptie

'The Passion' is aanstaande donderdag voor het eerst te zien met een gebarentolk op NPO 1 extra. Ook blinden en slechtzienden kunnen het programma volgen met audiodescriptie op NPO Radio 2.

logo ZEMBLA logo

'Zembla' over de chaos bij het CBR

Meer dan 650.000 mensen krijgen jaarlijks te maken met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, omdat ze een gezondheidsverklaring nodig hebben om hun rijbewijs te halen of te verlengen.

'Random Shit' (foto: Videoland - © RTL 2019)

Steffen en Flip maken nieuwe Videolandserie 'Random shit'

Wat krijg je als je succesvolle komediemakers Steffen Haars en Flip van der Kuil (o.a. New Kids en Ron Goossens, Low Budget Stuntman) met vijf komedieregisseurs de creatieve vrijheid geeft voor een nieuwe serie? Letterlijk: 'Random Shit'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Matthaus aan de Maas' (EO)

EO komt met nieuw muzikaal paasevenement voor NPO 2

De voorinschrijving voor het nieuwe EO-evenement 'Matthšus aan de Maas' is geopend. Er is ruimte voor ruim 2.000 muziekliefhebbers die het aandurven om deel te nemen aan het grootste koor van Nederland.

Lees meer
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood - 'Love Island' (foto: RTL 5 - © RTL 2019)

Holly Mae Brood debuteert als presentatrice in Nederlandse versie 'Love Island'

Bloedmooie singles, een luxe villa en daten onder de hete zon, dť ideale ingrediŽnten voor een ultieme zoektocht naar de liefde. Vanaf mei hopen Nederlandse en Vlaamse singles in 'Love Island' hun ware liefde te vinden.

Lees meer
'NOS Jeugdjournaal' (NOS)

'Jeugdjournaal' zoekt jonge talenten

Het 'NOS Jeugdjournaal' zoekt kinderen met journalistiek talent. In samenwerking met het Instituut voor Beeld en Geluid organiseert het programma de 'NOS Jeugdjournaalwedstrijd'.

Lees meer