Daniël Dekker maakt overstap naar Omroep MAX

Radiomaker en mediaman Daniël Dekker gaat per 1 september aan de slag bij Omroep MAX. Na ruim dertig jaar voor de TROS en later AVROTROS te hebben gewerkt, wordt hij bij Omroep MAX (...)

Lees meer
VPRO Logo V3

VPRO brengt themaprogramma over abortus: 'Overtijd'

Op donderdag 4 juni zendt de VPRO een themaprogramma over abortus uit rondom de documentaire 'Overtijd' van regisseur Tessa Louise Pope.

Lees meer
Spike

Vrijdagavond Filmavond met meerdere filmpremieres op Spike

Spike Films! De gehele maand juni staat ViacomCBS zender Spike in het teken van tv-premières. Vanaf 5 juni start de Vrijdagavond Filmavond met 4 filmpremières op televisie.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Nieuwe filmklassiekers bij MAX: 'Murder By Death', 'Funny Girl', 'The Way We Were' en 'Yentl'

MAX zendt tal van filmklassiekers uit. 'Murder by Death', 'Funny Girl', 'The Way We Were' en 'Yentl' worden donderdag 4, 11, 18 en 25 juni rond 14.30 uur uitgezonden bij MAX op NPO 2. In drie van deze films schittert wereldster Barbra Streisand.

Lees meer
'Opstandelingen' (foto: BNNVARA - © Benny Jansen 2020)

Vriendjespolitiek en machtsmisbruik in nieuw seizoen 'Opstandelingen'

Waarom komen burgers in opstand tegen hun gemeentebestuur? Waar is het mis gegaan en hoe heeft het zo uit de hand kunnen lopen? In het nieuwe seizoen van het BNNVARA-programma 'Opstandelingen' probeert Sophie Hilbrand de vinger op de zere plekken van de lokale democratie te leggen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Nick, Simon & Kees: Homeward Bound' (foto: © AVROTROS 2020)

Meer over doorbraak Simon & Garfunkel in 'Nick, Simon & Kees: Homeward Bound'

Nick, Simon en Kees verlaten hun huis in Queens en verhuizen naar Manhattan, om meer te weten te komen over de doorbraak van Simon & Garfunkel, als zij elkaar halverwege de jaren ‘60, na hun studententijd weer ontmoeten en besluiten samen de muziek op te pakken.

Dionne Stax in 'DNA Onbekend' (foto: © AVROTROS 2020)

Een nieuwe ingewikkelde zaak in 'DNA Onbekend'

Ans en haar tweelingbroer Jaap horen als 11-jarige kinderen een ruzie tussen hun ouders. Uit deze woordenwisseling blijkt dat hun vader niet hun echte vader is. Moeder herstelt dit en zegt dat hun papa gewoon hun vader is.

VPRO Logo V3

'2Doc: Midnight Traveler' bij de VPRO

Na een jaar alles te hebben gedaan om ergens politiek asiel te krijgen besluiten Hassan Fazili en Fatima Hossani en hun twee dochters illegaal Europa te bereiken.

Mattie en Marieke vieren de 'Foute Maand' op Qmusic (foto: © Qmusic 2020)

Qmusic viert 15-jarig jubileum Foute Uur met 'De Foute 1500'

'Het Foute Uur' bestaat dit jaar vijftien jaar en om dat te vieren komt Qmusic met de eenmalige 'Foute 1500', een hitlijst met de vijftienhonderd beste foute hits.

BNNVARA Academy 2020-2021 (foto: © BNNVARA 2020)

Selectieronden BNNVARA Academy 2020/2021 van start

Vanaf nu kunnen beginnende ambitieuze mediamakers zich aanmelden voor de BNNVARA Academy 2020/2021. Tijdens dit leerwerktraject van de omroep worden talenten in een halfjaar klaargestoomd tot mediaprofessionals.

NTR logo V3

'De Eindexamen Geschiedenis Quiz' op NPO 2

Eindexamen! Een tijd van tintelende spanning, maar ook een tijd die voor velen een herinnering voor het leven zal blijken te zijn.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Oh, Wat Een Jaar' op RTL 4

Twee nieuwe gezichten voor RTL 4’s 'Oh, Wat Een Jaar!'

Chantal Janzen gaat het derde seizoen van het RTL 4-programma 'Oh, Wat Een Jaar!' presenteren. Samen met captain Ruben Nicolai en gloednieuwe tegenstander, captain Carlo Boszhard, gaat Chantal voor deze nostalgische spelshow terug in de tijd. De opnames van 'Oh, Wat Een Jaar!' starten deze zomer. Het programma is dit najaar te zien bij RTL 4.

Lees meer
'Eigen Huis & Tuin' (foto: RTL 4 - © RTL 2018)

'Eigen Huis & Tuin' moet wijken voor 'Editie NL'

RTL kondigt op 9 april aan dat vanaf september de programmering van de vooravond op zaterdag en zondag bij RTL 4 wordt vernieuwd. Zo wordt de doordeweekse horizontale programmering doorgetrokken naar het weekend. 'Editie NL' is hierdoor ook op zaterdag- en zondagavond rond de klok van 18.00 uur te zien.

Lees meer
logo SBS6 logo SBS 6 logo

Vanaf augustus iedere werkdag '5 Uur Show' op SBS6

Het tv-programma '5 Uur Show' is vanaf maandag 31 augustus te zien bij SBS6. Het middagmagazine is live en legt de nadruk op de gebeurtenissen van de dag. Daarnaast is er ruim aandacht voor achtergrondverhalen en amusement, maatschappelijke thema’s en persoonlijke verhalen. Natuurlijk passeren films en series, mode en lifestyle, natuur en wetenschap ook de revue.

Lees meer