Siham Raijoul aan de slag bij 'Hart van Nederland'

Siham Raijoul gaat eind januari volgend jaar aan de slag bij 'Hart van Nederland'. Siham studeerde journalistiek en is sinds 2006 werkzaam als presentator en journalist, op dit moment nog bij het (...)

Lees meer
'De Reünie' met Anita Witzier (foto: © KRO-NCRV 2019)

'De Reünie': Amsterdamse straatschoffies uit 1984

De Van der Waalsscholengemeenschap uit Amsterdam trekt leerlingen uit alle hoeken van Amsterdam. Het is daarom zeer divers en lekker volks.

Lees meer
NTR logo V3

'New Generation': vierdelige serie over de nieuw generatie jazzmuzikanten

Een nieuwe lichting jazzmuzikanten in Nederland staat te popelen hun stem te laten horen. Of het nu straight-ahead jazz is, free jazz of kruist met klassiek; ze staan klaar om het stokje over te nemen van hun meesters.

Lees meer
logo AVROTROS logo

'Tussen Kunst en Kitsch' vanuit Museum Belvédère Heerenveen

In deze uitzending van 'Tussen Kunst en Kitsch' vanuit Museum Belvédère Heerenveen taxeert expert Rob Driessen een houten kistje. Het kistje was waarschijnlijk bedoeld om een voorzittershamer, een oorkonde of juwelen in te bewaren.

Lees meer
'De Rijdende Rechter' (foto: © KRO-NCRV 2018)

'De Rijdende Rechter': De muur van onbegrip

Meneer Van Krieken bijt zich al bijna tien jaar vast in allerlei aktes over zijn huis. Volgens hem ligt er een stuk grond van hem in de berging van zijn buurman, meneer Plomp.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Anita Sara Nederlof (foto:  William Rutten 2019)

RTL Nieuws verwelkomt Anita Sara Nederlof

Vanaf donderdag 2 januari 2020 is Anita Sara Nederlof te zien als nieuwe anchor bij het RTL Nieuws. De 29-jarige journaliste en presentatrice, afkomstig van RTV Utrecht, zal een vast duo vormen met Antoin Peeters in de uitzendingen van 19.30 uur.

logo SBS6 logo SBS 6 logo

Tv-icoon Henny Huisman duikt in de wereld van feestend Nederland

Een party van de Quote 500, wilde schuurfeesten op het platteland, exclusieve High Society Parties of een over de top Glamour Bingo show: Nederlanders houden wel van een feestje.

Gouden Televizier-ring

Gouden Televizier-Ring-primeur: ook VOD-producties maken nu kans

De race om de Ring wordt nóg spannender: dit jaar maken voor het eerst ook Nederlandse VOD-only-producties kans op de Gouden Televizier-Ring.

'The Two Popes' (foto: © Netflix/Coopr 2019)

Binnenkort op Netflix: 'The Two Popes' - VIDEO

Gefrustreerd door de koers die de Katholieke kerk vaart, vraagt kardinaal Bergoglio (Jonathan Pryce) toestemming aan paus Benedictus (Anthony Hopkins) om in 2012 met pensioen te gaan.

'Het Mooiste Liedje' - Het Dorp door Jan Dulles (foto: SBS6 - © Talpa Network 2019)

Nederland kiest het mooiste liedje: 'Het Dorp'

Nederland heeft gekozen. Het allermooiste liedje van Nederland is: 'Het Dorp' van Wim Sonneveld. De spannende ontknoping van een wekenlange zoektocht naar het mooiste liedje van ons land werd zondag bekendgemaakt in 'Shownieuws'.

Podcast 'Papa en mama zijn gescheiden' (AVROTROS)

Kinderen openhartig over de scheiding van hun ouders in AVROTROS-podcast

Hoe denken kinderen zélf over de scheiding van hun ouders? In de AVROTROS-podcast 'Papa en mama zijn gescheiden' gaat 'EenVandaag'-journalist Laura Kors in gesprek met zes kinderen van gescheiden ouders.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: RTL 4 - © RTL 2019)

Jamai verrast onbekende en Bekende Nederlanders in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

In het nieuwe feel-good programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' helpt Jamai Loman op geheel eigen wijze mensen bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen.

Lees meer
'Keizersvrouwen' (foto: AVROTROS - © Sophie Silbermann 2019)

Nieuwe dramaserie 'Keizersvrouwen' binnenkort op NPO 3

Een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.

Lees meer
'Rooijakkers over de Vloer' (RTL 4)

Art Rooijakkers 'Over de Vloer' bij bekend Nederland

Diverse bekende Nederlanders en internationale sterren nodigen Art Rooijakkers uit voor een kijkje in hun leven. In 'Rooijakkers Over De Vloer' ontmoet hij ze thuis, op het werk en heeft hij openhartige en persoonlijke gesprekken met onder andere Ronald Koeman, Frank Lammers en zijn vrouw Eva Posthuma De Boer, Sergio Herman, Krezip, Martine Sandifort en Rob Jetten.

Lees meer