Forum voor Democratie bij eerste tv-debat in 'WNL Op Zondag'

Omroep WNL organiseert het eerste tv-debat om de Eerste Kamer. Op zondag 17 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van 'WNL Op Zondag' waarin de lijsttrekkers voor de senaat met elkaar in (...)

Lees meer
V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Kruispunt': Tussen leven en dood; de worsteling van een arts

Artsen hebben een mooi, maar ook een zwaar beroep. Ze werken lang en hard, de werkdruk is hoog. En het werk is ook mentaal belastend. Vaak gaat het over leven en dood. In deze aflevering van 'Kruispunt' volgen we in het RadboudUMC in Nijmegen een hartchirurg en een oncoloog die werken met jongvolwassenen.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Splinter Chabot en Wouter olde Heuvel op 'De Perstribune'

Aanstaande zondag 17 februari zijn programmamaker Splinter Chabot en schaatscoach Wouter olde Heuvel te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Lees meer
Paul Witteman (foto: NTR - © Jean Pierre Heijmans 2018)

Zondag in Podium Witteman: Ray Chen en Joop van den Ende

Paul Witteman ontvangt violist Ray Chen, Joop van den Ende, bariton Raoul Steffani, het Delta Piano Trio en Club Classique.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Bed & Breakfast: logeren in Zeeland en Noord-Brabant

Zondag 17 februari zendt MAX om 20.20 uur op NPO 1 weer een gloednieuwe aflevering van 'Bed & Breakfast' uit. In deze uitzending logeren de B&B-houders onder meer in een Zeeuwse boerderij. En de groep gaat sigaren draaien!

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Soof' - seizoen 2 (foto: RTL 4 - © RTL 2019)

Seizoen 2 van 'Soof' bij RTL 4

Het tweede seizoen van de populaire serie 'Soof' is vanaf zondag 17 februari te zien bij RTL 4. Naast bekende gezichten als Soof (Lies Visschedijk), haar ex-partner Kasper (Fedja van HŻet) en Soofs moeder Hansje (Anneke Blok) zijn er nieuwe personages die zich mengen in het leven van Soof.

'Temptation Island' - de verleidsters (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Kijkcijfers: 'Temptation Island 2019' goed gestart bij RTL 5

Donderdagavond werd de aftrap van het nieuwe seizoen 'Temptation Island' op RTL 5 bekeken door 586.000 Nederlanders. Ook vorig jaar keken ongeveer evenveel mensen naar de verleidingsshow.

'Frans Bauer in China' (foto: © AVROTROS 2019)

Frans Bauer en Mariska zijn aangekomen in Macau

De Bauers zijn in Macau; een voormalige Portugese kolonie in het zuidoosten van China. Macau staat ook wel bekend als het Las Vegas van China met zijn vele casinoís en luxe hotels.

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Laatste afleveringen 'The Big Bang Theory' bij Veronica

Goed ťn slecht nieuws voor de fans van 'The Big Bang Theory', want na een korte winterbreak zijn volgende week weer gloednieuwe afleveringen van seizoen 12 bij Veronica te zien.

logo Netflix logo

'The Umbrella Academy' vanaf vrijdag nieuw op Netflix

Op onverklaarbare wijze worden op dezelfde dag in 1989 drieŽnveertig babyís geboren bij willekeurige vrouwen die een dag eerder nog niet zwanger leken te zijn.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Food CIA': Perfecte groente, sterke wijn en koekjes om te dopen

Jimmy onderzoekt de strenge voorwaarden waar de perfecte groente in de supermarket aan moet voldoen en ziet hoeveel moeite boeren doen om hun producten er aantrekkelijker uit te laten zien.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo EO logo Evangelische Omroep logo

'The Passion' zoekt Dordtse koorleden

Opnieuw stelt 'The Passion' een koor samen met lokaal talent. Inschrijven voor de auditie kan tot maandag 18 februari via de website van 'The Passion'.

Lees meer
logo SBS6 logo SBS 6 logo

Kinderen leven drie dagen als volwassenen in 'Home Alone'

Online pizzaís bestellen. Of juist zelf koken. Een wasje draaien. Bepalen hoe laat je naar bed gaat. Alledaagse dingen die kinderen meestal niet zelf mogen doen, omdat ze er in de ogen van hun ouders nog 'veel te jong' voor zijn.

Lees meer
'Mars tegen Venus' (Net5)

'Mars tegen Venus': wie begrijpt de andere sekse het best?

Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman?

Lees meer