Tweede editie 'Kerstfeest in de Stad' strijkt neer in Maassluis

De tweede editie van 'Kerstfeest in de Stad' wordt gehouden in Maassluis. 'Waar kun je beter kerst vieren dan in Maassluis met haar bijna Anton Pieck-achtige decor?', zegt burgemeester Edo Haan. (...)

Lees meer
'De Rijdende Rechter' (foto: © KRO-NCRV 2018)

'De Rijdende Rechter': Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden.

Lees meer
'Love Island' (foto: Videoland - © RTL 2019)

Monica Geuze presenteert allereerste VOD only-versie 'Love Island'

Vanaf maandag 23 september start de dagelijkse en exclusieve Videoland-versie van 'Love Island'. Dit is een wereldprimeur, want het is de allereerste versie van 'Love Island' die enkel via VOD te zien is.

Lees meer
'Wat Jij?' (foto: © Evangelische Omroep 2019)

EO start samen met NPO Radio 1 wekelijks programma via Instagram TV

Vanaf 16 september start de EO in samenwerking met NPO Radio 1 met het Instagram TV-programma 'Wat jij?'. Dagelijks worden kijkers getriggerd om te reageren op stellingen via de Instagram Stories van NPO Radio 1.

Lees meer
logo NPO Radio 1 logo

'Kunststof', deze week met: Ragazze Quartet, Sticks, Jildou van der Bijl, Ivo Victoria

Aankomend weekend is het festival September Me. Een jaarlijks kleurrijk Kamermuziekfestival in Amersfoort onder de artistieke leiding van het Ragazze Quartet.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo MAX V3 MAX logo V3

Sybrand Niessen presenteert vanaf 11 oktober de 'MAX PubQuiz'

Vanaf vrijdag 11 oktober om 22.20 uur op NPO 1 presenteert Sybrand Niessen de 'MAX PubQuiz'! In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieŽn: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken.

'EenVandaag' (foto: © AVROTROS 2018)

Mark Rutte exclusief te gast in Prinsjesdag-uitzending 'EenVandaag'

Premier Mark Rutte is exclusief te gast in de Prinsjesdag-uitzending van het actualiteitenprogramma EenVandaag. Pieter Jan Hagens praat vanuit het Torentje met Rutte over de koopkracht, de huizenmarkt en het dalende vertrouwen in de politiek.

Qmusic - Q Sounds Better With You

Nieuwe slogan Q sounds better with you

Na vier jaar You make us Q gebruikt te hebben, gaat Qmusic vanaf vandaag verder met de slogan Q sounds better with you. De wijziging komt tegelijkertijd met een opfrissing van de huisstijl en een update van de website en audiovormgeving.

logo BNNVARA logo

Jongeren in greep van de schuldenindustrie in '3Doc: de schuldmachine'

In Nederland heeft een op de vijf jongeren problematische schulden. De overheid is vaak hun grootste schuldeiser (CAK, CJIB, Belastingdienst).

Andries Knevel (foto: © Evangelische Omroep 2019)

Nieuw seizoen ĎAndries en de wetenschappersí met wetenschappelijke sterrencast

Wat hebben een oud-adviseur van Obama, een van de meest invloedrijke nanotechnologiewetenschapper van het moment en een prijswinnend neurobioloog gemeen?

'Spoorloos' (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Spoorloos': zoektochten van bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren

Somna wordt 22 jaar geleden geboren in RoemeniŽ en wordt direct na haar geboorte door haar moeder afgestaan. Ze wordt in een kindertehuis in Timisoara geplaatst en als dreumes van ruim 2 jaar oud wordt ze geadopteerd door een Nederlands echtpaar.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep' (foto: © Evangelische Omroep 2019)

Spannende nieuwe EO-jeugdserie: ĎDe Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreepí

Op 15 september start op NPO Zapp 'De Club van Lelijke Kinderen: De Staatsgreep'. Deze jeugdserie is een prequel van de bioscoopfilm 'De Club van Lelijke Kinderen' en volgt een groep kinderen die wordt gegijzeld tijdens de opnames van The Face, de populaire talentenjacht waar het alleen om je uiterlijk gaat.

Lees meer
'Temptation Island VIPS' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Vrijdag start 'Temptation Island VIPS' op VIJF

Vrijdag 13 september om 20.35 uur gaat het langverwachte 'Temptation Island VIPS' van start met een dubbele aflevering op VIJF.

Lees meer
'Makan mee met MAX' - Francis Kuijk (foto: © Omroep MAX 2019)

Nieuw: Indonesische recepten in 'Makan mee met MAX'

In het nieuwe MAX-programma 'Makan mee met MAX' laat Francis Kuijk vanaf 13 september zien hoe je de heerlijkste Indonesische gerechten in korte tijd op tafel zet.

Lees meer