Dennis Ruyer en Celine Huijsmans presenteren nieuwe Veronica middagshow

Vanaf maandag 2 november presenteert dj Dennis Ruyer de nieuwe Veronica middagshow. Aan zijn zijde zit Celine Huijsmans, die een rol als sidekick gaat vervullen en het nieuws verzorgt. Beide stemmen (...)

Lees meer

'Als De Brandweer' toont heldhaftig werk van Nederlandse brandweerlieden

Vanaf 26 oktober laten Nederlandse brandweerlieden in het nieuwe RTL 5-programma 'Als De Brandweer' zien wat het werk van de brandweer allemaal behelst en omvat.

Voor veel mensen is de brandweer (...)

Lees meer
'The Prom' (foto: © Netflix 2020)

Duik in de muzikale wereld van Ryan Murphy’s 'The Prom' op Netflix

De New Yorkse musicalsterren Dee Dee Allen (drievoudig Academy Award winnaar Meryl Streep) en Barry Glickman (Tony Award winnaar James Corden) bevinden zich in een crisis: hun nieuwe Broadway show flopt en zet de carrières waar zij jarenlang voor hebben gewerkt, op het spel.

Lees meer
'Nachtdieren' (foto: BNNVARA - © Ryanne van Dorst 2019)

'Nachtdieren' op (nachtelijke) verkenning doorheen Dordrecht

Ryanne duikt Dordrecht in. Ze loopt Xueli en haar zus Yara tegen het lijf tijdens hun late avondwandeling. Xueli heeft albinisme en daarom gaan de meiden na zonsondergang regelmatig een luchtje scheppen, dan heeft Xueli namelijk geen last van het daglicht en kan ze rustig buiten zijn.

Lees meer
Gerard Ekdom (foto: SBS6/Talpa Network - © Jesaja Hizkia 2020)

Gerard Ekdom presenteert 'De Top 4000 Muziekquiz' bij SBS6

Een bordspel in een knusse setting en BN’ers met foute kersttruien die fanatiek tegen elkaar strijden in verschillende muziekspellen. Dát is 'De Top 4000 Muziekquiz'!

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Nieuw bij MAX: 'Scrooge Live', een onvergetelijke start van de feestdagen!

MAX presenteert een bijzonder televisiespektakel: 'Scrooge Live'. Een verrassende mix van bekende zangers en acteurs brengt live het iconische kerstverhaal over Ebenezer Scrooge, naar 'A Christmas Carol' van Charles Dickens, tot leven. Het belooft een spectaculaire televisie-uitzending te worden, waarmee aandacht voor kinderarmoede in Nederland wordt gevraagd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo NPO Radio 5 logo

Ron Boszhard op zoek naar geheim achter legendarische TV-programma's in nieuwe podcast

Waarom keken we 40 jaar lang naar mensen die in zelfgemaakte voertuigen van een schans afgingen? En wat vinden we zo leuk aan tien BN'ers die opdrachten doen, terwijl één van hen de boel saboteert?

Jan Kooijman (foto: © KRO-NCRV 2018)

Nieuwe aflevering van 'Hij is een Zij' met onder anderen Nanoah, Maria en Finn

In 'Hij is een Zij' op NPO 3 volgt Jan Kooijman een jaar lang transgender personen in hun transitie en dagelijks leven.

logo MAX V3 MAX logo V3

Het 'MAX Ouderenjournaal' is terug!

Maandag 26 oktober keert het 'MAX Ouderenjournaal' terug. Het programma, gepresenteerd door Jan Slagter, is elke maandag te zien en richt zich op positief, hoopvol en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in de tweede coronagolf.

logo Kruispunt logo

'Kruispunt': Wij in de wijk 'verbinding en saamhorigheid in coronatijd'

Nu corona ons aan huis kluistert, zijn we meer dan ooit aangewezen op elkaar en onze buurt. En nu het erop aankomt blijkt er veel saamhorigheid, ook op plekken waar je het niet verwacht.

NTR logo V3

'Hilversumse Muziekschatten': vijfdelige podcast over herontdekte composities uit 100 jaar radiogeschiedenis

De podcast 'Hilversumse Muziekschatten' vertelt het verhaal van 100 jaar radiogeschiedenis. Aan de hand van herontdekte composities uit de collectie verborgen 'Muziekschatten' uit de muziekbibliotheek van de omroepensembles, gaat programmamaker Frans van Gurp op zoek naar verhalen achter het werk en de componist.

'Radar' (AVROTROS)

'Radar' buigt zich weer over nieuwe consumentenzaken

Veel mensen in Driebergen hebben hun watermeter in een put in hun voortuin zitten. Makkelijk voor het waterbedrijf, Vitens, om de meterstand op te nemen als de bewoners niet thuis zijn.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'I Can See Your Voice' (RTL 4)

Nieuwe spelshow 'I Can See Your Voice' maakt nieuwe panelleden bekend

Vrijdag 25 september zijn de opnamen gestart van de nieuwe muzikale spelshow 'I Can See Your Voice'. Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer & Samantha Steenwijk zijn de panelleden die moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.

Lees meer
'Thank You for the Music' (foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2020)

Nieuw seizoen 'Thank You For The Music' bij SBS6

Vanaf vrijdag 25 september om 20.30 uur barst bij SBS6 de strijd om de muzikale eer weer los in een nieuw seizoen van 'Thank You For The Music'.

Lees meer
'Geraldine en de Vrouwen' (foto: RTL 4 - © RTL 2020)

Geraldine Kemper volgt zes vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld

In Nederland heeft 1 op de 5 vrouwen en 1 op de 16 mannen te maken gehad met seksueel geweld. Dit varieert van verkrachting tot jarenlang misbruik. Sommige slachtoffers zijn voor de rest van hun leven getekend.

Lees meer