KRO-NCRV komt met spin-off van 'Penoza': 'Doodstil'

We kennen Luther in 'Penoza' als keihard en loyaal tot op het bot, maar hoe is hij eigenlijk die meedogenloze killer geworden? De vierdelige KRO-NCRV misdaadserie 'Doodstil', met in de hoofdrol (...)

Lees meer
'Rail Away' (foto: © Evangelische Omroep 2020)

Heerlijke slow-tv rond kerst met nieuwe afleveringen van 'Rail Away'

Mooi nieuws voor liefhebbers van 'Rail Away'! In de komende kerstperiode komt het programma met vijf gloednieuwe afleveringen. Elke nieuwe aflevering zit boordevol met mooie landschappen, unieke spoorlijnen en adembenemende uitzichten.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Martine van Os en Sybrand Niessen presenteren 'Aandacht Voor Elkaar'

Op donderdag 17 december zendt MAX het programma 'Aandacht Voor Elkaar' uit, voortkomend uit de gelijknamige landelijke campagne die vorige maand bij 'Tijd voor MAX' werd afgetrapt.

Lees meer
'Eerste Hulp bij Tattoo Disasters'

Model Christina Curry in nieuwe aflevering 'Eerste Hulp bij Tattoo Disasters'

In deze aflevering krijgen Dennis Weening, Bella Hay en tattoo-experts Robert Aalbers, Hans Pasztjerik en Kristel Met te maken met de 29-jarige Savoy.

Lees meer
'Max Meldpunt' - Elles de Bruin (© MAX/Roland J. Reinders 2019)

Vrijdag in 'Meldpunt': thuis sterven mag zolang de geldvoorraad strekt

De palliatieve zorg voor mensen die op punt staan te overlijden komt in gevaar door strikte budgetregels van zorgverzekeraars. Als het jaarbudget voor de zorgaanbieder wordt overschreden worden de kosten niet meer vergoed en moet een doodzieke patint in zijn laatste dagen worden overgenomen door een andere zorgaanbieder.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

VPRO Logo V3

Dodelijke zuiveringscampagne in '2Doc: Welcome To Chechnya'

In de documentaire 'Welcome to Chechnya' laat filmmaker en regisseur David France zien hoe Russische activisten in Tsjetsjeni vervolgde LGBTQ+'ers hun land uit smokkelen met gevaar voor eigen leven.

'In Real Life' (foto: © KRO-NCRV 2020)

'In Real Life': Selim gaat vasten

Twintigers van nu lijken volledig op te gaan in hun online identiteit en social media. De mooiste fotos en filmpjes komen voorbij op Instagram, Snapchat en Tiktok.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

Het verhaal van Astrid in vierde aflevering 'Serenade van Stef'

Op vrijdag 27 november is de vierde aflevering van 'Serenade van Stef' te zien, een tv-programma van KRO-NCRV en Kansfonds.

'Floortje Blijft Hier' (foto: BNNVARA - © Kokomo Media 2020)

Nieuw seizoen 'Floortje Blijft Hier' met inspirerende verhalen uit eigen land

We zitten middenin de tweede coronagolf. De grenzen zijn weer dicht en de wereld is stiller dan we gewend zijn. Voor het tweede seizoen van 'Floortje Blijft Hier' gaat Floortje Dessing opnieuw op zoek naar optimistische en inspirerende verhalen op de mooiste plekken van ons land.

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Nieuw seizoen van 'Ik Vertrek' gaat van start

Richard (43) en Aadje (45) zijn naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland. Samen met hun pitbull Joey en buldog Charles wonen ze in Naaldwijk.

Anita Witzier (foto: © KRO-NCRV 2020)

Twaalf deelnemers met n gezamenlijke opdracht in KRO-NCRV's 'Nieuwe Boeren'

Het is een droom voor velen: terug naar basis, weg uit de hectiek van alledag en alleen leven van wat de natuur je geeft. Anita Witzier presenteert het nieuwe KRO- NCRV programma 'Nieuwe Boeren', waarin deze droom voor twaalf onbekende Nederlanders werkelijkheid wordt.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Alle Hens aan Dek' (foto: SBS6 - © Talpa Network 2020)

Vijf BN'ers op het zeilavontuur van hun leven in 'Alle Hens aan Dek'

Maandag 9 november start het nieuwe SBS6-programma 'Alle Hens aan Dek', waarin Victor Reinier, Marco Kroon, Imanuelle Grives, Rintje Ritsma en Caroline van Eeden het avontuur van hun leven beleven.

Lees meer
'I Can See Your Voice' (RTL 4)

Nieuwe spelshow 'I Can See Your Voice' maakt nieuwe panelleden bekend

Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer & Samantha Steenwijk zijn de panelleden in de nieuwe muzikale spelshow 'I Can See Your Voice' die moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar n noot wordt gezongen.

Lees meer
'Thank You for the Music' (foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2020)

Nieuw seizoen 'Thank You For The Music' bij SBS6

Vanaf vrijdag 25 september om 20.30 uur barst bij SBS6 de strijd om de muzikale eer weer los in een nieuw seizoen van 'Thank You For The Music'.

Lees meer