D66-leider Rob Jetten in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is (...)

Lees meer
V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Kruispunt': Geborgen in het Gasthuis

'Ik voel hier heel veel liefde, en dat is fijn.' Aan het woord is Linda, één van de vrijwilligers van het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam.

Lees meer
'De Perstribune' (Omroep MAX)

Veronica en Jack Middelburg staan centraal in 'De Perstribune' van MAX

Aanstaande zondag 21 april staat het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1, in het teken van motorlegende Jack Middelburg en van de commerciële omroep Veronica.

Lees meer
logo NPO Radio 5 logo

Duncan Laurence en René Froger bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 20 april tot en met zaterdag 27 april staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5.

Lees meer
'The Passion 2019' (foto: Evangelische Omroep- © Willem Jan de Bruijn 2019)

'The Passion 2019' in Dordrecht zorgt voor saamhorigheid

12.000 bezoekers woonden het live paasevenement bij 'The Passion' zorgde dit jaar voor een ervaring van saamhorigheid.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Paul Witteman (foto: NTR - © Jean Pierre Heijmans 2018)

Zondag in 'Podium Witteman': Lilian Farahani, Gwyneth Wentink & winnaars PCC

Paul Witteman ontvangt sopraan Lilian Farahani, pianist Maurice Lammerts van Bueren, harpist Gwyneth Wentink, violist Enzo Kok en slagwerker Gerben Jongsma, gitarist Erik Visser en Fuse.

NTR logo V3

Vanaf zondag - nieuwe afleveringen 'Klikbeet!'

Vanaf zondag is 'Klikbeet' weer terug op NPO3! Kijk mee hoe Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en Kees van Amstel, ondersteund door collega-comedians, de kijker verrassen met hilarische scenes die hen doen realiseren dat de werkelijkheid niet veel gekker is dan het klikbeet-universum.

logo MAX V3 MAX logo V3

Bloemencorso Bollenstreek bij MAX

Op maandag 22 april om 17.10 uur op NPO 1 zendt MAX de registratie uit van het Bloemencorso Bollenstreek 2019. Het thema van het fleurige evenement is dit jaar Changing World.

'Pokemon Zon en Maan' (foto: RTL 7 - © Media Tornado 2019)

'Pokemon Zon en Maan' vanaf 21 april te zien op RTL 7

The Pokémon Company International heeft bekendgemaakt dat het 22e seizoen van de ongelooflijk populaire Pokémon-tekenfilmserie, 'Pokémon de serie: Zon & Maan - Ultra Legendes' vanaf 21 april op RTL 7 te zien is.

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

'Ik Vertrek' naar de Franse Pyreneeën

Paramedisch natuurkundig therapeut Nicole (53) vindt dat er te veel oorvervuiling in Nederland is. En dat doet haar getraumatiseerde paard Zazou geen goed.

logo MAX V3 MAX logo V3

'Wat een Verhaal': de lijmvinger

Zaterdag 20 april om 22.05 uur op NPO 1 zendt MAX weer een gloednieuwe aflevering van 'Wat een Verhaal' uit. In het zaterdagavondprogramma met Anne-Marie Jung en André van Duin staat het waargebeurde verhaal van Bionda centraal.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Matthaus aan de Maas' (EO)

EO komt met nieuw muzikaal paasevenement voor NPO 2

De voorinschrijving voor het nieuwe EO-evenement 'Matthäus aan de Maas' is geopend. Er is ruimte voor ruim 2.000 muziekliefhebbers die het aandurven om deel te nemen aan het grootste koor van Nederland.

Lees meer
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood - 'Love Island' (foto: RTL 5 - © RTL 2019)

Holly Mae Brood debuteert als presentatrice in Nederlandse versie 'Love Island'

Bloedmooie singles, een luxe villa en daten onder de hete zon, dé ideale ingrediënten voor een ultieme zoektocht naar de liefde. Vanaf mei hopen Nederlandse en Vlaamse singles in 'Love Island' hun ware liefde te vinden.

Lees meer
'NOS Jeugdjournaal' (NOS)

'Jeugdjournaal' zoekt jonge talenten

Het 'NOS Jeugdjournaal' zoekt kinderen met journalistiek talent. In samenwerking met het Instituut voor Beeld en Geluid organiseert het programma de 'NOS Jeugdjournaalwedstrijd'.

Lees meer