Herman den Blijker maakt per 1 januari de overstap naar Talpa Network

Rotterdamse ras ondernemer pur sang, chef-kok en presentator Herman den Blijker maakt per 1 januari 2020 de overstap naar Talpa Network.

Hij tekende onlangs een meerjarig contract bij het (...)

Lees meer
Gouden Televizier-ring

Tussenstand Eerste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2020

Wie doet het goed en welk programma kan nog wel wat stemmen gebruiken? De tussenstand van de eerste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring is binnen!

Lees meer
NTR logo V3

'Wat de Boer Schaft': nieuwe podcastserie met Petra Possel over boeren en ons dagelijks eten

NTR lanceert met NPO Radio 1 de podcastserie 'Wat de Boer Schaft'. Hierin gaat Petra Possel ('NTR Mangiare!') op bezoek bij boeren en vissers. Samen gaan ze het land op, het water op en de stal in om te praten over ons dagelijks eten.

Lees meer
'Bevallen met Bobi' (foto: TLC - © Discovery Networks Benelux 2019)

'Bevallen met Bobbi' in 2020 nieuw bij TLC

Bobbi Eden gaat begin volgend jaar een gehele reeks maken van het TLC-programma 'Bevallen met'. Eerder dit jaar deed Bobbi, samen met andere BN'ers, mee aan deze bijzondere serie die een kijkje neemt in de wereld van de verloskunde.

Lees meer
EO Logo Evangelische Omroep Logo

Een najaar vol natuur bij de EO

Van het snelste dier op aarde tot aan de grootste rivieren van de wereld. In november en december zendt de EO beeldschone BBC-series uit.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

MTV's 'Je Moeder' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2019)

Twee realitysterren lijnrecht tegenover elkaar in 'MTV Je Moeder'

De eerste aflevering van Je Moeder ging door het dak en dit tweede seizoen werd met bijna 500.000 kijkers door het MTV-publiek opnieuw omarmd.

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

'Keuringsdienst van Waarde': Appel

De appel lijkt een eenvoudige vrucht, maar in de supermarkt is hij getooid met de meest prachtige namen: de Elstar, de Jonagold, de Pink Lady, de Kanzi, de Jazz, de Junami, de Golden Delicious en ga zo maar door.

logo BNNVARA logo

'Onze Jongens op Java' van Coen Verbraak bij BNNVARA

De meeste Indi-veteranen die de 'politionele acties' van 19451949 overleefden, vertelden de buitenwereld nooit over wat ze in Indi meemaakten. Het merendeel hield 70 jaar lang z'n mond, zelfs tegenover hun dierbaren.

logo ZEMBLA logo

'ZEMBLA' over dreigend einde succesvolle samenwoonvorm

Zo'n 40 ouderen in IJlst, Friesland krijgen in maart van hun woningbouwvereniging te horen dat hun appartementencomplex 'Nij Ylostins', gesloopt gaat worden.

'De Reünie' met Anita Witzier (foto: © KRO-NCRV 2019)

'De Renie': Amsterdamse straatschoffies uit 1984

De Van der Waalsscholengemeenschap uit Amsterdam trekt leerlingen uit alle hoeken van Amsterdam. Het is daarom zeer divers en lekker volks.

logo SBS6 logo SBS 6 logo

Siham Raijoul aan de slag bij 'Hart van Nederland'

Siham Raijoul gaat eind januari volgend jaar aan de slag bij 'Hart van Nederland'. Siham studeerde journalistiek en is sinds 2006 werkzaam als presentator en journalist, op dit moment nog bij het 'NOS Jeugdjournaal' en daarvoor bij Omroep Brabant.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: RTL 4 - © RTL 2019)

Jamai verrast onbekende en Bekende Nederlanders in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

In het nieuwe feel-good programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' helpt Jamai Loman op geheel eigen wijze mensen bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen.

Lees meer
'Keizersvrouwen' (foto: AVROTROS - © Sophie Silbermann 2019)

Nieuwe dramaserie 'Keizersvrouwen' binnenkort op NPO 3

Een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.

Lees meer
'Rooijakkers over de Vloer' (RTL 4)

Art Rooijakkers 'Over de Vloer' bij bekend Nederland

Diverse bekende Nederlanders en internationale sterren nodigen Art Rooijakkers uit voor een kijkje in hun leven. In 'Rooijakkers Over De Vloer' ontmoet hij ze thuis, op het werk en heeft hij openhartige en persoonlijke gesprekken met onder andere Ronald Koeman, Frank Lammers en zijn vrouw Eva Posthuma De Boer, Sergio Herman, Krezip, Martine Sandifort en Rob Jetten.

Lees meer