Onbegrepen Nederlanders rekenen af met vooroordelen in 'Ik Durf het Bijna Niet te Vragen'

Waarom stopt een alcoholist niet gewoon met drinken? Word je als sekswerker weleens verliefd op een klant? Vinden daklozen zelf dat ze stinken? Durven mensen met een gezichtsafwijking in de spiegel (...)

Lees meer
TV Oranje

TV Oranje en RADIONL zoeken 'Carnavalskneiter 2019'

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de 'Carnavalskneiter' van 2019. Vanaf nu mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer van dit jaar.

Lees meer
'Riccanza World' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2019)

Silver Yasmin neemt je mee in haar extravagante 'Riccanza World'

In MTV's 'Riccanza World' geeft de Nederlandse socialite Silver Yasmin een exclusief kijkje in haar flamboyante wereld, wanneer ze met een groep rijke, elegante millenials een weekend lang verblijft in het zuiden van Italië.

Lees meer
'Je Moeder' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2019)

Rijk Hofman en Edson Da Graça presenteren 'Je Moeder'

MTV-host Rijk Hofman en co-host Edson Da Graça presenteren vanaf dinsdag 19 februari twee keer per week een aflevering van 'Je Moeder', waarin influencers en artiesten elkaar uitdagen om de scherpste, grappigste en hardste 'Je Moeder' grappen te brengen.

Lees meer
NPO 2

KRO-NCRV 2Doc: Klem aan de kade

Woonbootbewoners aan de rand van Amsterdam krijgen na een halve eeuw te horen dat ze het veld moeten ruimen voor grote investeerders die staan te trappelen om een gebied in de kleine gemeente Ouder-Amstel aan de rand van Amsterdam tot ontwikkeling te brengen. De economische belangen zijn groot, hotels springen er letterlijk uit de grond. De bewoners weigeren te vertrekken en komen in opstand.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'Food CIA': Ananas, brosse chocola en mosselen

Kate gaat naar Ghana om meer te weten te komen over ananassen. Ze komt erachter dat er een enzym in het fruit zit dat dode huidcellen in je mond aanvalt en vernietigt.

Suzanne Bosman - 'EenVandaag' (foto: © AVROTROS 2019)

Suzanne Bosman leidt 'EenVandaag'-verkiezingsdebat

In het 'EenVandaag'-verkiezingsdebat staan ze lijnrecht tegenover elkaar; de vier grootste regeringspartijen en de vier grootste oppositiepartijen. Twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen kruisen de Tweede Kamer-fractieleiders van VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks, PVV, SP en PvdA de degens over actuele thema’s als duurzaamheid, pensioenen en de samenleving.

'Radar' (AVROTROS)

'Radar' maandag over chemisch afval en restschuld van je hypotheek

Vooral de inwoners van de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland kunnen te maken krijgen met chemisch afval wat op hun terrein gedumpt wordt. Zij moeten zelf opdraaien voor de kosten voor het verwijderen van het afval.

'Tijd Voor Max' (foto: © Omroep MAX 2018)

Lucia Rijker, Janne Schra en Splinter Chabot te gast bij 'Tijd voor MAX'

Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari staat er weer veel leuks op de planning bij 'Tijd voor MAX'. Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen onder anderen kickbokser Lucia Rijker, zangeres Janne Schra en politiek verslaggever Splinter Chabot.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars' (Foto: Spike - © Viacom Benelux 2019)

Traditional Style zet tattooduo's op scherp in eerste aflevering 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'

Wie heeft de beste tattoo shop van de Benelux? Op die vraag volgt in de aankomende weken het antwoord in het Spike programma 'Ink Master: Meester van de Lage Landen - Shop Wars'!

'Met Het Mes Op Tafel' (foto: © Omroep MAX 2019)

Nieuw seizoen 'Met het Mes op Tafel' bij MAX

Maandag 18 februari is het zover, dan gaat het nieuwe seizoen van 'Met het Mes op Tafel' van start! De kennis- en blufquiz van MAX is maandag tot en met donderdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
logo EO logo Evangelische Omroep logo

'The Passion' zoekt Dordtse koorleden

Opnieuw stelt 'The Passion' een koor samen met lokaal talent. Inschrijven voor de auditie kan tot maandag 18 februari via de website van 'The Passion'.

Lees meer
logo SBS6 logo SBS 6 logo

Kinderen leven drie dagen als volwassenen in 'Home Alone'

Online pizza’s bestellen. Of juist zelf koken. Een wasje draaien. Bepalen hoe laat je naar bed gaat. Alledaagse dingen die kinderen meestal niet zelf mogen doen, omdat ze er in de ogen van hun ouders nog 'veel te jong' voor zijn.

Lees meer
'Mars tegen Venus' (Net5)

'Mars tegen Venus': wie begrijpt de andere sekse het best?

Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman?

Lees meer