Koen Kardashian en Jaimie Vaes presenteren 'Just Tattoo of Us Benelux'

Na de succesvolle - en schokkende - seizoenen in de UK en Amerika, volgt MTV nu met haar eerste seizoen van 'Just Tattoo of Us Benelux'!

Naast de splinternieuwe lokale versie van het programma, (...)

Lees meer
'Typisch' (BNNVARA/EO)

Docuserie 'Typisch' van start in Limburgse Thorn

Vanaf vanavond kijken de camera's mee met de mensen uit het Limburgse witte stadje Thorn. Hier stoppen de bussen vol toeristen uit China en Japan, die zich allemaal komen vergapen aan de bijzondere Middeleeuwse kerk met een geschiedenis die teruggaat tot in de 11e eeuw.

Lees meer
NTR logo V3

De Van Rossems zijn terug! Onder meer in Almere, Zwolle, Breda en Alkmaar

Vanaf dinsdag 22 januari 2019 is een nieuwe reeks afleveringen te zien van het NTR-programma 'Hier zijn de Van Rossems'. Elke dinsdag om 20.25 uur op NPO 2.

Lees meer
'Spoorloos' (foto: © KRO-NCRV 2018)

'Spoorloos': Khomkham wacht verrassing in Thailand

In deze aflevering van een nieuw seizoen 'Spoorloos' reist Jetske met de 22-jarige Khomkham en haar adoptiemoeder Yvonne naar haar geboorteland Thailand.

Lees meer
'Tijd Voor Max' (foto: © Omroep MAX 2018)

Lisse Knaapen, Frits Sissing en Elles de Bruin te gast bij 'Tijd Voor MAX'

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 januari ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer bijzondere gasten met een interessant verhaal.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo NPO Radio 1 logo

Jurjen Blick, Will Koopman en Anne Eekhout in 'Kunststof' op NPO Radio 1

Regisseur Jurjen Blick is de man achter het tv-programma 'de Hokjesman'. Nu komt Blick met een vierdelige documentaireserie waarin een aantal mensen in een revalidatiecentrum worden gevolgd.

'Experimensen' (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2019)

Stefano Keizers legt feiten onder vergrootglas van absurditeit en verbazing in 'Experimensen'

Hoe verklaar je dat koppels op elkaar gaan lijken? Hebben mannen met een snor een evolutionair voordeel? Dansen politici beter dan orkestleiders en veroorzaken breakdancers minder auto-ongevallen.

Jort Kelder (foto: AVROTROS - © Ruud Baan 2019)

Jort Kelder bespreekt taboes over de ouderenzorg

Hoeveel kosten we per persoon eigenlijk aan zorg? Is het terecht door te gaan met medische behandelingen van ouderen als er geen toekomstperspectief meer is? Nu we steeds ouder worden en de zorgkosten de pan uit rijzen, ontkomen we niet meer aan deze prangende vragen.

'WNL Op Zondag' (Omroep WNL)

ABN-AMRO topman Kees van Dijkhuizen in 'WNL Op Zondag'

De zondag begint met Rick Nieman. WNL Op Zondag is terug op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

logo NPO Radio 5 logo

Frank Boeijen en Sean McConnell bij MAX op NPO Radio 5

Volgende week staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programmaís op NPO Radio 5. Onder anderen Frank Boeijen en Sean McConnell komen langs.

'Andere Tijden Sport' (NOS/NTR)

Frans Derks zondag in 'Andere Tijden Sport'

In de gouden jaren van het Nederlandse voetbal is hij tussen grootheden als Willem van Hanegem en Johan Cruijff een opvallende verschijning.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'De Mannen van Taal' (foto: SBS6 - © Talpa TV 2019)

Creatieve taalopdrachten in 'De Mannen van Taal'

Vanaf het voorjaar van 2019 nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op, in een nieuw programma. Dit programma miste nog een titel, en daarvoor werd de hulp ingeroepen van de kijker.

Lees meer
'Love Island' (foto: RTL 5 - © RTL 2019)

RTL brengt Nederlandse versie van internationale hitserie 'Love Island'

De grootste internationale datingshow 'Love Island' komt naar Nederland. Vanaf morgen kunnen singles die op zoek zijn naar de liefde zich opgeven voor een romantische zomer onder de hete zon. De Nederlands-Vlaamse versie wordt vanaf mei uitgezonden bij RTL 5 en Videoland.

Lees meer
Bert van Leeuwen (foto: © Evangelische Omroep 2019)

Bert van Leeuwen maakt nieuw programma over pesten op de werkvloer

In het nieuwe EO tv-programma 'Gepest van 9 tot 5' schakelen slachtoffers van pesten op de werkvloer de hulp in van Bert van Leeuwen.

Lees meer