Dit zijn de Islanders van 'Love Island'

Vanaf maandag 27 mei gaan deze tien Nederlandse en Vlaamse singles op zoek naar ware liefde. De Islanders brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie.

De zoektocht (...)

Lees meer
'Opgelicht?!' - Jaap Jongbloed (foto: AVROTROS - © Nico Kroon 2019)

Immense schade door nep Brood dinsdag in 'Opgelicht?!'

'De baas is trots op elke imitatie', zegt kunstenaar en muzikant Herman Brood in een uniek tv-fragment, waarop 'Opgelicht?!' de hand wist te leggen.

Lees meer
'Herman's Pop-Up Restaurant' (foto: RTL 4 - © RTL 2019)

Herman den Blijker zoekt topteam voor 'Herman's Pop-Up Restaurant'

Ondernemen is Herman den Blijker op het lijf geschreven en het runnen van toprestaurants gaat hem perfect af. Nu is er een unieke kans voor culinaire hoogvliegers om in zijn voetsporen te treden.

Lees meer
NPO Zapp - Zapp Your Planet

Kinderen doen 90.209 Power Checks voor NPO Zapp Your Planet

De afgelopen weken hebben kinderen in Nederland met elkaar maar liefst 90.209 Power Checks gedaan tijdens Zapp Your Planet, een samenwerking tussen NPO Zapp en de EO.

Lees meer
'Nieuwsuur' (NOS/NTR)

Debat Timmermans-Weber in 'Nieuwsuur' maandag

Drie dagen voor de Europese verkiezingen organiseert 'Nieuwsuur' een debat tussen de twee belangrijkste kanshebbers voor het voorzitterschap van de Europese Commissie: Frans Timmermans (sociaaldemocraten) en Manfred Weber (christendemocraten).

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Duncan Laurence - Arcade (foto: AVROTROS - © Paul Bellaert 2019)

NPO, AVROTROS en NOS organiseren Eurovisie Songfestival 2020

Met 492 punten heeft Duncan Laurence gisteravond in Tel Aviv overtuigend het Eurovisie Songfestival 2019 gewonnen. Een historische prestatie waarmee 'Arcade' zich, 44 jaar na de winst van Teach-In, mag scharen in de lijst met Songfestival-klassiekers.

Duncan Laurence (foto: AVROTROS - © Paul Bellaart 2019)

Duncan Laurence wint het Eurovisie Songfestival 2019

Duncan Laurence is de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019, dat dit jaar plaatsvond in Tel Aviv, Israël. De 25-jarige singer-songwriter wist met zijn nummer 'Arcade' zo’n 200 miljoen kijkers te roeren en de harten van de Europeanen te veroveren.

'Typisch' (BNNVARA/EO)

'Typisch Tuinzigt' keert terug!

De EO keert vanaf 20 mei terug naar de Bredase wijk Tuinzigt! De omroep zendt dan extra afleveringen uit van het populaire programma 'Typisch..'.

logo SBS6 logo SBS 6 logo

Chateau Meiland: het Franse avontuur begint bij SBS6

Ruim twaalf jaar geleden ging de markante Martien Meiland het buitenlandse avontuur -geheel op eigen wijze- al eens aan met zijn vrouw Erica en hun twee dochters.

logo MAX V3 MAX logo V3

MAX documentaire: Vluchten in muziek

Op zondag 19 mei zendt MAX om 19.30 uur op NPO 2 de documentaire Vluchten in muziek uit. Als de succesvolle zakenman Adriaan Kok in 2016 aan één stuk door beelden ziet van overvolle vluchtelingenkampen in Lesbos, gooit hij het roer om.

NOS logo V3

Requiem voor Auschwitz

Op 19 mei is het 75 jaar geleden dat het zogeheten Zigeunertransport plaatsvond: 245 Roma en Sinti, die nog maar drie dagen eerder bij razzia’s waren opgepakt, werden in kamp Westerbork op de trein naar Auschwitz gezet. Slechts 31 overleefden de verschrikkingen daar.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
'Matthaus aan de Maas' (EO)

EO komt met nieuw muzikaal paasevenement voor NPO 2

De voorinschrijving voor het nieuwe EO-evenement 'Matthäus aan de Maas' is geopend. Er is ruimte voor ruim 2.000 muziekliefhebbers die het aandurven om deel te nemen aan het grootste koor van Nederland.

Lees meer
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood - 'Love Island' (foto: RTL 5 - © RTL 2019)

Holly Mae Brood debuteert als presentatrice in Nederlandse versie 'Love Island'

Bloedmooie singles, een luxe villa en daten onder de hete zon, dé ideale ingrediënten voor een ultieme zoektocht naar de liefde. Vanaf mei hopen Nederlandse en Vlaamse singles in 'Love Island' hun ware liefde te vinden.

Lees meer
'NOS Jeugdjournaal' (NOS)

'Jeugdjournaal' zoekt jonge talenten

Het 'NOS Jeugdjournaal' zoekt kinderen met journalistiek talent. In samenwerking met het Instituut voor Beeld en Geluid organiseert het programma de 'NOS Jeugdjournaalwedstrijd'.

Lees meer