Nick, Simon en Kees strijden vanaf donderdag met én om de knikkers

De eerste deelnemende BN'ers van de gloednieuwe primetime familieshow 'Marble Mania' zijn bekend: de Volendamse vrienden Nick & Simon en Kees Tol gaan op 21 januari een spannende knikkerstrijd met (...)

Lees meer
'Misfits 3: De Finale' (foto: © Netflix 2021)

'Misfit 3: De Finale' is binnenkort te zien op Netflix

'Misfit'-fans opgelet! Netflix kondigt in samenwerking met Splendid Film en NewBe aan dat deel drie van de succesvolle 'Misfit'-reeks binnenkort naar Netflix komt. 'Misfit 3: De Finale' ging 4 december in release in de bioscoop, maar het publiek kreeg vanwege de lockdown nauwelijks kans om hun favoriete high school film te bekijken.

Lees meer
'Eerste Hulp bij Tattoo Disasters'

Sportpresentator Simon Zijlemans onthult tattoo disaster in 'Eerste Hulp bij Tattoo Disasters'

In de aflevering van vrijdag 22 januari maken Dennis Weening, Bella Hay en tattoo-experts Robert Aalbers, Hans Pasztjerik en Kristel Met kennis met Dennis. Dennis heeft vorig jaar op vakantie een tattoo laten zetten door een Engelse tatoeëerder.

Lees meer
NPO Radio 4

Podcast 'Kalm met Klassiek' lanceert speciale 100ste aflevering

De AVROTROS-podcast 'Kalm met Klassiek', je dagelijkse klassieke rustpunt, viert feest! Ter ere van de 100ste aflevering deze week is er een speciale, extra lange aflevering live op het podium van het Concertgebouw opgenomen.

Lees meer
logo MAX V3 MAX logo V3

Jörgen Tjon en Klaas Witsen Elias (Kunsthal) in zesde aflevering van 'Museum in de Maak'

De zesde en laatste aflevering van de MAX-podcast 'Museum in de Maak' is nu te beluisteren op www.museumvannederland.nl, NPO Luister, Spotify en de bekende streamingsplatforms.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Wietze De Jager op Radio 538

'De Avondklokshow': 538 komt met speciale programmering tijdens avondklok

Als de avondklok er komt, past Radio 538 de programmering aan en komt met een avondvullend programma: 'De 538 Avondklokshow'. Daarmee speelt het radiostation in op het voornemen van het kabinet om een avondklok in te voeren.

'Big Brother' (foto: RTL 5 - © RTL 2021)

Dit zijn de drie nieuwe bewoners van het 'Big Brother'-huis

Inmiddels al ruim twee weken afgezonderd zijn van de buitenwereld in een huis vol, wildvreemde mensen, de exit van Ziko én het vrijwillige vertrek van Theo laten niemand onberoerd in het 'Big Brother'-huis.

'Max Meldpunt' - Elles de Bruin (© MAX/Roland J. Reinders 2019)

Vrijdag in 'Meldpunt': Bank schrijft minder geld bij dan contant is gestort

De ING-bank heeft minder geld op bankrekeningen bijgeschreven dan er door rekeninghouders aan contanten bij een automaat is gestort. Dat zeggen twee klanten van ING die, na in het ongelijk gesteld te zijn door ING, hun beklag doen bij MAX Ombudsman Rogier de Haan.

'FATE: THE WINX SAGA' (foto: © Netflix 2021)

You focus, you learn, you grow: 'Fate: The Winx Saga' vanaf vrijdag op Netflix

'Fate: The Winx Saga' is het coming-of-age verhaal van vijf feeën die op het betoverende internaat Alfea in de 'Otherworld' leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen.

Amazon Prime Video

'Star Trek: Lower Decks' nieuw op Amazon Prime Video

'Star Trek: Lower Decks' is ontwikkeld door Emmy Award-winnaar Mike McMahan (Rick and Morty, Solar Opposites) en richt zich op de ondersteunende bemanning van één van de minst belangrijke schepen van de Starfleet, de U.S.S Cerritos, en speelt zich af in het jaar 2380.

logo BBC logo

Britse hitserie 'Peaky Blinders' krijgt zesde en laatste seizoen

'Peaky Blinders', een van de meest succesvolle drama's van de BBC, is een enorm internationaal fenomeen geworden dat miljoenen kijkers wereldwijd in vervoering brengt met het verhaal van Tommy Shelby en de zucht van zijn beruchte familie naar bekendheid en macht, tegen de achtergrond van de arbeidersklasse, na de Eerste Wereldoorlog in Birmingham.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier
'Marble Mania' (foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2021)

Nick, Simon en Kees strijden vanaf donderdag met én om de knikkers

De eerste deelnemende BN'ers van de gloednieuwe primetime familieshow 'Marble Mania' zijn bekend: de Volendamse vrienden Nick & Simon en Kees Tol gaan op 21 januari een spannende knikkerstrijd met elkaar aan.

Lees meer
Bram Krikke met 'De Grote Bram Krikke Show Met Bram Krikke' bij VIDEOLAND

Bram Krikke volgt exclusief voor Videoland de Tweede Kamerverkiezingen

Bram Krikke gaat exclusief voor Videoland de Tweede Kamerverkiezingen verslaan. In ‘De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke’ zet hij zijn ongepolijste interviewstijl in om het Binnenhof onveilig te maken, waarbij hij de hulp van bekende Nederlanders inschakelt en succesvolle programma’s gebruikt om zo zijn showbizzdroom waar te maken.

Lees meer
'Make Up-Cup' (foto: AVROTROS - © Kris Pouw 2021)

Nikkie de Jager in AVROTROS-programma op zoek naar de nieuwe generatie make-up artists

Wie wordt de nieuwe make-up artist van Nederland? In het nieuwe AVROTROS-programma 'Make-up Cup' begeleidt Nikkie de Jager tien jonge talenten bij deze creatieve uitdaging.

Lees meer