Beleef de Tour de France live in het 'NPO Radio 1 Tourcafé'

Wielrenliefhebbers kunnen vanaf zaterdag in het 'NPO Radio 1 Tourcafé' live de uitzendingen van 'NOS Radio Tour de France' bijwonen.

Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli opent het 'NPO (...)

Lees meer
logo NPO Radio 5 logo

Alice Avery, Harry Slinger en The LSB Experience bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 20 juli tot en met vrijdag 26 juli staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5.

Lees meer
logo BNNVARA logo

'Prison Girls - Life Inside' bij BNNVARA op NPO 3

'Prison Girls – Life Inside' schetst een intiem en diepgaand beeld van het leven van vrouwen die zijn opgesloten in een Amerikaanse gevangenis.

Lees meer
logo WNL logo

Zaterdag bij Omroep WNL: 'De Aankomst van de Vlag van D-Day'

De Nederlandse zakenman Bert Kreuk koopt ruim twee jaar geleden voor 500 duizend euro de Amerikaanse vlag die als eerste aankomt op Utah Beach in Normandië.

Lees meer
'De maanlanding: 50 jaar na de eerste stap' (KRO-NCRV))

Claudia de Breij en André Kuipers presenteren avond die draait om de ruimte

Precies vijftig jaar na de iconische maanlanding van Apollo 11 presenteren Claudia de Breij en André Kuipers een speciale avond om het grote maanavontuur opnieuw te beleven en gaan ze samen op zoek naar welke nieuwe 'giant leap' we als mensheid de komende decennia gaan meemaken in de ruimte.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Netflix logo

Netflix kondigt nieuwe miniserie 'Unbelievable' aan - VIDEO

'Unbelievable' is een Netflix-miniserie over een aantal gelijkaardige seksuele aanrandingen en een potentiële serieverkrachter.

V3 KRO-NCRV logo KRO-NCRV V3

'De Smaak van Joël': Aromatiseren

In 'De Smaak van Joël' ontrafelen we de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken.

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

KvW: Terug naar de basis - BBQ

Steeds meer zoutjes, chips, nootjes en rijstwafels worden verkocht met BBQ-smaak. Maar wat is dat voor smaak? Hoe vang je de smaak van een kooktechniek in een chipje of borrelnoot die zelf waarschijnlijk nooit een barbecue van dichtbij zag? Proef je vlees, vuur , rook of toch wat anders?

The Hills: New Beginnings' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2019)

Kijkcijfers: sterk tweede kawartaal voor Viacom-zenders

Met +33% groei in de maand juni ervaart Viacom Benelux één van zijn meest succesvolle maanden onder volwassenen van 25-54 jaar in 2019.

Cees Grimbergen in 'Hollandse Zaken' bij Omroep MAX (foto: © Hans Vink/Omroep MAX 2018)

Donderdag in 'Hollandse Zaken': klem op de woningmarkt

Donderdag 18 juli presenteert Cees Grimbergen het journalistieke discussieprogramma 'Hollandse Zaken'. Deze week staat het programma in het teken van de huidige situatie op de huizenmarkt.

'Game Of Thrones'

'Game Of Thrones' sprokkelt meeste Emmy-nominaties

'Game Of Thrones' heeft maar liefst 32 nominaties op zak voor de Emmy Awards die in september worden uitgereikt. Dat is dinsdag bekend gemaakt.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood - 'Love Island' (foto: RTL 5 - © RTL 2019)

Wegens online succes brengt RTL exclusieve Videoland-versie 'Love Island'

De finale van 'Love Island' staat voor de deur, waarin de allereerste zoektocht naar ware liefde voor Nederlandse en Vlaamse singles zijn climax bereikt.

Lees meer
logo SBS6 logo SBS 6 logo

Vitale honderdplussers centraal in 'Honderd Jaar Jong'

Het is een feit: we leven langer dan vroeger. Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt dan ook gestaag. Dat honderd worden niet hoeft te betekenen dat je je dagen slijt achter de geraniums, bewijzen de honderdplussers die gevolgd worden in het nieuwe programma 'Honderd Jaar Jong'.

Lees meer
Jan Versteegh presenteert 'Lingo' (foto: SBS6 - © Talpa Network 2019)

Jan Versteegh presenteert 'Lingo'

Presentator en spelletjesfanaat Jan Versteegh wordt het nieuwe gezicht van 'Lingo'. Het populaire woordspelletje maakt dit najaar haar comeback bij SBS6.

Lees meer