12 kandidaten voor 9 Golden Seats én Gert Verhulst in jury bij eerste studioshow 'K2 zoekt K3'

vrijdag 22 oktober 2021

Na 5 spannende auditieshows en een verrassende bootcamp is het op zaterdag 23 oktober menens voor de 12 resterende kandidaten van 'K2 zoekt K3'. De afvalrace schakelt een versnelling hoger en de eindsprint naar de nieuwe K3 wordt ingezet.

In de allereerste studioshow van 'K2 zoekt K3' strijden 12 kandidaten voor 9 Golden Seats. De jury krijgt bovendien versterking, want naast Natalia, Samantha, Gordon en Ingeborg neemt ook Studio 100-topman Gert Verhulst plaats op de jurystoel. De vijf trappen de eerst show zaterdag af met een spetterende openingsact op het K3-nummer Niet-verjaardagsfeest, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot K3 Feest.


Amy, Celester, Chanel, Diede, Dirk, Giana, Julia, Justine, Kato, Luca, Manou en Remi hebben zich de voorbije dagen helemaal klaargestoomd voor hun eerste studioshow voor een groot publiek. Ze brengen elk een nieuwe K3-song waarmee ze een plek in de volgende show hopen te bemachtigen:

- Amy (25, Averbode, BE) zingt Hart Verloren
- Celester (20, Bilthoven, NL) zingt Hippie Shake
- Chanel (23, Utrecht, NL) zingt Kus Van De Juf
- Diede (20, Someren, NL) zingt Bikini Vol Zand
- Dirk (23 jaar, Tilburg, NL) zingt Feestje In De Keuken
- Giana (19 jaar, Hoevenen, BE) zingt Disco Oma
- Julia (18, Bergen Op Zoom, NL) zingt Parels
- Justine (24, Assebroek, BE) zingt Luka Luna
- Kato (25, ‘s-Gravenwezel, BE) zingt Play-O
- Luca (21, Hoek Van Holland, NL) zingt Je Hebt Een Vriend
- Manou (21, Beilen, NL) zingt I Love You Baby
- Remi (19, Zwijnaarde, BE) zingt Smoorverliefd

In de eerste studioshow komt het er voor de kandidaten op aan om een plek op de 9 Golden Seats te bemachtigen. Dat doen ze door zo veel mogelijk sterren te verzamelen van de jury én de 100-koppige publieksjury in de studio. Zij hebben per kandidaat elk 500 sterren toe te kennen. Wie het hoogste aantal sterren haalt mag plaatsnemen op één van de 9 Golden Seats. De 3 kandidaten met de minste sterren zien hun droom uit elkaar spatten. Tenzij… één van hen wordt opgevist met het Golden Ticket van Hanne & Marthe en zo alsnog doorstoot naar de volgende show. Spanning en spektakel verzekerd in de eerste studioshow van 'K2 zoekt K3'!

'K2 zoekt K3', zaterdag 23 oktober om 19.55 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers