Aagje Vanwalleghem opent aanval op Nora Gharib tijdens eerste ronde tafel in 'De Verraders'

zondag 24 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

De jacht op 'De Verraders' is geopend en gaat vanavond z'n tweede dag in. De bondgenoten verzamelen voor het eerst aan de ronde tafel in de hoop een verrader te ontmaskeren en uit het kasteel te verbannen.

Die eerste ronde tafel belooft meteen vuurwerk en stevent af op een tweestrijd, waarbij verschillende deelnemers geviseerd worden. De eerste leugens worden opgemerkt en confrontaties worden aangegaan.


Ex-turnster Aagje Vanwalleghem opent de aanval op Nora Gharib. Aagje is teleurgesteld in Nora en laat dat ook duidelijk merken aan de groep. 'Nora, jij maakt mij verdacht en daarom vind ik jou verdacht', klinkt het. Een aanval die totaal onverwacht komt voor Nora… Wie wordt aan de eerste ronde tafel uit het kasteel verbannen? Houdt het pact van vliegtuig 1 stand of barst het uit elkaar?


'De Verraders', zondag 24 september om 19.55 uur bij VTM.
'​​De Verraders: De Ronde Tafel', zondag 24 september om 21.25 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers