Acht avontuurlijke singles wagen de sprong in én uit het huwelijksbootje in 'Gestrand op Honeymoon Island'

woensdag 21 februari 2024
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

In goede en in kwade, maar ook in hongerige, stormachtige en eenzame dagen? In een nieuw seizoen van 'Gestrand op Honeymoon Island', vanaf dinsdag 5 maart bij VTM 2, wagen acht nieuwe singles de sprong.

Quasi blind stappen de vier pas gematchte koppels in het huwelijksbootje…. Om er meteen weer uit te springen en te stranden aan de idyllische kust van hun eigen onbewoonde eiland. Daar kunnen ze alleen maar overleven van de liefde. Maar gaat de liefde ook door een lege maag? Smeedt dit avontuur een onafscheidelijke band en vinden ze de ware? Of wordt het een honeymoon in hell en stranden ze weer alleen? Nieuwe avonturen en hopelijk ook nieuw liefdesgeluk in 'Gestrand op Honeymoon Island'.


Bekijk hier de eerste beelden van het het nieuwe seizoen van 'Gestrand op Honeymoon Island':


'Gestrand op Honeymoon Island', vanaf dinsdag 5 maart bij VTM 2 en ook op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers