'Alleen Elvis Blijft Bestaan' zaterdag met Jacques Vandermeiren

vrijdag 25 november 2022
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

Weinig kantoortijgers hebben een panorama als dat van CEO Jacques Vandermeiren: hij kijkt uit over één van de grootste havens van Europa. Zijn haven, de haven die hij beheert.

Niet dat hij zoveel tijd heeft om uit het raam te turen. De recente fusie van de haven van Antwerpen met die van Zeebrugge brengt hoge verwachtingen met zich mee. En de bocht van fossiele brandstoffen naar groene energie moet snel en grondig gemaakt worden om de doelstellingen rond een lagere CO2-uitstoot te halen.  Maar de wereld strekt zich uit aan zijn voeten en dat brengt heen hoop interessante verhalen en inzichten mee.


Jacques is geboren en getogen in hartje Antwerpen. Hij bouwde een carrière uit in de energiesector, bij Electrabel en daarna bij Elia. Maar Thomas zou hem niet uitgenodigd hebben voor 'Alleen Elvis Blijft Bestaan', moest er niet meer zijn in zijn leven dan werk alleen. Hij is ook een echtgenoot, een trotse vader van drie, een trouwe vriend én... een goede hobbykok.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', zaterdag 26 november om 22.00 uur op Canvas.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers