Andy Peelman zet dringende achtervolging in op verdachte in 'Andy op Patrouille'

dinsdag 30 mei 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

De laatste patrouille is aangebroken voor Andy Peelman. In een nieuwe aflevering van 'Andy op Patrouille' gaat hij nog één keer mee in de actie bij het politiekorps in Canada. En ook daar valt het werk niet te onderschatten.

Na een verontrustende oproep zet het team een dringende achtervolging in op een verdachte van partnergeweld. 'Dat is zeer uitzonderlijk. Voor ze hier een achtervolging doen, moet er eigenlijk al veel gebeuren', legt Andy uit. 'Opeens zien we een rode pick-up truck onze richting uitkomen. Dan gaat je tikker hé, omdat je opnieuw niet weet wat er allemaal in de auto zit.''Andy op Patrouille', elke woensdag om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst Daniël Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij Özcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst Daniël is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoïstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers