Astrid Coppens maakt indruk in de baktent: 'Zot om ze nu in het echt te zien!'

zaterdag 11 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In de Bake Off tent rolt Jeroom deze week de catwalk uit voor 5 bakkers, want in de vierde aflevering is het fashion week. Om te zorgen dat Jeroom & juryleden Regula en Dominique deze week alle trends bij kunnen houden, krijgen ze assistentie van fashionista Astrid Coppens.

En niet alleen zij zijn onder de indruk, ook de bakkers zijn een beetje starstruck als Astrid bij hun kookeiland langsloopt.


Pretzeltime! Voor de technische proef maken de bakkers vier regenboogpretzels. Hip & happening op TikTok, maar nog niemand van de bakkers heeft het ooit al geprobeerd. Voor het spektakelstuk wil Astrid Coppens graag een illusiecake van hun favoriete fashion item. De cake moet er zo écht mogelijk uitzien, maar moet uiteraard ook goed smaken. Wie gaat er door naar de halve finale en welke bakker wordt over de catwalk naar huis gestuurd?

'Junior Bake Off', zaterdag 11 mei om 20.20 uur op Play4 en op GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers